Výživné a povodně 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2701
24.9.24 17:19

Ano, to je moje chyba 😁 a u tebe tvoje zasluha 😁
Vim, ze to bylo mysleno s mensi nadsazkou, ale takove je v reálu mysleni mnohych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
24.9.24 17:22
@ondrej190 píše: Více

Proč by mu měla pomáhat když má manželku, to mi nevysvětlíš? Místo keců o pomstychtivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
24.9.24 17:24
@Monchichik píše: Více

Jsou i takovi a bylo by jich jeste vic, kdyby nalada ve spolecnosti nebyla tak zkostnatela.
Samozrejme k uprave pracovni doby atd. patri to, ze ten druhy vydela o to vic, to je snad jasny :)

A odhadlas me dobre, ja osobne platim velmi male vyzivny, a i diky tomu jsem mohl sve dite slusne zabezpecit (do jeho budouci dospelosti).
A obecne, proc platit vyzivne, kdyz se nekdo stara 1/2 doby, proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
24.9.24 17:25

A pak kdo je tu pomstychtivý a zhrzený. prý kdo se u nás narodí s vagínou :mrgreen:
tenhle otec slouží jak? když na něj byla uvalena exekuce na alimenty? opravdu nevidíš jak trapný jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
24.9.24 17:26
@Anna766 píše: Více

Tak jo, nema se mu pohamat, ma se do nej, pokud je uplne na dne, jeste kopnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6691
24.9.24 17:26
Žije v bytovém domě, vždyť to psala.
On neživí dítě vůbec, proč je špatná ona?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6691
24.9.24 17:28

Ty se musíš chechtat, až padas na zem. Nebo to snad není možné :mrgreen: :mrgreen: má ho chudinku podporovat, když má sama houby :mrgreen: :mrgreen: to je dobrý, to je lepší jak to, že nám přerušili vodu bez náhrady a do zítřka máme splachovat asi fiktivně, nebo co já vím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
24.9.24 17:29

@ondrej190 No nevidím důvod zabezpečovat dítě do budoucnosti, když potřebuje peníze třeba hned. Velmi malé výživné by ti u mě neprošlo ;)..ale podle tvých názorů by ti u mě neprošlo ani víc než seznámení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
24.9.24 17:32

@Temnástranasíly Ne, nemá chtít po něm výživné, pravděpodobně už nikdy, protože ten chudák se nebude schopný zmátořit ani do budoucna…a dítě může dát třeba do děcáku nebo ho poslat napást, tatínek prostě nemá a hotovo…tak do první fabriky s ním a na dvanáctky, však on by si vydělal, ale nesměl by být lempl osvč, kterýmu se chudákovi podnikání nedaří, tak nemusí platit…a vy můžete taky chodit na wc za barák, netřeba splachovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56252
24.9.24 17:36

Proboha, ty vážně omluvis všechno. On se starat nechce, ani do vyplavení neplatil včas a normálně. Promiň, není tu nic, co by ho omluvilo. Ty řeči o vagíně jsou ubohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56252
24.9.24 17:37

Hele a on nezná pojistky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6691
24.9.24 17:39
@Monchichik píše: Více

Brno má asi tento pocit no :lol: :lol: půjdu s kýblem lovit dešťovku :mrgreen:

Mě vždycky fascinuje, když někdo tvrdí, jak děti nic nestojí, jsem se zkusmo koukala na tento měsíc a raději z bankovnictví rychle zdrhla..

• větší zavinovačka vinted 500 (z menší vyrostl a bez ní nespí)
  • zásoba plenek 3000
  • Fusak co se vejde i s panem prckem do korbičky (zimní mám, ale ten je velikostně tak do sporťáku) - 600 + 400 z vinted peněženky
  • teplákové overaly - cca 300
  • propriety na kojení 550
  • výprodej z cocodrilo celkově 1000
  • hračka na chytání (my celkové krámu pro něj moc nemáme, kupuji jak je to potřeba) 400… Kolik asi stojí desetileté dítě :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6691
24.9.24 17:40

Ha a ještě lékárna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
24.9.24 17:40

Proč by měla, když on má manželku a ona na starost dítě bez alimentů? Můžeš normálně odpovědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
24.9.24 17:52

@Temnástranasíly Kolik stojí desetileté dítě si už nepamatuju, ale můžu ti říct, kolik stojí vysokoškolák :mrgreen: a budeš ráda, že máš ještě miminko :mrgreen: :mrgreen: a tady pan chytrej ti vysvětlí, že tvoje dítě nic z toho nepotřebuje, stačí jeden overal a jedna deka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna