X-lander kolekce 2012

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aknirasa
16.7.12 20:23

Holky, jake jsou prosim vas hlavni rozdily v XQ 2011 a XQ 2012 - teda krome barvy konstrukce a ceny, ktere jsem zaznamenala?:-) Diky

• Citovat
  • Upravit
3
17.7.12 07:48

Ahoj, chtěla jsem poprosit. Uvažuji taky o kočárku x-lander move o té zelenkavé barvičce. Už jsem kočár viděla na živo vícekrát, ale nikde v té zelené. Nemůžete ho někdo nafotit a ukázat mi? Moc děkuji Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
17.7.12 09:26

@novole Viděla jsem ho naživo v Malvikovi cca v dubnu. Musím říct, že barva vypadala jako barva na reflexní žluté vestě..přesně tak jasná a zářivá. Zelenou jsem v tom vůbec neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.7.12 10:12

No mě se právě ta barvička na internetu moc líbila, ale spousta lidí mi říká, že ve zkutečnosti je moc zářivá-křiklavá, oblítala jsem vše u nás ve městě a jiné barvy mají a tuto zrovna ne a nějak se mi moc nechce jet nějak dál se na něj podívat, proto jsem myslela jestli ho někdo v této barvičce nemá a jestli by mi ho neukázal alespon na originál focené foto.....ale asi mi nic moc jiného nezbude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.7.12 10:42

Kdby jsme čekali kluka tak u nás vede ta zelená, viděli jsme jí naživo a je krásná, mě teda nepřijde nijak moc řvavá, ale to je věc názoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.7.12 11:03

Ahoj, tady jsem našla fotku z veletrhu, na které ta zelená jde vidět. Řekla bych, že je taková i v reálu, tak snad pomůže :) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.7.12 11:08

Tady jsou ještě nějaké fotky :)

https://data.emimino.cz/…0/778356.jpg

Jinak můžu kočárek zatím jen doporučit. Rozhodovali jsme se mezi XA a X-move a nakonec přítel rozhodl X-move v té fialkové. A je super, už se těším až s ním a malou vyrazím do ulic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.7.12 11:19

Mě ten kočárek moc zaujal, čekáme 1. dítě a zatím je favoritem, sice máme čas na vybírání, ale kdo by nekoukal? barvička je výrazná to jo, ale zase by jsme byli vidět :D mě se tedy líbí…mooc díky za foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.7.12 12:05

Viděla jsem naživo všechny barvy a je pravda, že jsou opravdu hodně řvavé - mezi ostatními jsou hodně vidět, proto mě i X-move trkl, protože v té záplavě ostatních na mě vysloveně hulákal :lol:. Je to o vkusu člověka, ale pro mě nepřipadala v úvahu jiná barva, než Evropa (šedohnědá), možná ještě oranžová. Celkově na mě ty barvy působí, jako klasické kancelářské zvýrazňovače :).

• Citovat
  • Upravit
1902
17.7.12 12:28

@novole My jsme ho nedávno koupili. Bohužel je u tchánojc, takže nemůžu vyfotit, ale zhruba to odpovídá těm fotkám od @DaNiC K reflexní vestě bych to nepřirovnala, to je fakt víc do zelena, ale jinak výrazná je. Nám se ale líbí a manžel řekl, že nás aspoň nikdo nepřehlídne. Takže je to určitě o vkusu, ale za mě je na :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.7.12 08:05

Tak já jsem včera u nás vidělat jezdit tu zelenou barvu a za mě teda učitě super. Moc krásná barva a moc krásný kočárek :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
20.7.12 19:36

Ahojky tak my už doma máme ten růžový, už aby bylo mimčo na světě aby sme mohli jezdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
20.7.12 19:39

Jak dlouho u vás trvalo dodání :)?

• Citovat
  • Upravit
1902
20.7.12 20:09

@Naima My ho měli připravený za týden a půl  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
21.7.12 12:32

U NÁS CCA 2 TÝDNY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie