Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annne píše:
Ako som uz napisala, existuje vynimka, kedy sa da nevera pochopit. A to vtedy, ked clovek stretne toho svojho osudoveho partnera a zije v nefunkcnom vztahu. Minule tu bol o tom clanok od jednej nestastnej, vydatej zeny. Ale v takom pripade asi bude velmi rychlo nasledovat rozvod, pretoze pravdepodobne v jej pripade nejde iba o zasun a ani o zamilovanie, ktore za par mesiacov vyprsi.
Nevis jaky clanek??Kazdopadne kdyz je vztah nefunkcni ma se z neho odejit a ne az najde nahradu.To je stejne vic bolestive jak se rozejit ze to peoste nefunguje. Horsi je se rozejit kvuli nekomu dalsimu
@Annne píše:
chapem, je to logicke, pretoze ide zvycajne o bezohladnych ludi.Mna balili viac krat zenati. Vzdy tie iste rozpravky o tom, ako musia chudacikovia spavat na gauci v obyvacke, pretoze su si so zenou tak odcudzeni, ze nemozu uz spat ani v jednej posteli, ani v jednej izbe. Pre mna bol zenaty chlap automaticky stop, tabu. Nie je to ziadna chvala, len chcem ilustrovat, ze sa to da, proste ked sa to stopne hned na zaciatku, ziaden kontakt, ziadne fantazie, tak nie je problem. A stalo sa mi aj to, ze sme sa po mojom odmietnuti nahodou stretli, alebo zoznamili spolu aj s ich manzelkami a samozrejme vsetko bolo inak. Po viditelnej roztrzke ani chyru, ani slychu.
Takze keby sme teoreticky zili v slusnej spolocnosti, slusnych ludi (utopia?), v ktorej by sme sa snazili zit tak, aby sme neublizovali neverou ani svojim partnerom, ani cudzim ludom a ich detom, tak by bolo tej bolesti mozno o nieco menej.
Ale iluzie si nerobim, nevera vzdy bola a aj bude. Otazka je, ci sucasna klima s heslom, ze podvadzat je normalne, ze zit so zenatym, s vydatou je normalne a netreba mat ziadne vycitky svedomia a ohladuplnost voci ich partnerom a aj ich detom, nema tak trochu na mnozstve tychto smutnych pribehov svoj podiel.
Tohle nechápu. Dělat ze sebe chudáčka, vždyť je to antisexy. Místo aby řekl, že žena je úžasná, skvělá a neuvěřitelná, že by ji nikdy neopustil, jen že na ten sex tolik není a on může třeba denně. To zní úplně jinak, takový kanec! Žádná neodolá
![]()
@Hroznej puberťák píše:
Tohle nechápu. Dělat ze sebe chudáčka, vždyť je to antisexy. Místo aby řekl, že žena je úžasná, skvělá a neuvěřitelná, že by ji nikdy neopustil, jen že na ten sex tolik není a on může třeba denně. To zní úplně jinak, takový kanec! Žádná neodolá![]()
![]()
Takoví jsou a to jdou praví chlapi, na tvrdo reknou o co jde. Ti ubozaci co pomlouvaji svoji manzelku sou fakt idioti no. Ale tak co maj delat ubozak se holt chova jako ubozak… Spis nechapu, ze jim to muze nejaka zenska zbastit
Edit blazo miluju te, si ta nej, nikdy te neopustim, ale potrebuju jeste kur.icku bokem, mam maxi apetit zvladnes to? Ano, jsi nejlepsi. A ty kur.icko, chci te jen na sex, chybi mi, zena po detech uz na to moc neni, je skvela a miluju ji, nikdy ji neopustim. Potrebuju jen sex, beres? Parada…
Příspěvek upraven 03.02.18 v 16:16
@Santyna píše:
Takoví jsou a to jdou praví chlapi, na tvrdo reknou o co jde. Ti ubozaci co pomlouvaji svoji manzelku sou fakt idioti no. Ale tak co maj delat ubozak se holt chova jako ubozak… Spis nechapu, ze jim to muze nejaka zenska zbastitEdit blazo miluju te, si ta nej, nikdy te neopustim, ale potrebuju jeste kur.icku bokem, mam maxi apetit zvladnes to? Ano, jsi nejlepsi. A ty kur.icko, chci te jen na sex, chybi mi, zena po detech uz na to moc neni, je skvela a miluju ji, nikdy ji neopustim. Potrebuju jen sex, beres? Parada…
Tak on maloktery prijde a na rovinu milene rekne, Ze jeho Blaza je celkem fajn zenska, jen uz to po patnacti letech holt neni v posteli takovy ajfr. Tak to radeji zabali do reci o hlubokem rozkolu a nepochopeni (co taky od takove Blazi cekat, ze jo
) a ona se nejaka zoufala samaritanka, ktere duni biohodiny pravdepodobne najde a zachrani padleho andela, ktery leta trpel pod nadvladou te semetriky Blazeny
.
@Annne to je zajímavý. Chudinka vdaná nevěrná. Tam nejde jen o zasun. Kdežto všichni nevěrní chlapi jsou haj.love a jde jim jen o jedno. Navíc jsou starý a ošklivý ![]()
Tak každý štěstí svého strůjcem. A platí to jak pro podváděné i podvádějící tak milenky
@darka15 píše:taková situace musí být strašně ponižující ..žebrat o manžela … těžko říct co si může pak ta milenka myslet , asi toho pána politovat
Kdo je na vině partner nebo milenka - to bude asi nerozlousknutelná diskuze, vždycky bude záležet, z jakého úhlu pohledu to kdo vidí… ale jak to vidíte v případě, kdy za milenkou po provalení přijde manželka a prosí milenku, aby toho jejího nechala na pokoji? A milenka ještě přitvrdí a o to víc o něj začne usilovat. To už přece ví, že rozbíjí nějaký vztah. Kdyby to tam nefungovalo, tak ta manželka přece za ní nepůjde, ne?
@Anonymní píše:
Jak se rika zoufaly lide delaji zoufale veci.Ja jsem taky delala veci ktere bych za normalnich okolnosti neudelala. Psala jsem milence a ona odpovedela at se nad sebou zamyslim proc ten muj ma potrebu hledat jinde.Byla dost hnusna a vubec se za to nestydela.
A neměla v něčem pravdu?
@Venetia píše:
A neměla v něčem pravdu?
Ano samozrejme vzdy za to muze ten ktereho podvadi.Mel vse na co si vzpomnel a zrejme toho bylo i presto malo.Je jednoduche to hodit na toho druheho ze by to jentak neudelal ale v tomhle pripade se zrejme po tolika letech nudil nebo ja nevim ale kdyz ani nepipne ze mu neco nevyhovuje a tvari se ze je stastny a rika ze me miluje tak co myslis? Ci je to vina?
@Anonymní píše:
Ano samozrejme vzdy za to muze ten ktereho podvadi.Mel vse na co si vzpomnel a zrejme toho bylo i presto malo.Je jednoduche to hodit na toho druheho ze by to jentak neudelal ale v tomhle pripade se zrejme po tolika letech nudil nebo ja nevim ale kdyz ani nepipne ze mu neco nevyhovuje a tvari se ze je stastny a rika ze me miluje tak co myslis? Ci je to vina?
to si nikdo nemůže klást za vinu…jak tu někdo psal…kouzlo nového, jiného
@Venetia píše:
to si nikdo nemůže klást za vinu…jak tu někdo psal…kouzlo nového, jiného
Prave a proto me nastvalo kdyz mi ta holka napsala at si uvedomim proc ma potrebu hledat jinde
Nechapu ale ze si neuvedomi ze to nove je nove chvili a za nejakou dobu budou zase hledat dalsi
@Anonymní píše:
Obou.
Choval se k tobě jak kretén, takže ho vůbec nechi obhajovat. Ale ty jsi mu to dovolila.
Nechala jsi se ponižovat natolik, že jsi prosila milenku, aby ho nechal.
Ke mě se taky choval pár měsíců jak kretén. A taky si za to můžu sama, měla jsem ho poslat dopr.dele dřív. Už se tak nechová, ví, že když se mnou chce vijít a něco po mě chce, musí se mnou zacházet slušně.
Já nechápu to stavění se do role oběti. Prostě to vzniklo a já sama mám život ve svých rukách, možností je mraky a je jen na mě, pro co se rozhodnu - jestlii stojí za to o něj zabojovat a snažit se to dát dohromady, jestli si najdu taky nabíječe nebo přes noc sepíšu žádost o rozvod a zítra s tím ráno v osm stojím na podatelně soudu, sbalím se a odjedu na tři měsíce dělat aupair do karibiku, hodím děti svému drahému manželovi s milenkou nebo půjdu prosit milenku, aby mi ho nechala…
@Lama Lama píše:
Obou.
Choval se k tobě jak kretén, takže ho vůbec nechi obhajovat. Ale ty jsi mu to dovolila.
Nechala jsi se ponižovat natolik, že jsi prosila milenku, aby ho nechal.
Ke mě se taky choval pár měsíců jak kretén. A taky si za to můžu sama, měla jsem ho poslat dopr.dele dřív. Už se tak nechová, ví, že když se mnou chce vijít a něco po mě chce, musí se mnou zacházet slušně.Já nechápu to stavění se do role oběti. Prostě to vzniklo a já sama mám život ve svých rukách, možností je mraky a je jen na mě, pro co se rozhodnu - jestlii stojí za to o něj zabojovat a snažit se to dát dohromady, jestli si najdu taky nabíječe nebo přes noc sepíšu žádost o rozvod a zítra s tím ráno v osm stojím na podatelně soudu, sbalím se a odjedu na tři měsíce dělat aupair do karibiku, hodím děti svému drahému manželovi s milenkou nebo půjdu prosit milenku, aby mi ho nechala…
Pockej pockej to se asi spletli anonymy ja nikoho neprosila ja ji jen napsala jak se cejti kdyz se podilela na rozpadu manzelstvi. A nechoval se jak kreten a nenechala sem ma sobe drivi stipat. Zrejme se to cele pomichalo jak je tu vice anonymu ![]()
@Anonymní píše:
Pockej pockej to se asi spletli anonymy ja nikoho neprosila ja ji jen napsala jak se cejti kdyz se podilela na rozpadu manzelstvi. A nechoval se jak kreten a nenechala sem ma sobe drivi stipat. Zrejme se to cele pomichalo jak je tu vice anonymu
no, kupodivu, když se neodlišujete… ![]()
A proč jsi jí psala? Jakej to mělo cíl?
@darka15 píše:
Kdo je na vině partner nebo milenka - to bude asi nerozlousknutelná diskuze, vždycky bude záležet, z jakého úhlu pohledu to kdo vidí… ale jak to vidíte v případě, kdy za milenkou po provalení přijde manželka a prosí milenku, aby toho jejího nechala na pokoji? A milenka ještě přitvrdí a o to víc o něj začne usilovat. To už přece ví, že rozbíjí nějaký vztah. Kdyby to tam nefungovalo, tak ta manželka přece za ní nepůjde, ne?
Ja myslím, že by ta prosba mohla zafungovat. Když přijdeš a řekneš, prosím, nechtěla byste mého manžela nechat na pokoji, jsem přesvědčen o tom, že ti ráda vyhoví. Stačí maličkost, mít u té prosby v ruce brokovnici… ![]()
Jak se rika zoufaly lide delaji zoufale veci.Ja jsem taky delala veci ktere bych za normalnich okolnosti neudelala. Psala jsem milence a ona odpovedela at se nad sebou zamyslim proc ten muj ma potrebu hledat jinde.Byla dost hnusna a vubec se za to nestydela.