Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano bohuzel mam s tim osobni zkusebost a odnesly to hlave deti.
Kvůli dětem to je moc smutné, ale tu vinu bych hledala hlavně u toho chlapa.
Ten snad ví, že má doma ženu a děti.
Bohužel z vlastní zkušenosti vím, že někteří jsou schopni zapřít ženu i děti, aby někoho sbalili.
Já tedy na ženaté nejsem…
@Anonymní píše:
Tak ale ty odnesly zřejmě vaše rozvodové tahanice a případně to, že otec je debi1 a vybodnul se ne NĚ, ne?
@Anonymní píše:
Buď ráda že ses ho zbavila..hele i kdyby to nebyla tahle..byla by to jiná.
Je to bohuzel tak..
Neříkám že obhajuji milenky..vůbec ne.
@Lama Lama píše:
Tak ale ty odnesly zřejmě vaše rozvodové tahanice a případně to, že otec je debi1 a vybodnul se ne NĚ, ne?
Děti hlavně odnesou to že otec odejde..proč hned tahanice?8o ![]()
@Malike píše:jo, to jo
Děti hlavně odnesou to že otec odejde..proč hned tahanice?8o
@Malike píše:
Buď ráda že ses ho zbavila..hele i kdyby to nebyla tahle..byla by to jiná.
Je to bohuzel tak..
Neříkám že obhajuji milenky..vůbec ne.
souhlas
@Anonymní píše:
K rozvodu by doslo tak jako tak???Takze kdyby te nepotkal tak se rozvede jo?![]()
Anonymní hrdinko. Myslíš, že lidi se rozvádějí jen kvůli nevěře? Proč by se nerozvedl? Znáš ho? Jako házet všechny do jednoho pytle není úplně v pořádku. Všichni chlapi nejsou stejní.
@Anonymní
Ono jak to asi tak probíhá? Ta milenka je asi v pohodě s tím, že si začne s chlapem, o kterém toho zřejmě tolik neví nebo vůbec nezjišťuje…? A společnost zřejmě považuje za normu tvrdit, že když ona to teda chce tak že se s ním třeba jenom vyspí a „nebudou v tom city“ tak je to její věc? A pak se divíme, co má ta jen její věc za následky a kolik je ženatých milenců a ještě to hodíme jen na ně. Nejsi sama, anonymní, kdo si myslí že to je rozhodně o morálce i té milenky.
Ale to neříkám teď jako ta podváděná… Ta poznámka že „znám chlapi co jsou schopni zapřít ženu i dítě“… Člověk kterého jsem potkala před nějakou dobou a právě mě tenkrát naivně-nebo spíš naprosto zaslepeně debilně, ani nenapadlo, že je nutná i moje zodpovědnost, mi při našem nedávném opětovném setkání řekl prej „Před rokem ses ani neptala jestli mám nějakou přítelkyni!“
(byl to teda párměsíční vztah a žádné děti v tom, ale zkrátka… já jsem nezjišťovala… prostě jsem byla tzv. „zamilovaná“ - ale v důsledku úplně bez jakékoli morálky… kdyby rodinu měl… já nepátrala. )
@Anonymní píše:
@free333Ono jak to asi tak probíhá? Ta milenka je asi v pohodě s tím, že si začne s chlapem, o kterém toho zřejmě tolik neví nebo vůbec nezjišťuje…? A společnost zřejmě považuje za normu tvrdit, že když ona to teda chce tak že se s ním třeba jenom vyspí a „nebudou v tom city“ tak je to její věc? A pak se divíme, co má ta jen její věc za následky a kolik je ženatých milenců a ještě to hodíme jen na ně. Nejsi sama, anonymní, kdo si myslí že to je rozhodně o morálce i té milenky.
Ale to neříkám teď jako ta podváděná… Ta poznámka že „znám chlapi co jsou schopni zapřít ženu i dítě“… Člověk kterého jsem potkala před nějakou dobou a právě mě tenkrát naivně-nebo spíš naprosto zaslepeně debilně, ani nenapadlo, že je nutná i moje zodpovědnost, mi při našem nedávném opětovném setkání řekl prej „Před rokem ses ani neptala jestli mám nějakou přítelkyni!“(byl to teda párměsíční vztah a žádné děti v tom, ale zkrátka… já jsem nezjišťovala… prostě jsem byla tzv. „zamilovaná“ - ale v důsledku úplně bez jakékoli morálky… kdyby rodinu měl… já nepátrala. )
no, jasně. Ale mě přijde, že většina těch podváděných spílá na ty milenky, jaké jsou to pizdy. a nějak zapomínají nějak přisoudit vinu hlavně tomu idiotovi, kterého mají doma.
A kolikrát o něj ještě dál usilují, za velké lamnetace na milenu
@Lama Lama píše:
no, jasně. Ale mě přijde, že většina těch podváděných spílá na ty milenky, jaké jsou to pizdy. a nějak zapomínají nějak přisoudit vinu hlavně tomu idiotovi, kterého mají doma.A kolikrát o něj ještě dál usilují, za velké lamnetace na milenu
Ex meho partnera..muze ale taky podvadela..rekla na ferovku ze vi ze jim to neklape..ale nechce nic menit, ze furt ho ma rada a ze to bude akceptovat
ze ma milenku..protoze je uz starsi na zmenu
spouste zenskejm to nevadi..hlavne kdyz se nic nezmeni a nebudou samy
..musel byt uz fakt zlej aby pochopila ze ne..protoze tomu je konec nerozumela, prisli ji ok ze kazdej susti jinde ![]()
@Lama Lama píše:
no, jasně. Ale mě přijde, že většina těch podváděných spílá na ty milenky, jaké jsou to pizdy. a nějak zapomínají nějak přisoudit vinu hlavně tomu idiotovi, kterého mají doma.A kolikrát o něj ještě dál usilují, za velké lamnetace na milenu
@Anonymní píše:
Ex meho partnera..muze ale taky podvadela..rekla na ferovku ze vi ze jim to neklape..ale nechce nic menit, ze furt ho ma rada a ze to bude akceptovatze ma milenku..protoze je uz starsi na zmenu
spouste zenskejm to nevadi..hlavne kdyz se nic nezmeni a nebudou samy
..musel byt uz fakt zlej aby pochopila ze ne..protoze tomu je konec nerozumela, prisli ji ok ze kazdej susti jinde
le ok, taky tomu nerozumim, ale…
bud se rozhodnu, že mi to neva nebo jsem schopná s tím žít. a žít především s tím chlapapem. A pak nechápu, proč nasazovat mileně psí uši, jaká je to kur.va, když jsem s něčím podobným ochotna dál žít v domácnosti, jako s partnerem…
A nebo teda to považuju za sprostej podvod, hnusárnu a toho svýho prasáka vykopnu. A nelamentuju nad příšenou bezcharakterní milenkou, která toho mého nebohého nesvéprávného a jinak úžasného moulu svedla, obalamutila a odtáhla a já po něm toužim dál, protože on je přeci úžasnej.
@Anonymní píše:
hlavne kdyz se nic nezmeni a nebudou samy
jo, to je pravda… právě.. to je na tom to… proč se často tyhle morální fujtajbly dějí, stejně jako takové ty „nezdravé“ vztahy s násilím, nebo takové to že chlap se nechce vázat nebo společně žít, a ty ženský stejně zůstávají v tom nesmyslu a třeba i nešťastný… znám no… na vlastní kůži ![]()
@Lama Lama píše:
le ok, taky tomu nerozumim, ale…
bud se rozhodnu, že mi to neva nebo jsem schopná s tím žít. a žít především s tím chlapapem. A pak nechápu, proč nasazovat mileně psí uši, jaká je to kur.va, když jsem s něčím podobným ochotna dál žít v domácnosti, jako s partnerem…A nebo teda to považuju za sprostej podvod, hnusárnu a toho svýho prasáka vykopnu. A nelamentuju nad příšenou bezcharakterní milenkou, která toho mého nebohého nesvéprávného a jinak úžasného moulu svedla, obalamutila a odtáhla a já po něm toužim dál, protože on je přeci úžasnej.
Prijde mi ze ty si milenkou nebo si byla jinak nechapu to tvoje zastavani.Ty zensky moc dobre vi ze je zadanej nebo ze ma i deti a dobrovolne se podileji na rozpadu manzelstvi. Samozrejme je to z vetsi casti vina chlapa. A hlavne nechtela bych byt s chlapem kteryho sem poznala a zacla s nim vztah na zaklade podvodu a lzi.
@Anonymní píše:
Prijde mi ze ty si milenkou nebo si byla jinak nechapu to tvoje zastavani.Ty zensky moc dobre vi ze je zadanej nebo ze ma i deti a dobrovolne se podileji na rozpadu manzelstvi. Samozrejme je to z vetsi casti vina chlapa. A hlavne nechtela bych byt s chlapem kteryho sem poznala a zacla s nim vztah na zaklade podvodu a lzi.
to ti přijde blbě. Jsem podváděnou manželkou, respektive exmanželkou.
Vůbec se jich nezastávám. Naše má ted svoje štěstí doma a já jí ho ze srdce přeji.
At i to užije. Zabalila bych ho klidně i s mašlí.
Za rozpad svého manželství jsem zodpovědná já a můj ex.
To, s čím ona budovat své životní štěstí, ztah a manželství, to už je zase její starost, ne moje.