Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
kdyby to tak, bylo nebylo by tolik rozvodů, rozchodů kvůli tomu, že si našel jinou…
a kolik myslíš, že těch rozvodů z tohodle důvodu podá podváějící muž a kolik podváděná manželka…
@Anonymní píše:
Byla jsem milenka. K rozvodu došlo, jsme spolu už dvacet let. Má také syna z toho manželství, bylo mu tenkrát pět a nesl to docela dobře. Dodnes mají hezký vztah a já s ním také. Není to všude stejne. Některý chlap kecá a má milenku jen na pobavení, valí ji do hlavy jak to doma neklape a tak, a někde to tak fakt je. Ať si tady děvčata namlouvají co chtějí. Lidi si nejsou věrný, některá manželství se rozpadnou, některá vydrží. To je holt život. Jde jen o to, aby to děti odnesly co nejméně.
přesně tak, vždyt takových vztahů je
@Lama Lama píše:
a kolik myslíš, že těch rozvodů z tohodle důvodu podá podváějící muž a kolik podváděná manželka…
většinou asi ta žena, když se to provalí, ale určité procento budou i muži, kteří odejdou
@Venetia píše:
většinou asi ta žena, když se to provalí, ale určité procento budou i muži, kteří odejdou
jo
@Huk píše:
Jee, kdybych dostala korunu, pokaždý, když mi jako mladé naivce nějaký ženáč vyprávěl, jakej je chudáček a jak mu to doma neklape.
Za mě teda jediná rada - holka, vem rozum do hrsti a než z tebe bude vyzobaná slunečnice najdi si někoho, kdo bude férový a čestný.
@Bandii píše:
@Bábrdl @Malikene, to, že je to opravdu neobvyklé, ještě neznamená, že se ro nestalo.
Já psala opak? Jen z deníčku nemravné trojice ![]()
@Anonymní píše:jo rozvedl se kvuli me a memu diteti po 3 letech..vlastne jsrm to necekala..
Zdravím, chtěla bych poprosit pokud možno zkušenosti žen a dívek, které jsou nebo byli ve stejné situaci jako já. Abych to trošku popsala: je mi 31let a mám vztah s ženatým mužem, je o 12let starší, má 9leteho syna. Bohužel jeho manželství příliš nefunguje (spíš z jeho strany, není se ženou šťastný) a došlo to tak daleko, že jsme se zamilovali… Máme spolu poměr několik měsíců… Respektuji to, že má manželku a syna a nic mu nevyčítám a vím, že rodina je na prvním místě přede mnou. Teď přišel s tím, že o tom přemýšlel a chce opustit svou ženu. Svého syna miluje, proto je stále se svou ženou, ale neříkám, že jí nemá rád, to já vím, že má po těch letech.Chtěla bych se zeptat, zda si tu některá prošla podobným vztahem a jak to ustát. Budu ráda za zkušenosti ze strany milenek i manželek…
Ještě dodám, že k rozvodu či rozchodu by časem došlo tak jako tak… Já byla spíš tou poslední kapkou… A neřešme prosím jestli lže, jak je to špatné atd. Jsme si toho vědomi.
Děkuji za každý příspěvek a omlouvám se za anonym
Katka
Vedle me zrovna jeden takovy lezi
kdyz bys chtela neco probrat tak do sz ![]()
Ja nechapu jak muze nekdo chtit vztah s chlapem ktery podvadel svoji zenu? Toho chlapa bych si nemohla vazit a hlavne pocitej s tim ze to udela po par letech i tobe ![]()
A jak se sebou muzes byt? Ty ses na tom rozbijeni podilela taky.Ano hlavni vina je chlapa ale tys tomu pomohla. Nechapu ze takovyhle zensky nehrize svedomi a berou to ze za nic nemuzou. Muzou! A jeste kdyz v tom jsoi deti? To je nejvetsi hnus!
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych poprosit pokud možno zkušenosti žen a dívek, které jsou nebo byli ve stejné situaci jako já. Abych to trošku popsala: je mi 31let a mám vztah s ženatým mužem, je o 12let starší, má 9leteho syna. Bohužel jeho manželství příliš nefunguje (spíš z jeho strany, není se ženou šťastný) a došlo to tak daleko, že jsme se zamilovali… Máme spolu poměr několik měsíců… Respektuji to, že má manželku a syna a nic mu nevyčítám a vím, že rodina je na prvním místě přede mnou. Teď přišel s tím, že o tom přemýšlel a chce opustit svou ženu. Svého syna miluje, proto je stále se svou ženou, ale neříkám, že jí nemá rád, to já vím, že má po těch letech.Chtěla bych se zeptat, zda si tu některá prošla podobným vztahem a jak to ustát. Budu ráda za zkušenosti ze strany milenek i manželek…
Ještě dodám, že k rozvodu či rozchodu by časem došlo tak jako tak… Já byla spíš tou poslední kapkou… A neřešme prosím jestli lže, jak je to špatné atd. Jsme si toho vědomi.
Děkuji za každý příspěvek a omlouvám se za anonym
Katka
K rozvodu by doslo tak jako tak???Takze kdyby te nepotkal tak se rozvede jo?
![]()
@Anonymní píše:
A jak se sebou muzes byt? Ty ses na tom rozbijeni podilela taky.Ano hlavni vina je chlapa ale tys tomu pomohla. Nechapu ze takovyhle zensky nehrize svedomi a berou to ze za nic nemuzou. Muzou! A jeste kdyz v tom jsoi deti? To je nejvetsi hnus!
aproč anonym? Co je na té litanii pro tebe intimního? Dyt je to jen horda výčitek?
@Anonymní píše:
Taky nějaká podváděná a opuštěná? ![]()