Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anezka1990 píše:
Nám prave taky a moje nocni můra je, ze se premnozi a budou i z vnější strany. Vývoz 2× do měsíce, v létě, je největší pitomost proste. A ta vůně!
Proč by vylézali, když uvnitř je potrava? Z larev se stanou masařky a mouchy. Jak se ti to líbí?
@Anezka1990 píše:
Nám prave taky a moje nocni můra je, ze se premnozi a budou i z vnější strany. Vývoz 2× do měsíce, v létě, je největší pitomost proste. A ta vůně!
Na vůni doporučuji kontejner na bioodpad, letos ho máme nově přímo pod okny. Léto bude chuťovka..
@Russet píše:
Proč by vylézali, když uvnitř je potrava? Z larev se stanou masařky a mouchy. Jak se ti to líbí?
Vůbec, ale ty červy z vnější strany jsem opravdu na vlastní oci videla. Ono ani jedno ani druhy není pekny, ale masarky a mouchy jsou pro me snesitelnejsi.
@Anezka1990 píše:
Vůbec, ale ty červy z vnější strany jsem opravdu na vlastní oci videla. Ono ani jedno ani druhy není pekny, ale masarky a mouchy jsou pro me snesitelnejsi.
Masařky jsou dospělci těch červů a sedají na vše, co nám smrdí. Pak si sednou na tebe.
@Tamtama píše:
Na vůni doporučuji kontejner na bioodpad, letos ho máme nově přímo pod okny. Léto bude chuťovka..
My vedle těch popelnic, co se vyváží 2× do měsíce. Přímo vedle parkovacích místa. Nastupovat tam s dítětem v sedacce taky chuťovka. Ale pod oknama asi horsi no ![]()
@Tamtama píše:
Chudino
Kolem jednoho chodím pravidelně, uffff, už teď je to síla, a to u nás v horách je o 5 stupňů míň, než dole… A to už vůbec nemluvím o konťasu za Kauflandem, ten smrdí přes čtyři ulice.
@Parninas píše:
A pak teda nemám ráda obecně ptáky. Nevěřím jim. Ludry jedny netečný. Kdyby třeba slepice chtěla a já byla v nějakém blbém rozpoložení, tak mě klidně prožene.A z labutí mám vyloženě hrůzu.
Mně jednou honil labuťák kolem brněnské přehrady, nic jsem mu nedělala, jen jsme šli kolem ![]()
@Parninas píše:
AhojMám tu debatu na odlehčení na čtvrteční večer.
Z jaké neobvyklé věci máte strach (nebo přímo fobii)?
Já vykopávám - nerada bývám na večer nebo přes noc sama doma, protože mi mozek pořád vsugerovává, že je někde v bytě zloděj. Poslouchám každé prasknutí a lupnutí (a kočky tomu vůůůbec nepomáhají). Přece logicky, to musí být kroky zloděje ve vedlejší místnosti…Dřív jsem dokázala usnout pouze s nějakých zvukovým podkresem (televize, noťas etc.) a s rozsvíceným světlem. Dnes už to jakš takš zvládám, ale občas i tak chodím spát s rozsvícenou lampičkou, člověk nikdy neví.
Bát se lupičů je aspoň racionální, já se pořád ve svým věku bojím potvor z hororů (které notabene miluju) ![]()
@Anezka1990 píše:
Já se bojim v noci chodit na záchod, protože musím spláchnout a to samozřejmě ze zachodu vylézají nestvůry. Taky v noci prochazim kolem zrcadel se zavrenyma očima, protože tam uvidím něco děsivých urcite. Hmyzu všeho druhu se bojim, pavouků fakt extremne desne moc. O dítě, jasný. A taky se mi strašně příčí bosy nohy, no hnus, to se mi navaluje.Jediný který snesu jsou ty myho dítěte.
Jooo, zrcadla v noci, klasika ![]()
Jo teď jsem si ještě vzpomněla na jednu schízu, ale když jedu autem za míchačkou, tak se v hloubi duše obávám, že se rozbije a tím betonem mě zaleje
není to teda žádná paralyzující hrůza, ale nerada za těmi míchačkami jezdím. I cisterny jsou nepříjemný, ale kdyby mě zalilo třeba mlíko, tak to není tak hrozný ![]()
@Tamtama píše:
Nám teď vyvazeji kontejnery jen jednou za 14 dní, červi tam jsou často
Nám jednou za měsíc ![]()
S miminkem fakt úžasné ![]()
@Pruhovaný_mýval píše:
Jo teď jsem si ještě vzpomněla na jednu schízu, ale když jedu autem za míchačkou, tak se v hloubi duše obávám, že se rozbije a tím betonem mě zalejenení to teda žádná paralyzující hrůza, ale nerada za těmi míchačkami jezdím. I cisterny jsou nepříjemný, ale kdyby mě zalilo třeba mlíko, tak to není tak hrozný
Ja mam hrůzu z náklaďáků se dřevem. Myslím, jestli něco takovýho taky nebylo v „Nezvratný osud“? Nicméně hafo let před tím přesně takhle sousedka odnaproti umřela - uvolnil se náklad dřeva a prorazilo to čelní sklo v autě za tím.
@Tofifea
Bylo to v nezvratným osudu, taky se toho bojím. Historka ze života je teda děsivá ![]()
@Anezka1990 píše:
ano
a jelikož bohužel máme velice " moudré" zastupitelstvo, tak nám vyvážejí taky po 14 dnech
máme doma velmi, velmi starého člověka na plenách
ty popelnice jsou v druhém týdnu nyní v teplých dnech doslova…lahůdka
@Liberalissima píše:
Nám jednou za měsíc
S miminkem fakt úžasné
bravo!! vynikající
a se starým člověkem jakbysmet
myslím že bych jim ty pleny od něj nosila v tomto případě na obecní úřad ![]()