Z milenky partnerkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.2.18 19:13
@Lama Lama píše:
no, kupodivu, když se neodlišujete… :nevim:
A proč jsi jí psala? Jakej to mělo cíl?

Jak jsem psala zoufaly lide delaji zoufale veci.Mela jsem zatmeno protoze jsem byla v soku.

• Citovat
  • Upravit
22
15.2.18 22:11

,,Za rok už s ní určitě nebudu, neklape to.,, Tuhle větu mi sdělil tenkrát když jsme se poprvé potkali. A přesně za rok jsem brečela když mi řekl, že jedou na dovolenou. Možná je každý chlap jiný, ale ten můj to dva roky táhnul na dvě strany. Nechápu jak jsem to mohla tolerovat a vydržet. A dodnes mám problém mu věřit. Podvedl jednou, podvede zas. Říkám si ona za ty dva roky nepoznala, že je něco špatně, já to taky poznat nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
15.2.18 22:20
@Káťule23 píše: ,,Za rok už s ní určitě nebudu, neklape to.,, Tuhle větu mi sdělil tenkrát když jsme se poprvé potkali. A přesně za rok jsem brečela když mi řekl, že jedou na dovolenou. Možná je každý chlap jiný, ale ten můj to dva roky táhnul na dvě strany. Nechápu jak jsem to mohla tolerovat a vydržet. A dodnes mám problém mu věřit. Podvedl jednou, podvede zas. Říkám si ona za ty dva roky nepoznala, že je něco špatně, já to taky poznat nemusím.

Hustý, až se mi tomu nechce věřit, že to má takle někdo nahlídlý.
Jak to, že to nakonec s manželkou zabalil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
15.2.18 22:24

Znám jeden případ - provalilo se to asi po měsíci, do půl roku byli rozvedení. Milenka jásala. Už je to pět let, každý pořád žije ve svém, on úplně sám (děti má velké a půl rodiny se s ním nebaví), ona (milenka) se svými dcerami. Jediná jejich společná dovolená s dětmi dopadla katastrofálně. Takže se už pět let stýkají á 14 dnů o víkendu, někdy dokonce 1× za měsíc, cca 3× do roka dovča, občas ve všední den. Jen ona sama, bez holek. Samo maily sms asi lítají. Jak toto dopadne? Dočká se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
16.2.18 06:59
@darka15 píše:
Znám jeden případ - provalilo se to asi po měsíci, do půl roku byli rozvedení. Milenka jásala. Už je to pět let, každý pořád žije ve svém, on úplně sám (děti má velké a půl rodiny se s ním nebaví), ona (milenka) se svými dcerami. Jediná jejich společná dovolená s dětmi dopadla katastrofálně. Takže se už pět let stýkají á 14 dnů o víkendu, někdy dokonce 1× za měsíc, cca 3× do roka dovča, občas ve všední den. Jen ona sama, bez holek. Samo maily sms asi lítají. Jak toto dopadne? Dočká se?
Čeho by se měla dočkat? Že ho to přestane bavit a najde si jinou? Sestěhování určitě ne :jazyk: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
22
16.2.18 07:50
@Lama Lama píše:
Hustý, až se mi tomu nechce věřit, že to má takle někdo nahlídlý.
Jak to, že to nakonec s manželkou zabalil?

Otázka kdo to zabalil jestli on nebo ona, ale podle známých to bylo špatný oboustranně a jeho žena půl roku po rozchodu už byla ve 3. měsíci s jiným mužem. Každopádně ona o mně do našeho oficiálního vztahu neměla tušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.2.18 08:00
@Káťule23 píše:
Otázka kdo to zabalil jestli on nebo ona, ale podle známých to bylo špatný oboustranně a jeho žena půl roku po rozchodu už byla ve 3. měsíci s jiným mužem. Každopádně ona o mně do našeho oficiálního vztahu neměla tušení.
řekla bych, že pán dostal kopačky, tak vzal zavděk milenkou…
no co - máš, koho jsi chtěla - teď jen jestli ti ten jeho charakter nebude překážet při oficiálním vztahu (u chlapa jen na sex bych jeho podvádění a všeobecné lhaní neřešila, ale jako parťáka pro rodinu bych ho asi nechtěla) :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
22
16.2.18 08:07
@káťa píše: řekla bych, že pán dostal kopačky, tak vzal zavděk milenkou…
no co - máš, koho jsi chtěla - teď jen jestli ti ten jeho charakter nebude překážet při oficiálním vztahu (u chlapa jen na sex bych jeho podvádění a všeobecné lhaní neřešila, ale jako parťáka pro rodinu bych ho asi nechtěla) :nevim:

Já si taky myslím, že to utla ona, ale jistá si nikdy nebudu. Mám to co jsem v podstatě chtěla a v jistém smyslu jsem spokojená, jen jsem si nejistá a ta nejistota je hrozná. I když si občas říkám jestli nejsem jen paranoidní a on to se mnou nemyslí vážně. Napsal na mě půl domu, který opravujeme, mluví o svatbě a plánuje děti. Když zabrousim na téma milenky tak mi řekne, že je poprvé v životě spokojený otázka jak dlouho mu to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
16.2.18 08:10
@Káťule23 píše:
Já si taky myslím, že to utla ona, ale jistá si nikdy nebudu. Mám to co jsem v podstatě chtěla a v jistém smyslu jsem spokojená, jen jsem si nejistá a ta nejistota je hrozná. I když si občas říkám jestli nejsem jen paranoidní a on to se mnou nemyslí vážně. Napsal na mě půl domu, který opravujeme, mluví o svatbě a plánuje děti. Když zabrousim na téma milenky tak mi řekne, že je poprvé v životě spokojený otázka jak dlouho mu to vydrží.

Ale on to tak opravdu může mít. Když sis už takhle vybrala, nerej do toho. Nemůžeš tím nic získat, ale můžeš tím hodně zkazit.

• Citovat
  • Upravit
22
16.2.18 08:19
@Hroznej puberťák píše:
Ale on to tak opravdu může mít. Když sis už takhle vybrala, nerej do toho. Nemůžeš tím nic získat, ale můžeš tím hodně zkazit.

To není, že bych do něj vyrejvala ale spíš když se bavíme a náhodou to sklouzne k tomuto. To bych si ani nedovolila ani mu to vyčítat. Ale je to první chlap, který mi doprovodil až na gynekologii když jsem měla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
16.2.18 09:05
@Hroznej puberťák píše:

Tak furt z toho muze po racionalni uvaze vycouvat. Kdyby neplanovali deti, tak to proste muze s nim zkusit. Ale takle chapu, ze vaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.2.18 09:23
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…
@Lama Lama píše:
Tak furt z toho muze po racionalni uvaze vycouvat. Kdyby neplanovali deti, tak to proste muze s nim zkusit. Ale takle chapu, ze vaha

On bude skvělý táta o to strach nemám, ale je to vážně rozhodnuti. Kdyby to šlo, tak bych se nejraději od minulosti úplně odprostila, ale občas si na to vzpomenu a v tu chvíli pochybuji. Skoro se nehádáme, klape nám to. Ale tohle v sobě dusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
16.2.18 09:29
@Káťule23 píše:
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…On bude skvělý táta o to strach nemám, ale je to vážně rozhodnuti. Kdyby to šlo, tak bych se nejraději od minulosti úplně odprostila, ale občas si na to vzpomenu a v tu chvíli pochybuji. Skoro se nehádáme, klape nám to. Ale tohle v sobě dusím.

No, skvely tata. Ale kdyby zahnul, budes s nim dal? Diteti se rozpadje rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.2.18 09:48
@Lama Lama píše:
No, skvely tata. Ale kdyby zahnul, budes s nim dal? Diteti se rozpadje rodina?

Kdyby. Já si to všechno moc dobře uvědomuji. Já doufám, a věřím, že je to tak jak povídá a jsem jen přehnaně opatrná a přemýšliva. Nedal mi jediný důvod zatím ho z něčeho podezřívat spíš naopak. Ale kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
16.2.18 09:52
@Káťule23 píše:
Kdyby. Já si to všechno moc dobře uvědomuji. Já doufám, a věřím, že je to tak jak povídá a jsem jen přehnaně opatrná a přemýšliva. Nedal mi jediný důvod zatím ho z něčeho podezřívat spíš naopak. Ale kdo ví.

Jistotu nemáš nikdy u nikoho. Ani u sebe. Tak se tím neužírej. Ono nakonec, tenhle už aspoň ví přesně a do detailu, co to všechno obnáší, a co to s sebou přináší za negativa a nepříjemnosti - takže případně bude o to víc zvažovat, zda se do nějakého toho dobrodružství kdyžtak vůbec pouštět. To může být oproti nezkušenému nakonec výhoda - když ji dokážeš využít ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky