Vztah po mnoha letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
3.3.15 12:12

JO, ja jsem s manželem 20 let (15 manželé) a už rok nám to funguje jako za mlada:), ale nesmíte jen chodit do práce, z práce a krmit mláďata, je potřeba si o tom i promluvit. Krizi jsem měla před tím rokem, sice trošku jinak - říkala jsem si - kam sakra zmizelo těch 14 let???, skoro nic si z toho nepamatuju a ono to bylo právě to výše napsané - řešení existenčních potřeb.
Teď spolu chodíme každý týden mezi lidi a dějou se věci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 12:12

@Kobliha51 hraje si s dětmi, ne teda na dvě hodiny, chvíli si s nimi pohraje bud doma, nebo jdou na chvíli ven, ale dvěhodiny to teda nejsou. Občas do bazénu, ale to chodí se starším dítkem. Spát děti ke kamarádům, to prostě nejde jen tak. Starší má ADHD, je přecitlivělé, těžko přijímá jiné osoby, i s našimi to bylo na dlouho, než je začalo brát jako „babi a dědu“ a jezdilo s nimi na víkendy na chalupu. Mladší ještě nikdo „nechce“, té jsou dva roky. Ta by ještě pobyt někde jinde rozhodně nezvládla. Na spaní u kamarádů jsme zkoušeli, za hodinu starší vezli domů. Tohle prostě nejde.

• Citovat
  • Upravit
21111
3.3.15 12:18
@Anonymní píše:
Ale to já vím, že okolo jsou zmetci, co kašlou na rodiny, jsem si moc dobře vědoma toho, co mám doma. My jsme spolu dohromady 14 let, z toho deset manželé.
S tím hlídáním dětí, to je prostě na nic, moji rodiče bydlí dál, jezdí každých 14 dní, starší dítě si berou občas na víkend (mladší ještě nejezdí), manželovo rodiče již nežijí, jinou možnost hlídání nemáme. Okolo rodinu nemáme, kamarádi jo, ale ti mají každý svou rodinu, svou práci, své starosti. Jsem s dětmi každý den, celý den, furt, celý měsíc a další měsíc znovu. Tím neříkám, že mi to vadí, to ne, pro mne je to nejkrásnější období (i když ano, hrabe mi velmi často), ale zase neříkám, že je to tím. Jen mám pocit prázdna a nezájmu o cokoliv okolo sebe.
S mužem a dětmi nikam necestujeme, muž hodně pracuje, ale ne, že by byl pryč celý den, odpo je doma, ale je unavenej, dělá fyzicky náročnou práci, takže u nás absolutní nuda, přijde mi, že jsme unavená už z té únavy a nudy a nic nedění se.
Vím, že život není jak v pohádce, nejsem blbá, jsem velký realista, jen možná doufám, že je pro toto nějaký „termín“ a nějaké východisko, jak to změnit. Možná, že jsem chtěla slyšet jen vás, ostatní, aby mě to nakoplo a nechovala se jako krá*a.
I na návštěvy bud jezdím já sama s dětmi, mužovi se nechce, je raději doma, kde já jsem furt furt furt a fakt si někdy říkám, jak to tam nenávidím.
A přijde večer a já nevím proč, se modlím, aby „něco“ nechtěl.

to je v pohodě, takhle si manžel za chvíli najde milenku a to tě probere, sice to bude trochu adrenalinová cesta, ale lepší než šedá nuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.3.15 12:26

To je v pohodě, takhle si manžel za chvíli najde milenku a to tě probere, sice to bude trochu adrenalinová cesta, ale lepší než šedá nuda

Ne nutně, ale takový život stojí za prd, obzvlášť, když Ti to teď došlo, že to není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 12:28

@pohledzdruhestrany máš pravdu, je lepší se přemoc, roztáhnot nohy a dělat vzrušenou. To tím chceš říct? Je mi jasný, že si někoho může najít a vyčítat mu to budu moc asi těžko. to smi řekla novinu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
21111
3.3.15 12:31
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany máš pravdu, je lepší se přemoc, roztáhnot nohy a dělat vzrušenou. To tím chceš říct? Je mi jasný, že si někoho může najít a vyčítat mu to budu moc asi těžko. to smi řekla novinu :potlesk:

to nemyslím zle, nevěra může být pozitivní faktor, který muže, už ne tolik imponujícího, promění v muže, na kterého opět začneš žárlit a usilovat o něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.3.15 12:36

Hele, zkus to jinak, oblékni si (nebo si kup po netu) nějaký pěkný hadříky (klidně čína za pár korun), k tomu ( a to zcela nutně) botky na vysokém podpatku a mrkni na sebe v zrcadle. No, není tě jen k dětem škoda?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 12:38

Zakladatelko a mluvila jsi s mužem o tom??
Já to měla do včerejška podobně - sedm let spolu, dvě děti (docela zlobivé poslední dobou), já vyčerpaná ze všeho, otrávená a bez chuti na cokoli, ačkoli vztah máme spokojený. Už mi to přišlo trapný, že večer, když děti usnou, radši čumím do zdi a poslouchám ticho, než abych si užívlala společné chvilky s manželem, dokud ještě nejsme staří :D. Tak jsme si promluvili, vysypala jsem všechno, co mě sejří a ulevilo se mi. On mě pochopil, politoval :lol:, uchlácholil a dokonce mi i odpustil, že jsem ho celý měsíc odmítala :oops:
Včera večer to bylo fajn, zjistila jsem, že nic není ztraceno, a že je potřeba mluvit, a pak to půjde. Jak se tím člověk dusí sám, partner v podstatě nic netuší, tak jen dochází ke zbytečným nedorozuměním a rozepřím a vede to akorát ke konci.
Držím palce, ať to nějak rozumně vyřešíte :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
61
3.3.15 12:41
@Anonymní píše:
Zakladatelko a mluvila jsi s mužem o tom??
Já to měla do včerejška podobně - sedm let spolu, dvě děti (docela zlobivé poslední dobou), já vyčerpaná ze všeho, otrávená a bez chuti na cokoli, ačkoli vztah máme spokojený. Už mi to přišlo trapný, že večer, když děti usnou, radši čumím do zdi a poslouchám ticho, než abych si užívlala společné chvilky s manželem, dokud ještě nejsme staří :D. Tak jsme si promluvili, vysypala jsem všechno, co mě sejří a ulevilo se mi. On mě pochopil, politoval :lol:, uchlácholil a dokonce mi i odpustil, že jsem ho celý měsíc odmítala :oops:
Včera večer to bylo fajn, zjistila jsem, že nic není ztraceno, a že je potřeba mluvit, a pak to půjde. Jak se tím člověk dusí sám, partner v podstatě nic netuší, tak jen dochází ke zbytečným nedorozuměním a rozepřím a vede to akorát ke konci.
Držím palce, ať to nějak rozumně vyřešíte :hug: :hug:

JJ taky jsem jí to už psala, chce si to promluvit a nejspíš zjistíte, že to cítíte stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 12:42

S mužem o tom mluvíme, ted nějak poprvé, to řešíme do hloubky a řekla jsem i věci, co si v sobě tutlám a konečně se odhodlala to říct nahlas a je to lepší. Kupodivu, to chápe a sám navrhl řešení, abych si odpočinula od dětí (ale proboha, tím neříkám, že se jich chci zbavit!), že je veme na víkend a pojede s nimi za našimi na chalupu, abych měla den pro sebe. Jsem prostě blbá, jak se chovám, ale asi to bude tou mou otupělostí či co.
@pohledzdruhestrany nevěru bych asi nebrala jako pozitivní, asi by to byl konec definitivní. Nemůžu říct na 100%, ale zřejmě ano.

• Citovat
  • Upravit
61
3.3.15 12:47
@Anonymní píše:
S mužem o tom mluvíme, ted nějak poprvé, to řešíme do hloubky a řekla jsem i věci, co si v sobě tutlám a konečně se odhodlala to říct nahlas a je to lepší. Kupodivu, to chápe a sám navrhl řešení, abych si odpočinula od dětí (ale proboha, tím neříkám, že se jich chci zbavit!), že je veme na víkend a pojede s nimi za našimi na chalupu, abych měla den pro sebe. Jsem prostě blbá, jak se chovám, ale asi to bude tou mou otupělostí či co.
@pohledzdruhestrany nevěru bych asi nebrala jako pozitivní, asi by to byl konec definitivní. Nemůžu říct na 100%, ale zřejmě ano.

Zase špatně - děti na jednu chalupu, vy dva spolu na jinou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.3.15 12:48

SPOLU :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.3.15 12:48
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany nevěru bych asi nebrala jako pozitivní, asi by to byl konec definitivní. Nemůžu říct na 100%, ale zřejmě ano.

a co by na té něvěře bylo tak fatálního pro vztah? nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 12:49

U nás bbylo ted krušné období, kdy muž udělal blbost a my za to celkem dost zaplatili a byla to zkouška nervů. Celkem jsme se odcizili, protože jsme mu nemohla odpustit. Už je to v pořádku, je to za námi, nebudu psát konkrétně o co šlo, ale nebyla to žádná blbost. Bohužel se potvrdilo ponaučení - za blbost se platí. Ale byl to rozhodně počátek „mé“ krize a odcizení. Jako bych pak nemohla najít cestu zpět. I když chci a máme spokojený život bez nevěr, svináren apod. Pak asi i pobyt na 100m2 každý den, celý den, jestli tomu přispěl…no uvidíme, ale že musím vypadnout je pravda, že jste mě na to ted přivedli vy tady, takže děkuji. Vím, že člověk musí občas změnit lokál, jen mi to vše přijde tak automatický, povinný, že je jasný, že tu musím být, že nemyslím na to, že by to mohla být příčina.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.15 12:50

@pohledzdruhestrany tobě by nevadilo, že by ti muž spal s jinou?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky