Vzteklá dcera, jak na ní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
17.12.20 06:53
@PeBa12 píše:
Víš čemu se směju? Že z lidí co napíšou že jedna výchovná přes zadek nikdy nikomu neublížila, udeláš hned tyrany a mlátičky vlastních dětí co je třískají hlava nehlava :mrgreen: Já tady nikoho nepotřebuju přesvědčovat jak to máme doma (narozdíl od tebe ) takže svoji energii můžeš klidně vynaložit na svoji úžasnou výchovu jak tu prezentuješ (ale kdo ví kde je pravda že ;) ) místo toho aby ses mě tu snažila přesvědčit jak jsem hrozná matka, protože světě div se, za hroznou se fakt nepovažuju. Dělám všechno proto aby děti byly spokojené a šťastné. A to, že jim občas přistála jedna výchovná na zadek že mě ještě nedělá zrůdu co týrá vlastní děti. Takže matko klid a slunce v duši :mavam:Jo a promiň, včera už jsem šla spát. Nevím jak vy sluníčkové matky, ale my tyranky musíme ráno budit děti do školy :mrgreen:

Neumíš číst, polemizuješ s nějakými svými dojmy, které vítězoslavně shazuješ. Už to je další obrázek o tvé osobě.
Však, jo, svoje děti si bij, tvoje věc. Do doby než to bude trestný.
My zvládáme výchovu bez bití ;)

A svůj klid a slunce v duši přej sobě. Já si nezvládnutou agresi na dětech nevybíjím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
17.12.20 09:09
@Baba píše:
Neumíš číst, polemizuješ s nějakými svými dojmy, které vítězoslavně shazuješ. Už to je další obrázek o tvé osobě.
Však, jo, svoje děti si bij, tvoje věc. Do doby než to bude trestný.
My zvládáme výchovu bez bití ;)A svůj klid a slunce v duši přej sobě. Já si nezvládnutou agresi na dětech nevybíjím.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
17.12.20 17:20
@Berry77 píše:
No, tak to vidí zdejší bojovnice za švédský systém. Rekneš "vztekajicimu se dítěti, co se válí na zemi dát na zadek " a ony z toho udělají "dupněte mu na hlavu v kanadách " :nevim:
Překrucování je jejich styl a hlavně se můžou zjančit, když má někdo na výchovu odlišný názor :lol:

Ne, tak to není. Tobě přijde absurdní, co jsem napsala - mě přijde absurdní to, že (i v této době) někdo může zesměšňovat a s takovým despektem schazovat to, že chce někdo jiný vychovávat (nebo dokonce už vychovává) svoje děti bez použití fyzických trestů.

Už nevím, kdo z vás „pro-fackovacích“ přesně to napsal (a nechce se mi to hledat), ale někde na začátku padlo, že má zakladatelky dcerka dostat pořádně na zadek, aby si to vztekání příště rozmyslela.. a že ta dotyčná denně vidí, jak strašně se chovají děti, které rodiče vychovávají bez facek a nasekání na zadek. Já to třeba vidím kolem sebe úplně naopak - „nejzlobivější“ bývají děti, které dostávají pravidelně.
A můžeme se hádat kde je chyba.. Rozcapené/neřízené dítě je podle mě jen důsledek nějaké výchovy, většinou těch rodičů (dobře, možná umocněný temperamentem, který byl dítěti dán do vínku po některém z předků, tj. není to nic, co by dítě zvládlo samo korigovat). Myslím, že žádné dítě se rozcapené nenarodí. To, že to rodiči někde uteklo, nebo to i třeba jen jde proti jeho naturelu, není vina toho dítěte. :nevim: A jako v podstatě jedinou radu na zakladatelky dotaz jste zvládly dát „hlavně nasekat“? To jako promiň, ale to zas přijde úplně, ale úplně, mimo mě.

Já na jedné straně vidím dítě, které se teprve seznamuje se světem, neumí ovládat ani diagnostikovat svoje city a pocity, učí se jak na světě fungovat, jak vycházet s okolím, kde jsou hranice apod. Na druhé straně rodič který už má mnoholeté zkušenosti a má to to dítě naučit. A vaše rada je, že je potřeba mu pořádně nasekat, protože nějaké vysvětlování a korigovaní bez nářezu je v podstatě naprd..?! A k tomu se bavíme o tříleté holčičce! To pravdu nevím, co by podle vás mělo následovat, pokud to na to dítě nezafunguje…? :think:

Já určitě nejsem typ, co bude na nějakou maminku, která za takovýto výstup, co předvádí zakladatelky malá, veřejně naseká (nijak extremně) svému dítěti „volat sociálku“. A ani si o ní ani nebudu myslet nic špatného. Chápu, že někdy je toho moc, že i rodiče jsou jen lidi a i supertrpělivému a sebehodnějšímu člověku můžou rupnout nervy. A je jedno jestli se bavíme o batoleti, nebo puberťákovi. Ale vnímám to jako selhání, nemyslím si, že to ten „problém“ vyřeší a v celku to považuji za něco naprosto zbytečného… A navíc - což si jistě také uvědomujete - je u některých jedinců od „vychovávání“ k týrání opravdu jen krůček, proto nikdy nepochopím, že může někdo fyzické tresty takhle veřejně schvalovat, natož je ještě doporučovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
17.12.20 22:25
@Berry77 píše:
@niko999 dočetla jsem jen k tvé replice "která z vás pro-fackovacích ", dál nečtu, protože jsou to lži. Nikdy jsem neschvalovala FACKOVANI a jsme zase u toho, všechno jen dramatizujete, překrucujete a podsouvate lži, které nikdo neřekl. A pokud ano, adresuj tam :mavam:

Já už jsme jednu sluníčkovou maminu setřásla a na tebe se další nalepila :lol: Se hrozně vyžívají v tom přesvědčování jak jsme špatné matky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
17.12.20 22:38
@Berry77 píše:
To je pořád dokola, tyhle fanatičky :roll:
Jim to sluníčko svítí skrz celou hlavu, ať člověk napíše cokoli, v hlavě se jim ty informace přehodí jako v osudí a zase vypadne nějaký výblitek :lol: :mavam:

Krásné řečeno, to by chtělo zarámovat :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect