Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@PeBa píše:
@aspagimožná i záleží, zda někdo bere ha či ne
to chce klid
tělo si to zvládne, neboj
Tak ja jsem klidna spis bych nerada aby me to potkalo zrovna v nejmin vhodnou chvili
@-Sára píše:
Kojila jsem rok a menstruaci jsem neměla celé 2 roky, na gyndě mi řekl, že i toto je prý normální, nicméně mi dal injekci na vyvolání menses a ty se dostavily.
Teda to zavidim ale asi bych z toho byla nervni
@aspagi píše:![]()
cipky jsem pouzivala snad v 16letech
no vidíš a já to ještě nedávno neznala
![]()
@Tapeta No ja mam vzdycky bez antiko rozhazenej cyklus a asi bych se nacekala. A jsem z toho nervozni. Bojim se abych nebyla tehu a delat si kazdy tyden testy me taky moc neba.
Ty cipky taky neznam. Hlavne, aby to fungovalo. Ja bych uz nechtela do sebe cpat HA, tohle by mi taky asi vyhovovalo.
Ahoj holky obnovuju diskuzi kterou jsem zalozila jsem po ukonceni kojeni cca pul roku menzes nikde tehotna nejsem na gyndu jsem objednana za 10dni furt mi to vrta v hlavou jestli nahodou nemuzu mit treba cystu ci co uz jsem z toho nervozni ne ze by mi to chybelo ale spis se bojim co se na te kontrole dozvim moc se mi nechce do vyvolavaci injekce dle me zbytecne hormony navic jen bych chtela neake nazory jestli nekdo to mel podobne navic obcas citim v oblasti vajecniku takove jako pichani jak kdybych to mela dostat a nikdy nic
@aspagi Já jsem menzes i přes plné kojení dostala ihned po šestinedělí ![]()
@aspagi Ja jsem prestala kojit malou v 6ti mesicich a dostala jsem to v jejich 11 mesicich. Nakonec jsem na gyndu nesla. Bricho me pobolivalo nekolikrat a nic se nedelo.
@krtek489 píše:
@aspagi Já jsem menzes i přes plné kojení dostala ihned po šestinedělí
Tak to neni co závidět ![]()
@Gabca85 píše:
agi":https://www.emimino.cz/profil/aspagi/ Ja jsem prestala kojit malou v 6ti mesicich a dostala jsem to v jejich 11 mesicich. Nakonec jsem na gyndu nesla. Bricho me pobolivalo nekolikrat a nic se nedelo.
No ja ukoncila kojeni v puli listopadu loňského roku
@aspagi Me to taky trvalo 5 mesicu, nez se telo dalo dohromady. Neboj, to budou jenom hormonalni zmeny.
@aspagi Nech si nabrat krev na hladinu prolaktinu. Pokud mas tenhle hormon stale zvyseny, brzdi ti ms. Na snizeni se daji brat v pohode leky a pak se telo zas nastartuje. A vyhnes se vyvolavacce, pokud je to zpusobeno prolaktinem.
@aspagi ja 11 mesicu kojila, ms nikde a najednou mi zacalo byt blbe z kociciho zradla.. no byo to jasne:D