Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Habibi4 píše:
Mám moc radost, mě už každý otěhotnění přijde zázrak, je mi 40 let, přitom dělohu mám v pořádku, hormony taky a nic-)))
Já se omlouvám nečtu to od začátku…už nějaké děti máš?
Nemám děti, roky jsem neměla zjištěnou nefunkční štítnou žlázu, pak celiakii, ted mám vše v normě, beru to tak, jak to má být, mám perfektního muže-))
@Habibi4 píše:
Nemám děti, roky jsem neměla zjištěnou nefunkční štítnou žlázu, pak celiakii, ted mám vše v normě, beru to tak, jak to má být, mám perfektního muže-))
To je tak nespravedlivé..škoda, že nebydlíš blíž..máme tady výborného léčitele..
A myslíš, že to by pomohlo? on ti stejně jen předepíše bylinky a ty už mám v gynexu?
@Habibi4 píše:
A myslíš, že to by pomohlo? on ti stejně jen předepíše bylinky a ty už mám v gynexu?
On hlavně pozná v čem je problém a na to se můžeš zaměřit..
@LenazeStrakonic - jééé tak to je parádní!!
@peggy.sl - hezkýý.. no tak to je hrozná představa že by jsi si nechala vzít dělohu a nakonec vlastně mimča máš:D paráda!..
@Habibi4 - znám paní, který bylo 45 a je těhotná.. o mimčo se snažily asi půl roku a bum mají ho- její první
@Terulisekk píše:
@peggy.sl - do Plzně to mám hoďku cesty:) jezdíme tam často
Tak se stav na kávu! ![]()
@peggy.sl - a kde přesně bydlíš?.. já jen jestli to tam vůbec znám:D…
V 45 letech první dítě? super, někdy si přijdu už moc stará-)))
@Habibi4 - jestliže máš všechny vyšetření v pořádku, tak tomu jen věř
.. budu držet palečky!!:)
@Terulisekk díky moc, zítra jdu na gynekologii, je mi dost blbě od žaludku a bradavky bolí jak šlak-))), můj mi říká, že ty stavy mám asi po Gynexu, že mi nesedl, uvidíme