Stěhování z Prahy do Benešova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
30.9.18 20:33
@Bubla_Bučková píše:
@Paola21 to jo, vy jste tím pádem měli dobrej plán a prostě šetřili na vlastní :palec: Ale kvůli 5000 aby bezhlavě partner zavelel ke stěhování 50 kilometrů za Prahu a paní pak bude kmitat ze směn v Lidlu do školky a nadělavat víkendy vybalováním zboží, protože tuhle se malej poblil ve školce a musela pro něj samozřejmě uprostřed směny ona a má to tam už tak nahnuty…no to bych se kousla :cert:

Záleží jakou práci paní hledá no, já mám SŠ a pracuju od 7:00 do 15:30 PO-PÁ, peníze taky ok a pohoda. Dobrá práce se dá najít i mimo Prahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
1.10.18 08:28
@Marky983 píše:
Zdravím Vás,
Vzhledem k tomu, jaké jsou v Praze ceny nájmů, uvažujeme s partnerem, že se odstěhujeme do Benešova. Já jsem z toho dost špatná, jelikož tu celý život žiju a je mi tu dobře. Je tu milion možností ke všemu a vše je u nosu.
Zatím jsem na MD ale až budu chtít nastoupit do práce, tak si myslím, že v Bene moc možností není.
Neumím nic pořádně, tak nějak od všeho trochu. Mám uměleckou školu, která mi je z určitého duvodu k ničemu…Takže asi tak. Praha by mi určitě nabídla více pracovních příležitostí i lépe placených. Tak bych asi musela i dojíždět. Partner dojíždet bude do Hostivaře… Takže cena jízdného + třeba cena MHD kuponu… vyjde to asi taky na dost…
Jediný plus je právě v tom, že je tam levnější najem.Ale další plusy nevidím. Máte někdo zkušenost se stěhováním do Bene z Prahy? Jaké to tam je?… Pro děti a pro život dospělých?

Záleží na tom jaký máte preference. Já jsem celý život bydlela v Benešově. 3 roky po škole jsem nemohla sehnat práci, proto jsem se odstěhovala do Prahy. Právě kvůli pracovním možnostem. Nájem o moc levnější není, vzhledem k tomu, že je to blízko Prahy. Dojíždění vlakem se dá. V Praze jsou nájmy drahý. Ale strávíte minimálně 2 hodiny na cestě tam a zpátky a to nepočítám dojíždění po Praze. Takže to vyjde pomalu nastejno. Mě víc vyhovuje Praha, že je tu vše za rohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí