Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Jsi hodná, díky, doufám, že je budeš mít taky na testu, já už nedoufám, nejsem nejmladší ![]()
@Habibi4 - no mě je 19.. a ty problémy co nastaly po vysazení HA fakt nechápu.. a to mi na gyndě řekla ať neblbnu že jsem moc mladá…:/:D
Tělo se dává dokupy, to chvilku trvá po HAK a gynex tomu napomáhá si myslím
Ahojky já ihned první měsíc a to jsem vůbec nečekala. Musela jsem mít víc ovulek, nebo to nechápu otěhotněla jsem týden před ms. Takže já mu blahořečím.
přeji, aby Vám také pomohl.
Lenka
Lena a můžu se zeptat, jste se snažili první měsíc nebo delší dobu, díky za přání ![]()
@Habibi4 píše:
Peggy a jak dlouho jste na ně čekali, jinak gratuluji
My jsme je hlavně vůbec neplánovali..byla jsem podle lékařů neplodná a v předčasném přechodu, navíc jsem měla ohromný myomy, takže mi řekli, že nikdy děti mít už nemohu..náhodně se ke mně dostal Gynex, tak jsem si řekla, že na myomy to bude dobrá věc, že tím nic nepokazím, že se třeba zmenší, protože jsem měla jít na operaci kde by mi vzali dělohu..no a bum..po měsící jsem byla těhotná a rovnou dvojnásobně.. ![]()
Peggy, tak s myomama jsem na tom stejně a taky jsi měla, když bylo před menzes bolesti v podbřišku? Mám z tvé zprávy velkou radost
@Habibi4 píše:
Peggy, tak s myomama jsem na tom stejně a taky jsi měla, když bylo před menzes bolesti v podbřišku? Mám z tvé zprávy velkou radost
Právě, že neměla..vůbec nic mi nebylo..přišlo se na ně náhodou..máme to v rodině, babička je měla, máma měla krásný pětikilový.. ![]()
Nenech se odradit..držím ti palce, určitě všechno dobře dopadne.. ![]()
Děkuji, ale těch nadějí už bylo…už nedoufám, ale gynex doberu
@Habibi4 píše:
Děkuji, ale těch nadějí už bylo…už nedoufám, ale gynex doberu
Ach joo..to je mi líto..
Mojí kamarádce třeba na otěhotnění pomohla Dornova metoda a homeopatika..
Podívám na to, vidíš, všechno třeba vyzkoušet, to pro tebe muselo být jak zázrak, vid ![]()
@Habibi4 píše:
Podívám na to, vidíš, všechno třeba vyzkoušet, to pro tebe muselo být jak zázrak, vid
Spíš šok jako hrom!!
přece jen čtyři děti v dnešní době není žádná sranda..ale jsou to sluníčka.. ![]()
Mám moc radost, mě už každý otěhotnění přijde zázrak, je mi 40 let, přitom dělohu mám v pořádku, hormony taky a nic-)))