Z milenky partnerkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40780
3.2.18 13:04
@Anonymní píše:
Prijde mi ze ty si milenkou nebo si byla jinak nechapu to tvoje zastavani.Ty zensky moc dobre vi ze je zadanej nebo ze ma i deti a dobrovolne se podileji na rozpadu manzelstvi. Samozrejme je to z vetsi casti vina chlapa. A hlavne nechtela bych byt s chlapem kteryho sem poznala a zacla s nim vztah na zaklade podvodu a lzi.

On jim většinou ten chlap řekne, že si už s manželkou nerozumí s ní, má ji jako svého bratra a brzy se rozvedou.
To má jít milenka k nim domů a prolustrovat to? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.18 13:08
@free333 píše:
On jim většinou ten chlap řekne, že si už s manželkou nerozumí s ní, má ji jako svého bratra a brzy se rozvedou.
To má jít milenka k nim domů a prolustrovat to? 8)

No v tom pripade je ta milenka hloupa protoze na takovy kecy skoci jen blazen.To je tipicky prece. Nebude tvrdit jak je skvela hodna a stara se.To by nebyl za borce. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.18 13:11
@free333 píše:
To má jít milenka k nim domů a prolustrovat to? 8)

Tak pokud to bereš tak že když tohlechlap řekne, tak jsem z obliga když se s ním vyspím… 8o no to fakt teda nejsem :roll:

• Citovat
  • Upravit
40780
3.2.18 13:15
@Anonymní píše:
No v tom pripade je ta milenka hloupa protoze na takovy kecy skoci jen blazen.To je tipicky prece. Nebude tvrdit jak je skvela hodna a stara se.To by nebyl za borce. :dance:
@Anonymní píše:
Tak pokud to bereš tak že když tohlechlap řekne, tak jsem z obliga když se s ním vyspím… 8o no to fakt teda nejsem :roll:

Beru to tak, že třeba zrovna ta ženská je ve stavu, kdy ani žádný vztah nechce a stačí jí to takhle…

Technická poznámka - je tu jedna anonymní anebo dvě? Mám v tom zmatek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.18 13:19
@free333 píše:
Beru to tak, že třeba zrovna ta ženská je ve stavu, kdy ani žádný vztah nechce a stačí jí to takhle…Technická poznámka - je tu jedna anonymní anebo dvě? Mám v tom zmatek :)

Dve ja psala to horni ???? a kdyz nechce vztah je plno svobodnych chlapu nemusi zpusobovat bolest druhym ???? Ona totiz podvedena zena nejen ze je nestastna z toho chlapa ale hlavne i z ty zensky.Ja to mela tak ze jsem nemohla pochopit jak muze byt nekdo takhle zly a se zadanym muzem si zacit a tim ublizit.Vim ze ji to muze byt jedno ale mela sem i deprese ze jsem se s ni zacla porovnavat.Co je na ni lepsiho nez na me? A tim slo moje sebevedomi do hellu

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
3.2.18 13:19
@Lama Lama píše:
no, jasně. Ale mě přijde, že většina těch podváděných spílá na ty milenky, jaké jsou to pizdy. a nějak zapomínají nějak přisoudit vinu hlavně tomu idiotovi, kterého mají doma. :nevim: A kolikrát o něj ještě dál usilují, za velké lamnetace na milenu

Vinu má přeci především ta fůrie, s kterou se ten nebohý manžel rozvádí :jazyk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1769
3.2.18 13:41

Mě hlavně přijde úplně zbytečný to řešit. Nevěra tu byla vždycky a vždycky bude. Chlapi odcházejí od rodin. Někdy se zamiluje i ženská a manželství se kvůli tomu rozpadne. Asi to je min často ale i to se děje. Nic s tím nikdo neudělá. Je tak. Kdyby mi partner zahnul, opustil mě i naše dítě, taky bych byla na zhroucení. Taky bych byla nešťastná a nenáviděla jeho i ji. Ale jestli on se rozhodne, já s tím nic neudělám. Objektivně hlavní vinu nese ten, kdo podvádí a opustí. Milenka/milenec jsou až za tím. Jsou asi bezohlední, možná naivní, ale možná taky jen prostě zamilovaní. Není to jejich omluva! Je to jen fakt. Tohle se nedá rozsoudit. Je to případ od případu jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40780
3.2.18 13:46
@Anonymní píše:
Dve ja psala to horni ???? a kdyz nechce vztah je plno svobodnych chlapu nemusi zpusobovat bolest druhym ???? Ona totiz podvedena zena nejen ze je nestastna z toho chlapa ale hlavne i z ty zensky.Ja to mela tak ze jsem nemohla pochopit jak muze byt nekdo takhle zly a se zadanym muzem si zacit a tim ublizit.Vim ze ji to muze byt jedno ale mela sem i deprese ze jsem se s ni zacla porovnavat.Co je na ni lepsiho nez na me? A tim slo moje sebevedomi do hellu

To mi je líto…
Všechny rozchody a konce jsou bolestné, at je to z jakéhokoliv důvodu.
Bohužel se nedá nic dělat, když ta láska zmizí, většinou se to už nedá vrátit.

A určitě ta druhá, ta nová, nemusí být vůbec lepší, jen je prostě nová, neokoukaná a spustila ty zamilované hormony…
Akorát je smutné, že jsou v tom ty děti, ale to už jsme zase u toho chlapa, že nebyl schopen to ukočírovat, aby se to nedotklo dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
3.2.18 13:47
@Anonymní píše:
Dve ja psala to horni ???? a kdyz nechce vztah je plno svobodnych chlapu nemusi zpusobovat bolest druhym ???? Ona totiz podvedena zena nejen ze je nestastna z toho chlapa ale hlavne i z ty zensky.Ja to mela tak ze jsem nemohla pochopit jak muze byt nekdo takhle zly a se zadanym muzem si zacit a tim ublizit.Vim ze ji to muze byt jedno ale mela sem i deprese ze jsem se s ni zacla porovnavat.Co je na ni lepsiho nez na me? A tim slo moje sebevedomi do hellu

Ti svobodní holt asi stojí za prd, když jsou ti ženáči tak v kurzu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
81526
3.2.18 13:58
@Annne píše:
Alebo naopak, nikto zo slobodnych o tu zensku nema zaujem, tak jej zostava iba stary, zenaty, uslintany klamar. :D

právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
3.2.18 14:00
@Annne píše:
Alebo naopak, nikto zo slobodnych o tu zensku nema zaujem, tak jej zostava iba stary, zenaty, uslintany klamar. :D

Nevím, asi nejlíp by to zodpověděly ty samotné milenky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
806
3.2.18 14:44

Kdo je na vině partner nebo milenka - to bude asi nerozlousknutelná diskuze, vždycky bude záležet, z jakého úhlu pohledu to kdo vidí… ale jak to vidíte v případě, kdy za milenkou po provalení přijde manželka a prosí milenku, aby toho jejího nechala na pokoji? A milenka ještě přitvrdí a o to víc o něj začne usilovat. To už přece ví, že rozbíjí nějaký vztah. Kdyby to tam nefungovalo, tak ta manželka přece za ní nepůjde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.18 14:47
@darka15 píše:
Kdo je na vině partner nebo milenka - to bude asi nerozlousknutelná diskuze, vždycky bude záležet, z jakého úhlu pohledu to kdo vidí… ale jak to vidíte v případě, kdy za milenkou po provalení přijde manželka a prosí milenku, aby toho jejího nechala na pokoji? A milenka ještě přitvrdí a o to víc o něj začne usilovat. To už přece ví, že rozbíjí nějaký vztah. Kdyby to tam nefungovalo, tak ta manželka přece za ní nepůjde, ne?

Za sebe bych se nesesla a nekomunikovala…ani jsem to nedelala, partner si to vyresil dost jasne a sam…

• Citovat
  • Upravit
81526
3.2.18 14:50
@darka15 píše:
Kdo je na vině partner nebo milenka - to bude asi nerozlousknutelná diskuze, vždycky bude záležet, z jakého úhlu pohledu to kdo vidí… ale jak to vidíte v případě, kdy za milenkou po provalení přijde manželka a prosí milenku, aby toho jejího nechala na pokoji? A milenka ještě přitvrdí a o to víc o něj začne usilovat. To už přece ví, že rozbíjí nějaký vztah. Kdyby to tam nefungovalo, tak ta manželka přece za ní nepůjde, ne?

Tak v momentě, kdy je to provalené tak už to vidim tuplem tak, že chlap je svéprávná bytost a buď najde důvod to ukončit nebo ne. Vůbec nechápu smysl počínání jít prosit milenku, aby ho nechala. Jak kdyby byl jen její jouda nesvéprávnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
3.2.18 14:52
@darka15 píše:

A nebo ma jen strach ze samoty, boji se, jak to bude zvladat po financni strance a ve valne vetsine pripadu se snazi o zachovani rodiny kvuli detem.
Nemusi jit vzdy jen o lasku jako takovou.
Otazka funkcnosti je vetsinou diskutabilni. Jeden muze byt nespokojeny a druhemu to plne vyhovovat. A docela casto jde take o to, ze v oparu endorfinu (a z potreby omluvit sve selhani) se hledaji jakekoliv chyby na stavajicim vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí