Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@-Sára píše:
Kojila jsem rok a menstruaci jsem neměla celé 2 roky, na gyndě mi řekl, že i toto je prý normální, nicméně mi dal injekci na vyvolání menses a ty se dostavily.
to je sen
upřímná závist
![]()
Já mám 9timěsíčňáka, kterého jsem ještě dlouho plně kojila a ještě před 14 dny tak pětkrát denně. Nyní jsem to dost omezila na jednou denně a jednou v noci…a taky čekám čekám, kdy přijde menses..hodně matek jej dostane už při kojení.
@Korčulka86 @dani24687 Hej hej heeej, jaký čípky? Jsem nějaká mimo
Kde to seženu? Nechce se mi zobat antiko.
To je hrozně individuální, záleží na hladinách hormonů. Klidně to ještě nemusíš dostat půl roku a nic se neděje.. Já to dostala cca ve 20 měsících malého, kojila jsem už jen tak obden.
Já jsem to pokaždé dostala za plného kojení asi 3 měsíce po porodu…
V porodnici s 2. dítětem mě dostala laktační poradkyně, která při přednášce tvrdila, že je to vyloučené. ![]()
Mně doběhly očistky (odcházely celých 6 týdnů
) a šup hned menzes a to všechno za plného kojení, lahůdka
![]()
@Levandule121 píše:
Já jsem to pokaždé dostala za plného kojení asi 3 měsíce po porodu…![]()
![]()
V porodnici s 2. dítětem mě dostala laktační poradkyně, která při přednášce tvrdila, že je to vyloučené.
Hahaha, paní poradkyně je trochu mimo mísu, ne? ![]()
U prvniho ditete jsem kojila plne do 3 mesicu, castecne do 6 mesice a MS jsem dostala po vyvolavacce 8,5 mesicu od porodu. Ted u druhyho jsem kojila plne do 6 mesicu, ted je maly skoro 9 mesicu a furt nic. Kazdy tyden si delam testy jestli nejsem tehu a po novym roce se asi objednam na gyndu.
U prvniho ditete jsem kojila plne do 3 mesicu, castecne do 6 mesice a MS jsem dostala po vyvolavacce 8,5 mesicu od porodu. Ted u druhyho jsem kojila plne do 6 mesicu, ted je maly skoro 9 mesicu a furt nic. Kazdy tyden si delam testy jestli nejsem tehu a po novym roce se asi objednam na gyndu.
@marrlinka píše:
Hahaha, paní poradkyně je trochu mimo mísu, ne?
To tedy ano. Dokonce se jí na to někdo vysloveně ptal a ona to rezolutně zamíta.
Dr. se mě vždy rok po porodu na gyn. prohlídce ptal, kdy byla 1. menstruace a jen se smál a říkal: „To naštve, že jo?“ ![]()
@dani24687 píše:
málo muziky za moc penězzkrátka náš sexuální život se lépe vyplatí, když si před sexem zavedu čípek