Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak to je k neuvěření! Já osobně zastávám názor,že když se dítě vzteká je nejlepší si ho nevšímat.Akorát nevím,jestli to platí ve vašem případě,když máte tak chápající okolí.
Jsem už vážně zoufalá, takové období mívá tak dvakrát až třikrát do měsíce. Té paní se pořád něco nelíbí. Studená voda nepomáhá, ani utěšování. Malému jsou skoro dva roky. Bojím se, že jednoho dne u dveří zazvoní policie a syna mi vezmou.
Třeba to nebude tak zlé,že by to mohlo dojít až tak daleko,to snad ne,to Vás jen straší.Určitě!!!
Novire myslim ze delas vse spravne, a DOUFAM ze je to obdobi ktere prejde.. urcite to nebylo naposledy ale pry to patri k vyvoji osobnosi..
je to dobre reseni odejit a nechat aby se uklidnil a ty taky.
Lizbeth
jako bych psala za zakladatelku…
ledova sprcha me zaujala.. to asi vyzkousim.. nemuze z toho mit naky sok?? neni to moc krute? u nas je problem ze mi jeste nic nerekne..jen jeci, mlati me a stipe. ![]()
Judycum ja taky zkousim pevne objeti ale vyrve se mi a rve jeste vic.. proste kvalitni hysterak.. ![]()
Lorna tak duchodkyne je husta,, taky mam z toho strach ze na me nekdo prijde jak tu jecim.. ![]()
tak něco podobného zažíváme i my!:-( malá se také neustále vztekala a vzteká… na ní platí jen to, že když se vzteká, tak si jí prostě nevšímáme a ona se sama uklidní, (většinou v pokoji) i když to trvá někdy opravdu dlouho, ale nic jiného se dělat nedá. Když na ní promluvim, začne jěště víc ječet a vztekat se.. Prostě musí pochopit, že nedoste to co chce.. někdy jsou to takové záchvaty, že mi přítel říká, že by měla dostávat něco na uklidnění, protože to co předvádí není opravdu normální… ![]()