Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
Nevím, kam přesně zařadit toto téma…
Potřebovala bych poradit s jednou zásilkou. Poslala jsem nějaké zboží do Zlína pro jednu firmu. Zboží potřebuji zpět. Zlínská firma je neochotná mi zboží poslat zpět. Snažím se domluvit s PPL, Českou Poštou apod. na vyzvednutí zásilky ve Zlíně a na doručení ke mě. Jenže ve Zlíně jsou dámy z té firmy hrozně neochotné. Nemůžu očekávat, že zásilku zváží, změří a ještě zaplatí a počkají na mé proplacení dopravy. Existuje nějaká firma, která mi zásilku vyzvedne a třeba i u sebe uloží? Jedu do Brna v sobotu, tak bych si to i vyzvedla.
Děkuji.
@Bunnies
Jako firma převzala tvoji zásilku nebo někde leží? Pokud firma nechce nic odelat tak to jako chceš nějakou firmou po ní vymáhat? ![]()
Pokud to někde leží a je to nedoručitelné, tak po nějaké době to pošlou zpět.
Pokud budou aspoň ochotní to předat někomu, kdo se pro to staví, tak INTIME tuhle službu má, ale to možná i ta PPL ne?
Nechávala jsem nějaké vzorky u nich testovat v laboratoři. Vzorků bylo více než použili. Máme veletrh o víkendu a všechny vzorky mám u nich. Paní vedoucí mi arogantně do telefonu řekla, že vzorky neposílají zpět a že si je mám vyzvednout. Sídlíme na druhé straně republiky. Volala jsem na PPL. Paní operátorka byla nepříjemná, že vzorky nevyzvedávají
a položila to. Nevím, co to mělo znamenat… Česká pošta převezme prý zásilku, která bude zvážená a změřená a zásilku bude platit Zlín. Prostě jsem se poslední týden setkala všude s neochotou. Mám nějakou smůlu…
@Bunnies
A co je to za vzorky? Pokud to zabalí (do krabice?) nebo něčehom, tak každému může být fuk co to je pokud to není nebezpečný.
Já vím a právě mi spadla brada reakcí té operátorky. Do teď to nechápu… Přesně to říkáš, jsem si říkala po tom co zavěsila. To bylo jen- co by to bylo za zásilku, já: nějaké vzorky, operátorka: vzorky nevozíme, nashle a konec…
ano, vím, že to funguje. Ale je to na smlouvu. Nestíhám to časově.
Mě vadí ten přístup. Zaplatila jsem několik desítek tisíc za jejich práci a je problém mi zbylé zboží/vzorky zaslat zpět. Samozřejmě bych jim těch pár stovek zaplatila. I ten tón v telefonu nebyl příjemný. Komunikuji s nimi už asi 4 měsíce. viděli jsme se i osobně…