Výživné a povodně 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56185
24.9.24 16:39
@ondrej190 píše: Více

Pokud podnikám a nejde mi to, nechám toho. Vyplaveny, nevyplaveny, dítě chce jíst každý den. Pojistky, například domu, pracovní neschopnosti, atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
24.9.24 16:45
@Anna766 píše: Více

No jo, reci o tom, ze i zena se ma uzivit sama, jsou zblepty.Jak jinak.
V uvedenem hypotetickem případě by bylo na miste ji nejak pomoct, ovsem dobrovolne.Ale na miste by to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149159
24.9.24 16:47

A máš pocit že se ta matka sama neživí? Živí a většinově živí i to dítě. Proč by měla pomáhat ještě otci, když ten má manželku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
24.9.24 16:48
@Annonymní_007 píše: Více

Tak to je citat roku :lol:

Ovsem spousta by ti napsala, ze SP je zlo, a ze tatinek se ma upozadit a nechat dite u matky, pro jeho klid atd. Dost takovych je i tady.
Ja nevim, co teda vlastne obecně vy zeny chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
24.9.24 16:50

@ondrej190 Tak pokud je to finanční negramot a není schopný se postarat o svoje dítě, tak si nemá žádné dělat. Pokud podniká a nejde mu to, nemá podnikat. To je jednoduché. Nikdo by ho neodsuzoval, kdyby hned nenapsal, že nic platit nebude a navíc do konce roku. Žádná prosba, domluva, nic…a jak to zabezpečí ona je mu taky jedno. To, že s tebou evidentně vydrbala tvoje bývalka neznamená, že máš útočit na zbytek dámské populace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
24.9.24 16:52

@ondrej190 Jo, třeba já si myslím, že střídavá péče je zlo. Dítě má mít jeden domov. Otec si ho klidně může brát kdykoliv, když je s ním domluva nebo podle soudu, ale domov má mít dítě jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
24.9.24 16:54
@Anna766 píše: Více

Mam pocit, ze sebe ( a dite) zivi spatne, nebo alespon nedostatecne, sama to pise.
Pritom vlastni dum, pozemek a (vyplavene) auto, tak zas uplny socialni pripad to nebude.
Proc pomoct nekomu v nouzi? Protoze je to spravne a je spravne se pěkně chovat k druhemu rodici ditete, i kdyz neni nejvzornejsi :P
Citim z vasich prispevku pomstychtivost a obecnou, rekneme, nesympatii k otcum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
24.9.24 16:55

@ondrej190 Je správné se k němu chovat pěkně, i když otec se tak nechová…cítím z tebe nadržování otcům v každé situaci… :mrgreen: a jo, otcové, kteří se nestarají o svoje děti nemají žádné moje sympatie, jsou to ubožáci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
24.9.24 16:56

No, kdyby to před vyplavením nebyl lempl, že kterého je nutný tahat výživné exekucne, tak by se mu soucitu určitě dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
24.9.24 16:56
@Monchichik píše: Více

Nevydrbala :lol:
Ale takovy, co vydrbavaj, opravdu nemusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
24.9.24 17:01

@ondrej190 Jo, to já taky ne. Nenadržuju ani jedné straně, v zájmu dětí se mají chovat všichni slušně, včetně placení slušných alimentů. Ať je platí on nebo ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
24.9.24 17:01

Ja vim, a to u toho, kdo se narodil s vagínou, coz je cirou nahodou i tvuj pripad. Ten druhy nema do niceho kecat, a to, jestli je s nim domluva, rozhoduje ten první.
A kdyz s majitelkou neni domluva, nebo otec nedostatecne slouzi, ma smulu.
Jesteze tyhle nazory uz ustupuji.
Dite potřebuje oba rodice, a ne uchvaceni jednim rodicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
24.9.24 17:06

Jojo, stara znama argumentacni past.
Zni to rozumne, dokud si neuvedomime nasi ceskou realitu.
A vyzivne fakt nevim, proc platit slusne. Starat se maji oba stejne, a pak budou mit oba stejnou moznost si vydelat. Jak s ni nalozi, je uz jen jejich vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
24.9.24 17:16

@ondrej190 Někde jsem psala to co ty říkáš? Proč mi vkládáš do pusy něco, co jsem nikde neřekla? To ty si jedeš pořád dokola to samé. A omlouváš všechny chlapy, ať dělají cokoliv a osočuješ všechny ženy. Tak ses měl taky narodit s vagínou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
24.9.24 17:18

@ondrej190 Naše česká realita mě vůbec nezajímá. Ani tyhle situace mě vlastně nezajímají, netýkají se mě a ani nebudou ;) jestli nevíš, proč platit slušné výživné, tak u mě patříš mezi ty ubožáky…už vidím většinu chlapů, jak si přizpůsobí práci, aby děti např. dávali a vyzvedávali ze školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna