Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ali-Ali píše:
ne to umisteni jako takove, jak rikam teoreticky je pro dite rodina byt nahradni samozrejme nejlepsi. jenze pokud se to dela rychle, masove a bez dukladneho systemu, tak to muze dopadnout blbe.
par dokumentu z usa me fakt vydesilo. nahradni rodiny maji v peci treba 8 deti, od malickych nevinnych po nactilete delikventy, co by meli byt pomalu ve vezeni, prachy jdou pestounum na jejich zabavu a deti maji fakt min pece nez v tom ustavu.
ja nerikam, ze to tak bude u nas. jen si myslim, ze nekdy je profesionalni pece, kdyz se dela v rodinnem systemu jako Klokanek, lepsi nez ne moc provereni pestouni bez zkusenosti a vzdelani. ono postarat se par tydnu o dite pribuzneho je neco jineho nez poskytnout odpovidajici peci traumatizovanemu cizimu diteti. jen muj nazor.
Souhlasim.
Jinak, do ustavu by meli zavrit tu pip Marksovou ![]()
@rokris píše:
Tak tohle je vážně šílený.http://www.novinky.cz/…uticich.html
tady je příklad toho, jak nefungují naše soudy a jak se vyloženě jedná v „zájmu“ dětí.. paráda.. chce se mi blejt, velebnosti..
To jsou debilové. Tolik DD má existenční problémy, protože je „málo“ dětí a hrozí, že je zavřou a děti přesunou jinam - rozdělí a přesunou. Děti se bojí, že budou od svých rodin a přátel daleko… Roční dítě v pasťáku? Proboha kam ten svět spěje? Strašný… Tolik dobrých pěstounů máme a oni udělají tohle? ![]()
Neskutečný b.rdel. To už tu nikdo neuklidí.
Já vlastně ani nevím, co k tomu psát, ale tak mě to ohromilo, že jsem to sem musela vložit.