Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hroznej puberťák no jo, blondýna, mně než něco dojde.
ale tak třeba to u zakladatelky bude sluníčkový. ![]()
@Malike píše:
Jo je to ona..
Akorát si dobře prohlídla děcko.
Byla sem ve stejne pozici, na rozvod nedoslo. Ikdyz jsem ho nikdy do niceho netlacila, prisel s tim sam, ze se rozvede. Situace byla naprosto stejna, jako u tebe. Po trictvrte roce sem to vzdala…pak se rozvedl, ale me uz to bylo u prdky ![]()
@Božislava píše:
Akorát si dobře prohlídla děcko.
A změnila to z,,neodejdu od manželky,, na odejdu.. ![]()
Byla jsem milenka. K rozvodu došlo, jsme spolu už dvacet let. Má také syna z toho manželství, bylo mu tenkrát pět a nesl to docela dobře. Dodnes mají hezký vztah a já s ním také. Není to všude stejne. Některý chlap kecá a má milenku jen na pobavení, valí ji do hlavy jak to doma neklape a tak, a někde to tak fakt je. Ať si tady děvčata namlouvají co chtějí. Lidi si nejsou věrný, některá manželství se rozpadnou, některá vydrží. To je holt život. Jde jen o to, aby to děti odnesly co nejméně.
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych poprosit pokud možno zkušenosti žen a dívek, které jsou nebo byli ve stejné situaci jako já. Abych to trošku popsala: je mi 31let a mám vztah s ženatým mužem, je o 12let starší, má 9leteho syna. Bohužel jeho manželství příliš nefunguje (spíš z jeho strany, není se ženou šťastný) a došlo to tak daleko, že jsme se zamilovali… Máme spolu poměr několik měsíců… Respektuji to, že má manželku a syna a nic mu nevyčítám a vím, že rodina je na prvním místě přede mnou. Teď přišel s tím, že o tom přemýšlel a chce opustit svou ženu. Svého syna miluje, proto je stále se svou ženou, ale neříkám, že jí nemá rád, to já vím, že má po těch letech.Chtěla bych se zeptat, zda si tu některá prošla podobným vztahem a jak to ustát. Budu ráda za zkušenosti ze strany milenek i manželek…
Ještě dodám, že k rozvodu či rozchodu by časem došlo tak jako tak… Já byla spíš tou poslední kapkou… A neřešme prosím jestli lže, jak je to špatné atd. Jsme si toho vědomi.
Děkuji za každý příspěvek a omlouvám se za anonym
Katka
Podle mých zkušeností:
Pokud mají doma fakt problémy, může se i rozejít.
Pokud ji jen „už nemiluje“, „vyprchalo to“ atd. ale má ji pořád rád, tak si chvilku užije endorfinů, ale až trochu pohasnou, vrátí se i citově k manželce.
Jee, kdybych dostala korunu, pokaždý, když mi jako mladé naivce nějaký ženáč vyprávěl, jakej je chudáček a jak mu to doma neklape.
Za mě teda jediná rada - holka, vem rozum do hrsti a než z tebe bude vyzobaná slunečnice najdi si někoho, kdo bude férový a čestný. ![]()
@Anonymní píše:
Byla jsem milenka. K rozvodu došlo, jsme spolu už dvacet let. Má také syna z toho manželství, bylo mu tenkrát pět a nesl to docela dobře. Dodnes mají hezký vztah a já s ním také. Není to všude stejne. Některý chlap kecá a má milenku jen na pobavení, valí ji do hlavy jak to doma neklape a tak, a někde to tak fakt je. Ať si tady děvčata namlouvají co chtějí. Lidi si nejsou věrný, některá manželství se rozpadnou, některá vydrží. To je holt život. Jde jen o to, aby to děti odnesly co nejméně.
ale tak o tom žádná. Jen ty pravděpodobnosti. Ex byl odejit. Taky se vzali, tváří se spokojene, maj mimino, my vycházíme v pohodě, děti taky vypadaj vpohodě.
@Bábrdl píše:
Podle mých zkušeností:
Pokud mají doma fakt problémy, může se i rozejít.Pokud ji jen „už nemiluje“, „vyprchalo to“ atd. ale má ji pořád rád, tak si chvilku užije endorfinů, ale až trochu pohasnou, vrátí se i citově k manželce.
No můzme se rozejít, ale taky se vrátit a ono být manželkou z původně milenky a dívat se jak se s exkou starají o syna, baví, kamarádí, či myšlenky zme zahýbal s tebou jestli teď nezahýbá tobě nejsou žádné terno… @Huk to asi vystihla…
@Lama Lama těžko říct, statistiky na to asi nebudou
. Jo, chlapi jsou mizerové a ženský někdy pěkně narazí - milenky i manželky.
Ja mam doma ten pripad, kdy to opravdu moc neklapalo, odesel ke mne, dve dite na zakladce. Nesly to hodne tezce, jedno se se mnou vubec nebavi, druhe ano. Kontakt jim nenutime, chlap se jim zpocatku hodne venoval, prvni mesice, kdy se odstehoval, tam chodil rano nez vstaly a odchazel az kdyz sly spat, aby nemely pocit, ze opustil je. Ted jsou z nich pubosi a uz ho potrebuji mene. Odstehoval se od nich po asi 7 mesicich vztahu, jsme spolu pres 6 let, mame dite. Rozvedeny neni z ruznych duvodu, mne to je jednoprotoze vim, ze k zene se nikdy nevrati, temer spolu nekomunikuji, vse vyrizuje s detmi. Ale znam i chlapy, kteri maji neveru jako konicek. To jde spis o jednorazove ulety, pak se vraci k manzelce. Takze zalezi na chlapovi.
@nini77 píše:
@Lama Lama těžko říct, statistiky na to asi nebudou. Jo, chlapi jsou mizerové a ženský někdy pěkně narazí - milenky i manželky.
Statistiky - tak jestli je to kvuli mileně nebo ne, to se těžko dozvíme. Nicméně když se kounu na rozvedené kolem sebe, tak tak na 90% je to z popudu ženský. píšu z popudu, ne že je ona důvodem. Ale je to zkrátka ženská, která se rozhodne se to definitivně zozštípnout, at už jsou důvody jakékoli. Manželstí ukončuje mobvykle manželka, at už je to proto, že má milence ona, manžel neboproto, že už jí to nebaví, pálí jí dobré bydlo, je to alkáč…
Takže fakt myslím, že je víceméně fuk, co ulovila za ženáče, podstatné je jako rozhodnou má manželku.
@Anonymní píše:
Že tvůj chlap věrný nebyl neznamená, že „si lidi nejsou věrní“. Chápu, že když věrnost neočekáváš ani od životního partnera, těžko se ti na to přistupuje u jiných lidí, ale je to tak.
@SlečnaDahlia píše: Že tvůj chlap věrný nebyl neznamená, že „si lidi nejsou věrní“. Chápu, že když věrnost neočekáváš ani od životního partnera, těžko se ti na to přistupuje u jiných lidí, ale je to tak.
tak lidi jsou nevěrní… Tato věta nějak vylučuje, že věrní existujou?