Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem to pochopila tak, že Vladko je tam jako regulérní soutěžící. A fandím mu. Jen škoda, že tam nešli všichni tři.
Co se týče ostatního osazenstva vily, tak teda hrůza. Připomíná mi to Big brother, tam to byl výkvět exotů. Oproti tomu první řada Vyvolených měla podle mě relativně obyčejné - „normální“ lidi.
@kiloka Mě to tak právě taky přijde. Od začátku se tváří znuděně, odměřeně, nadřazeně, že se ho to netýká a nemá s tím nic společného. Jsem si právě celou dobu říkala, proč se tam jako vlastně teda hlásil
Zvěřina by byl lepší. úchylů jak je Emil tam bude očividně dost ![]()
@kiloka píše:
ne, on soutěží normálně ne?
No oni s eho ted ptali, jak dlouho tam s nimi bude. A on na to rikal, ze jim to nemuze rict ![]()
@AvajBr píše:
Jak to? To rikali? Ja byla na čurpauze
@AvajBr píše:
@kiloka Mě to tak právě taky přijde. Od začátku se tváří znuděně, odměřeně, nadřazeně, že se ho to netýká a nemá s tím nic společného. Jsem si právě celou dobu říkala, proč se tam jako vlastně teda hlásilZvěřina by byl lepší. úchylů jak je Emil tam bude očividně dost
si myslim, devcata, ze se jen rozkoukava ![]()
Ten Martin se chová jak divnej holub. I Můj Láda si povídá a on jde na hajzl. Se podívat ![]()
@AvajBr @Brooucinda právě vypadá dost znechuceně… Dle mého tam měl jít spíš Zvěřina, možná by se tvářil lépe ![]()
@Cipisek79 píše:
Co se týče ostatního osazenstva vily, tak teda hrůza. Připomíná mi to Big brother, tam to byl výkvět exotů. Oproti tomu první řada Vyvolených měla podle mě relativně obyčejné - „normální“ lidi.
Taky bych řekla, svalnatý a krásňoučký výkvět intelgince. S tím Big Brotherem jsi to vystihla. Ale podle mě, měli problém sehnat lidi. Podle toho, co psali různě na netu, jak jim různí lidé odmítali a tak. Takže prostě výběr z toho nejslabšího. Uvidíme, co z nich vyleze ![]()
Vladka je mi v podstatě líto. Fakt nechápu, proč na to přistoupil… Že by mu dobře zaplatili??
@Brooucinda píše:
Ten Martin se chová jak divnej holub. I Můj Láda si povídá a on jde na hajzl. Se podívat
Jo, jedinej Láďa mi z toho osazenstva přijde dobrej
Ale mezi těma úchylama nemá šanci. Sežerou ho aji s brejlema ![]()
@kiloka Né, Vlado je Vlado… Nechala bych to tak. Spíš se opravdu bude rozkoukávat, ale už jim dokazuje, že má jednoznačně navrch ![]()
@kiloka píše:
@AvajBr @Brooucinda právě vypadá dost znechuceně… Dle mého tam měl jít spíš Zvěřina, možná by se tvářil lépe
@kiloka Taky myslím, hned se zašil do kuchyně