Vzteká se - 8 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jullls
25.6.12 09:33

To v kočárku je zlatá…přišla jsem možná na to že to je a dělá když je unavená, už přetažená a nemůže usnout.. :| 8)

• Citovat
  • Upravit
938
25.6.12 10:25

Můj malý to taky občas dělá. Když ho nechám samotného, tak někdy (ale fakt málokdy) začne vztekle řvát. Buď ho zabavím nějakou hračkou, nebo ho nechám na zemi tak, aby na mě viděl a začnu tancovat a zpívat, to mu přijde hrozně vtipné a začne tancovat taky :D já můžu vesele vařit, uklízet,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
25.6.12 11:43
@ejmy píše:
Můj malý to taky občas dělá. Když ho nechám samotného, tak někdy (ale fakt málokdy) začne vztekle řvát. Buď ho zabavím nějakou hračkou, nebo ho nechám na zemi tak, aby na mě viděl a začnu tancovat a zpívat, to mu přijde hrozně vtipné a začne tancovat taky :D já můžu vesele vařit, uklízet,..

To dělám taky :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11896
25.6.12 14:16

@jullls
tak tenhle problém mám taky, malé je 8 měsíců, tohle se nás už drží skoro 2 měsíce :roll: Při kojení kromě toho, že se odpojuje a přitom otáčí s řevem na bříško občas i kousne - zatím má 2 spodní zuby :?
Na WC „chodí“ se mnou - nechám ji v obýváku, kolem ní připravím hračky a jdu - jak odejdu, začne ŘEV a za chvilku s řevem doleze do koupelny - a je klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
25.6.12 14:20

No já už jí asi zabiju 8o :mrgreen: Od rána je vzteklá, při kojení si „brouká“ dokud neusne..tou rukou co se mě nedrží mi tluče do hrudníku nebo štípe do pusy :| :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure