Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@aspagi tak každé tělo reaguje jinak, takže vyčkej máš dítě, učíš se, myslíš furt na to, můžou pracovat nervíky - neboj dočkáš se někdo dřív někdo dýl
@aspagi píše:
Nevyplatila? jakto?
málo muziky za moc peněz
zkrátka náš sexuální život se lépe vyplatí, když si před sexem zavedu čípek ![]()
Syn je od 3 měsíců na sunaru a já dostala menses v 7 měsíců od porodu
Já nekojím cca. 2 měsíce a MS ještě taky nemám. Kdo si počká, ten se dočká
ikdyž někdy mě zahlodá, jestli nejsem v tom
Používáme čípky, tak snad OK
![]()
Dostala jsem ji cca po mesici, když jsem začala kojit pouze večer před spaním a prsa jsem střídala ob den. Kojila jsem 14 měsíců.
U staršího v jeho 8 měsících (stále jsem kojila). Mladší kojím už 21 měsíců a MS stále nemám. Být tebou, byla bych v klidu. Ono to tělu chvilku trvá, než se zase rozjede. ![]()
Ja som cakala po skonceni kojenia tri mesiace, potom som sla na gyndu ze co sa deje, a bola som v tretom mesiaci
Myslím, že nějak 6 až 7 týdnů po ukončení kojení, už jsem taky rozmýšlela, že zajdu na gyndu na vyvolávačku, ale nakonec nebylo třeba..
Já jí dostala přesně na den 5 měsíců po porodu při plném kojení, zrovna to byl tehdy štědrej den, tak mě to fakt naštvalo ![]()
Tak zrovna tohle jsem řešila před týdnem na gyndě. Dr mi říkal, že menstruace by se měla dostavit měsíc po skončení kojení. Já mu říkala, že už je to 6 týdnů a on, že ještě počkáme 2 týdny, a pak si kdyžtak mám přijít na vyvolávačku. Heh, 4 dny po kontrole jsem to dostala a teda stálo to za to ![]()
Kojila jsem rok a menstruaci jsem neměla celé 2 roky, na gyndě mi řekl, že i toto je prý normální, nicméně mi dal injekci na vyvolání menses a ty se dostavily.
Bohužel i při plném kojení jsem snad 3 nebo 4 měsíce po porodu začla špinit, už si přesně nepamatuju, a kolem půl roku kluka už jsem to dostala férově. Vzteklá jsem byla jak pes ![]()
@-Sára píše:
Kojila jsem rok a menstruaci jsem neměla celé 2 roky, na gyndě mi řekl, že i toto je prý normální, nicméně mi dal injekci na vyvolání menses a ty se dostavily.
to je sen
upřímná závist
![]()