Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAAhoj, chtěla jsem poprosit. Uvažuji taky o kočárku x-lander move o té zelenkavé barvičce. Už jsem kočár viděla na živo vícekrát, ale nikde v té zelené. Nemůžete ho někdo nafotit a ukázat mi? Moc děkuji Lenka
@novole Viděla jsem ho naživo v Malvikovi cca v dubnu. Musím říct, že barva vypadala jako barva na reflexní žluté vestě..přesně tak jasná a zářivá. Zelenou jsem v tom vůbec neviděla.
No mě se právě ta barvička na internetu moc líbila, ale spousta lidí mi říká, že ve zkutečnosti je moc zářivá-křiklavá, oblítala jsem vše u nás ve městě a jiné barvy mají a tuto zrovna ne a nějak se mi moc nechce jet nějak dál se na něj podívat, proto jsem myslela jestli ho někdo v této barvičce nemá a jestli by mi ho neukázal alespon na originál focené foto.....ale asi mi nic moc jiného nezbude
Kdby jsme čekali kluka tak u nás vede ta zelená, viděli jsme jí naživo a je krásná, mě teda nepřijde nijak moc řvavá, ale to je věc názoru
Ahoj, tady jsem našla fotku z veletrhu, na které ta zelená jde vidět. Řekla bych, že je taková i v reálu, tak snad pomůže

Tady jsou ještě nějaké fotky

https://data.emimino.cz/…0/778356.jpg 
Jinak můžu kočárek zatím jen doporučit. Rozhodovali jsme se mezi XA a X-move a nakonec přítel rozhodl X-move v té fialkové. A je super, už se těším až s ním a malou vyrazím do ulic ![]()
Mě ten kočárek moc zaujal, čekáme 1. dítě a zatím je favoritem, sice máme čas na vybírání, ale kdo by nekoukal? barvička je výrazná to jo, ale zase by jsme byli vidět
mě se tedy líbí…mooc díky za foto
Viděla jsem naživo všechny barvy a je pravda, že jsou opravdu hodně řvavé - mezi ostatními jsou hodně vidět, proto mě i X-move trkl, protože v té záplavě ostatních na mě vysloveně hulákal
. Je to o vkusu člověka, ale pro mě nepřipadala v úvahu jiná barva, než Evropa (šedohnědá), možná ještě oranžová. Celkově na mě ty barvy působí, jako klasické kancelářské zvýrazňovače
.
@novole My jsme ho nedávno koupili. Bohužel je u tchánojc, takže nemůžu vyfotit, ale zhruba to odpovídá těm fotkám od @DaNiC K reflexní vestě bych to nepřirovnala, to je fakt víc do zelena, ale jinak výrazná je. Nám se ale líbí a manžel řekl, že nás aspoň nikdo nepřehlídne. Takže je to určitě o vkusu, ale za mě je na ![]()
Tak já jsem včera u nás vidělat jezdit tu zelenou barvu a za mě teda učitě super. Moc krásná barva a moc krásný kočárek
.
Ahojky tak my už doma máme ten růžový, už aby bylo mimčo na světě aby sme mohli jezdit
Holky, jake jsou prosim vas hlavni rozdily v XQ 2011 a XQ 2012 - teda krome barvy konstrukce a ceny, ktere jsem zaznamenala?:-) Diky