Vzteklé a uječené dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
229
8.5.23 20:51

Pokud jdu do Zoo, tak neočekávám, že tam bude klid. Takže ty poznámky nechápu.
Musí to být těžký mít tolik malých dětí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.5.23 20:52

Tak s detmi, u kterych jedno chce koukat na auta a druhe radit na prolejzackach, nelezu do ZOO :nevim: Ale kdyz uz…neslo se rozdelit, jeden z vas mohl vzit syna nekam stranou, kde by se mohl utisit driv nez za hodinu :think: Mam deti uz vetsi a byvam na ne sama a zachvaty na verejnosti jsem zazila, je to blbe, a blbe, kdyz je clovek na 2 deti sam a kazde chce neco jineho, ale holt v takovych pripadech jsem se snazila to nejak co nejlepe rozdelit, aby si kazdy nasel to svoje. Ale starsim se to holt vysvetluje lepe, se tremi malymi bezmozky (sorry za pojem, ono v tomhle veku to moc rozumu nema) na takovyhle velky vylet, kam v zasade vubec nechteji a netrefi se dobry den, to je ocistec pro vsechny zucastnene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
8.5.23 20:53
@Serpentini píše:
Asi každý zažil u dítěte záchvat vzteku, ale abych byla na výletě a hodinu tam poslouchala dva uřvance… no nadšená bych z vás fakt nebyla. :nevim:

Chápu že nadšená bys z nás nebyla. Já taky z té situace nadšená nebyla. To mi věř. A vždycky zoo byla v pohodě. Až dneska to bylo takove. :nevim: A řvaly hodinu s přestávkami. To jsem měla asi upřesnit. Ale na tom, že řvaly to jic neměni no.
Prostě syn řval třeba 5 minut a 5 minut byl klid. A pak ho zase něco naštvalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11373
8.5.23 20:54
@Ťarbík01 píše:
Chápu že nadšená bys z nás nebyla. Já taky z té situace nadšená nebyla. To mi věř. A vždycky zoo byla v pohodě. Až dneska to bylo takove. :nevim: A řvaly hodinu s přestávkami. To jsem měla asi upřesnit. Ale na tom, že řvaly to jic neměni no.
Prostě syn řval třeba 5 minut a 5 minut byl klid. A pak ho zase něco naštvalo. :nevim:

A proc jste se tedy nerozdelili a nedelali to co maji radi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
8.5.23 20:57

Hodina je teda slušná výdrž. Jinak prostě normální. Taky mám děti co občas umí udělat slušnou scénu. Ale hodinovou teda ne. Třeba dvacet minut a pak se srovnají. U těch dvouletých je to fakt těžký. Asi opravdu by bylo jediné řešení se rozdělit a s každým dítětem jít na chvíli jinam, kde ho to baví. Ono třeba za pět minut by jste pokračovali dál. Jako kolikrát je těžké těm dětem něco vysvětlit. Nebyli třeba unavení? U nás největší scény jsi z únavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.23 20:57

@Tarena hele, ty nemáš nebo jsi neměla malé děti? Naše byly a občas ještě jsou schopné udělat scénu kvůli prkotině, když není po jejich. Mně třeba jednu návštěvu Zoo syn řval, protože jsme ho nenechali lézt po dřevěných plotech kolem zvířat. Chtěl za nimi a ještě byl ve věku, kdy nechápal, že mu můžou ublížit a že tam nesmí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
8.5.23 20:59

Sama to píšeš, že je těžký vyhovět dvojčatům a vy celou situaci ještě dětem zhoršíte tím, že si tak strašně brzo pořídíte další dítě. Dvojčata akorát bojujou o pozornost, kterou potřebujou a nemají.

• Citovat
  • Upravit
2200
8.5.23 20:59
@LiduNe píše:
Možná jsi měla děti sebrat a jít s nimi pryč. Chápu, že s nimi v té chvíli asi nepořídíš. Ale do Zoo, na památky a kamkoli člověk nechodí, aby poslouchal řev cizích dětí. Je to nepříjemné a obtěžující. Osobně jsem toho názoru, že do určitého věku nebo pokud jsou děti nezvladatelné, by měli rodiče zvážit, kam s nimi půjdou. A pokud začnou vyvádět, prostě odejít. Jinak je to bezohlednost.

Promiň, ale nezažila jsem NIKDY zoo, abych tam neslyšela něčí dítě řvát. Jako na památky bych s nima nešla, na jídlo taky ne. Ale zoo mi přijde dost velká. A nestali jsme s dítětem na jednom místě a nenechali ho řvát hodinu v kuse.
Kdyz jede matka MHD a dítě ji brečí, tak má taky vystoupit? Do letadla bych s detma nelezla, abych tam ostatním kazila let, jelikož tam se to řešit nedá. Do kina je taky netaham. Netaham je nikam do uzavřených prostor. Ale zoo mi přijde dostatečně velká. Že kolem mě projde člověk a slyší 2 minuty řvát dítě, tak ano, je to nepříjemné, ale 2 minuty není nic co by se nedalo vydržet. Oproti 8 hodinovému letu… :nevim:

Ano syn řval, bylo to nepříjemné. Ale nerva na jednom místě a pár lidem.

Neomlouvam ho a ano je to nepříjemné. Ale myslím že zoo není oáza klidu. Jelikož urvanych děti jsem tam dneska viděla několik. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
8.5.23 21:00

Byli jsme včera taky v Zoo… 80% dětí co tam byli tak se vztekali, v kočárku i ty co už běhali 😅 asi špatná konstelace na návštěvu Zoo… 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11373
8.5.23 21:03
@Anonymní píše:
@Tarena hele, ty nemáš nebo jsi neměla malé děti? Naše byly a občas ještě jsou schopné udělat scénu kvůli prkotině, když není po jejich. Mně třeba jednu návštěvu Zoo syn řval, protože jsme ho nenechali lézt po dřevěných plotech kolem zvířat. Chtěl za nimi a ještě byl ve věku, kdy nechápal, že mu můžou ublížit a že tam nesmí :nevim:

Mam a nevidim problem, aby jedno dvoulete koukalo na auta a vlacky a druhe si hralo na hristi. Proste puvodni plan o happy family radujici se hromadne nad zviratky nevyslo, tak bych byla rada, ze si deti uziji to co se jim libi.
Nepise, ze dite chtelo lezt ke lvum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
8.5.23 21:08
@ludmilaadamkova píše:
No… 23 měsíců je vrchol vzdoru… S vetsinou děti v tomto věku se naprosto nedá na ničem domluvit, spousta dětí nemluví, jsou naprosto egocentrické a nechápou potřeby druhých lidí. Pokud není po jejich je všechno špatně. Jako když jsi s jedním dítětem v zoo kterému je 23 měsíců tak se to dá… Se dvěma s rozdílnými zájmy to musí být masakr.

Já osobně si myslím, že jste kaskadéři pokud 3. Dítě takto brzo po dvojčatech bylo plánované. Prostě to budete mít náročné…okolo 4-5 let už děti jsou i dost empatické a dá se s nima domluvit a lecos zkousnou…

Good loook teď 2 roky to bude hodně výživné. :pankac: asi bych začala po večerech chlastat víno :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.05.23 v 20:40

Děkuji za cítění do situace. Nejmladší syn nebyl plánovaný, jelikož až takový blázni nejsme. Ale stalo se a tak jsme se k tomu museli postavit. A potrat jsme neviděli jako řešení.
Přesně tak, pokud není po jejich, tak je problém. S dcerou to docela jde, ale syn je děsně tvrdohlavy. :nevim: Ale vždycky to tak nějak dáme a domluvíme se. Jakože oni rozumí, ale moc nemluví. Takže domluvíme se je v uvozovkách.

Jako s jedním to dávám levou zadní. Když někam jedu třeba s mimcem a synem, tak je naprosto v klidu a poslouchá jak hodinky. Az ho třeba v krámě chválí jak poslouchá atd. Ale jak jsou dva a mají každý svoji hlavu a potřebu, tak je to složité.

Chápu že to není omluva za jeho dnešní chování. A je mi líto, že jeho chování určitým lidem znepříjemnilo nějaký čas v zoo, ale pořád je to malé dítě. Není to 6 létě dítě. :nevim:

No manžel dneska říkal, že začne pít. :mrgreen: Bohužel nebo bohudík já k tomu nemám sklony. Tak by mě to asi nepomohlo. :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.23 21:12

@Tarena píše, že se každou chvíli vztekal kvůli něčemu jinému. Prostě měl blbý den. To snad zažije každá matka. Zakladatelka zřejmě vynervená z hloupých pohledů ostatních, což tomu taky nepřidalo. Nikde nepíše, že se na ty mašinky a auta nekoukali, ale upřímně, taky děti po nějaké době na hřišti prostě odvelím dál. A taky kvůli tomu jsou někdy scény a to i za předpokladu, že tam jsou třeba dvě hodiny. Já zase nechápu lidi, co mají neustálou potřebu sdělovat už tak vynerveným rodičům, jak jsou jejich děti a výchova hrozné.

• Citovat
  • Upravit
11373
8.5.23 21:15
@Anonymní píše:
@Tarena píše, že se každou chvíli vztekal kvůli něčemu jinému. Prostě měl blbý den. To snad zažije každá matka. Zakladatelka zřejmě vynervená z hloupých pohledů ostatních, což tomu taky nepřidalo. Nikde nepíše, že se na ty mašinky a auta nekoukali, ale upřímně, taky děti po nějaké době na hřišti prostě odvelím dál. A taky kvůli tomu jsou někdy scény a to i za předpokladu, že tam jsou třeba dvě hodiny. Já zase nechápu lidi, co mají neustálou potřebu sdělovat už tak vynerveným rodičům, jak jsou jejich děti a výchova hrozné.

Ja bych chapala, ze je to hruza, kdyby s nima byla sama, ale mela tam manzela, jen jsem se zeptala proc se nerozdelili a doted to nevim.

Mne se tedy jeste nestalo, ze by nekdo komentoval rvouci dite, kdyz tedy pominu politovani maminky, septem treba kamaradce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
8.5.23 21:17

Dneska dvouletá dcera na procházce rvala asi 50 minut v kuse. Domů jsem ji skoro doslova musela za hrozného řevu odtáhnout. Kdyby měl někdo z kolemjdoucích ještě blby kecy, tak bych za sebe nerucila :D Navíc ZOO je dost velká na to, aby lidé mohli jít daleko od vás a nemuseli vás poslouchat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.5.23 21:20
@Ťarbík01 píše:
Děkuji za cítění do situace. Nejmladší syn nebyl plánovaný, jelikož až takový blázni nejsme. Ale stalo se a tak jsme se k tomu museli postavit. A potrat jsme neviděli jako řešení.
Přesně tak, pokud není po jejich, tak je problém. S dcerou to docela jde, ale syn je děsně tvrdohlavy. :nevim: Ale vždycky to tak nějak dáme a domluvíme se. Jakože oni rozumí, ale moc nemluví. Takže domluvíme se je v uvozovkách.

Jako s jedním to dávám levou zadní. Když někam jedu třeba s mimcem a synem, tak je naprosto v klidu a poslouchá jak hodinky. Az ho třeba v krámě chválí jak poslouchá atd. Ale jak jsou dva a mají každý svoji hlavu a potřebu, tak je to složité.

Chápu že to není omluva za jeho dnešní chování. A je mi líto, že jeho chování určitým lidem znepříjemnilo nějaký čas v zoo, ale pořád je to malé dítě. Není to 6 létě dítě. :nevim:

No manžel dneska říkal, že začne pít. :mrgreen: Bohužel nebo bohudík já k tomu nemám sklony. Tak by mě to asi nepomohlo. :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

Já bych to klidně i separovala… Jako chápu že chcete být jako rodina někdy dohromady ale oni si to neuzijou… Zatím ne. Jeden na vláčky druhej na prolézačky… Zapojuje babičky dědečky pokud máte možnost. Znám holcinu co má 3 syny po roce a půl a i tak to separují…
Když se narodil nejmladší prostřední byl 1.5 roku a nejstarší 4. Nestalo se aby šla ona sama někam se všema dětma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML