Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hroznej puberťák píše:
Jistotu nemáš nikdy u nikoho. Ani u sebe. Tak se tím neužírej. Ono nakonec, tenhle už aspoň ví přesně a do detailu, co to všechno obnáší, a co to s sebou přináší za negativa a nepříjemnosti - takže případně bude o to víc zvažovat, zda se do nějakého toho dobrodružství kdyžtak vůbec pouštět. To může být oproti nezkušenému nakonec výhoda - když ji dokážeš využít
Moc hezky řečeno.
tak uvidíme co přinese čas.
@Káťule23 píše:
Moc hezky řečeno.tak uvidíme co přinese čas.
Tak držím palce
![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych poprosit pokud možno zkušenosti žen a dívek, které jsou nebo byli ve stejné situaci jako já. Abych to trošku popsala: je mi 31let a mám vztah s ženatým mužem, je o 12let starší, má 9leteho syna. Bohužel jeho manželství příliš nefunguje (spíš z jeho strany, není se ženou šťastný) a došlo to tak daleko, že jsme se zamilovali… Máme spolu poměr několik měsíců… Respektuji to, že má manželku a syna a nic mu nevyčítám a vím, že rodina je na prvním místě přede mnou. Teď přišel s tím, že o tom přemýšlel a chce opustit svou ženu. Svého syna miluje, proto je stále se svou ženou, ale neříkám, že jí nemá rád, to já vím, že má po těch letech.Chtěla bych se zeptat, zda si tu některá prošla podobným vztahem a jak to ustát. Budu ráda za zkušenosti ze strany milenek i manželek…
Ještě dodám, že k rozvodu či rozchodu by časem došlo tak jako tak… Já byla spíš tou poslední kapkou… A neřešme prosím jestli lže, jak je to špatné atd. Jsme si toho vědomi.
Děkuji za každý příspěvek a omlouvám se za anonym
Katka
Ze zkušenosti ze svého okolí vím, že často to skončí tak, že ženská zůstane milenkou a třeba ve 36 letech si vzpomene, že by třeba ráda miminko, pak ji muž opustí, protože najednou začne něco po něm vyžadovat a to se mu vlastně moc nelíbí. Pokud zakladatelka uvažuje o normálním vztahu a rodině, tak bych vzala nohy na ramena a šla jinam…
A samozřejmě hrát si na to, že nevěra a podvádění je ok, tak není…
Ahoj nepatri to sem jen bych poprosila radu jak mám vložit nový příspěvek abych nenarusovala uz otevřené debaty.děkuji a omlouvám se
@kristyna5 Ahoj zaujal me váš názor. Jsem v podobné situaci jako paní o řádky víš.S rozdílem ze zenaty muz s kterým mám poměr nemá se ženou děti ona je nechce.Nikdy chtít uz nebude.Jak sama říká.Náš poměr trvá rok jezdí i k me rodině též spolu jezdíme i na dovolenou.jelikož jeho paní je prez týden pryč pracovně. Oba jsme si vědomi ze je to vše špatně ale ja se zamilovala nemohu říct ze on též do hlavy mu nevidím a slova jsou stále jen slova. Než jsem ho poznala byla jsem 7let sama chlapa jsem nechtěla uz jsem se párkrát sklamala ale teď bych byla ráda víc než jen milenkou chtěla bych být sním a mít děti on je natom stejné chce dítě ale vždy řekne v téhle situaci to nejde když mu řeknu at se rozvede boji se ze mu časem odejdu za mladším je mi 29 a jemu 42.máte prosím někdo něco podobného za sebou?děkuji
@scay Tak hlavně „neplánovaně“ nebuď těhotná.
On se nechce rozvést proč? že mu ty pak utečeš za mladším? To je teda hrdina, vlastně on nevěří, že vám to vydrží a má tě jen jak povyražení.
@scay píše:
@kristyna5 Ahoj zaujal me váš názor. Jsem v podobné situaci jako paní o řádky víš.S rozdílem ze zenaty muz s kterým mám poměr nemá se ženou děti ona je nechce.Nikdy chtít uz nebude.Jak sama říká.Náš poměr trvá rok jezdí i k me rodině též spolu jezdíme i na dovolenou.jelikož jeho paní je prez týden pryč pracovně. Oba jsme si vědomi ze je to vše špatně ale ja se zamilovala nemohu říct ze on též do hlavy mu nevidím a slova jsou stále jen slova. Než jsem ho poznala byla jsem 7let sama chlapa jsem nechtěla uz jsem se párkrát sklamala ale teď bych byla ráda víc než jen milenkou chtěla bych být sním a mít děti on je natom stejné chce dítě ale vždy řekne v téhle situaci to nejde když mu řeknu at se rozvede boji se ze mu časem odejdu za mladším je mi 29 a jemu 42.máte prosím někdo něco podobného za sebou?děkuji
nebyla jsem ve stejné situaci. Ale myslim si to, že pokud má chlap se ženou děti, tak vě většině případů nikdy nedostane koule odejít, a je jedno jak moc milenku miluje. Zvlášť pokud má možnost si dopřávat obojí, lásku a vzrušení s milenkou a děti zároveň hezky po ruce v pohodlném domově.
No v případě že děti nemá a odejít se zdráhá, tak si myslím, že s tebou nepočítá, nemiluje tě. To už by byl dávno u tebe. Jen výmluvy. Nečekala bych na něj zbytečně.
Řekni mu že se přestanete scházet dokud si to doma nevyřeší. Buď bude velmi rychle rozvedený a nebo zjistis že tímto krokem váš vztah skončil. Já to takhle udělala jednou a s tou strašnou manželkou je dodnes a to už je víc jak 10 let.
často existence milenky prohlubuje nespokojenost s manželkou. Je ti 29 už bys mohla mít rozum. ![]()
@scay píše:
Dej mu nůž na krk, buď se rozvede a to rychle nebo ho opustíš. Takhle s ním ztratíš nejlepší léta a zůstaneš pak sama a bez dětí. Pár jich takových znám. Proč zůstává se ženou tě nenapadá? Neživí ho třeba? Je on dobrá partie?
@Lynette píše: Řekni mu že se přestanete scházet dokud si to doma nevyřeší. Buď bude velmi rychle rozvedený a nebo zjistis že tímto krokem váš vztah skončil. Já to takhle udělala jednou a s tou strašnou manželkou je dodnes a to už je víc jak 10 let.často existence milenky prohlubuje nespokojenost s manželkou. Je ti 29 už bys mohla mít rozum.
já si teda myslim, že často přesně naopak. Že díky té milence se vztah uměle protahuje, nebo je spokojenější, protože doma už mu neschází to, co by mu jinak scházelo. Že spolu jsou dál neznamená nic, tak mají prostě závazky. A je dost možný, že má další milenky.
@teerax další milenky nemá nemá kdy..mají závazky co se týče bytu úvěru.
@Hanney nn nezivy on vydělává dost teď jsme dali společně výpověď a měníme společně práci do stejeho podniků dal od jeho bydliště. Ona též zmenila práci
@scay píše:
@teerax další milenky nemá nemá kdy..mají závazky co se týče bytu úvěru.
To ale není důvod, peníze se dají přece vyřešit kdyby chtěl. Ale on nechce
@Lynette neříkám zš jsem nejchytřejší ani hloupá ale prostě jsem asi srab bojím se prostě ze o něj přijdu. .Nedokážu to dát mu nůž na krk.