Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Vrk jak dlouho jsi povysazení HA? a jak dlouho se snažíte? Pokud se mohu optat ![]()
Jéé, koukám, že Terulískovi pomohl! Je 24.týden.
držím palce všem! Kéž by Vám to vyšlo tak zázračně jako mně. ![]()
Já měla femigard, ale řekla bych, že je to to stejné…snažili jsme se přes rok a po femigardu 2. měsíc jsem otěhotněla…já jsem si teda jistá, že to bylo tím…:-) ale samozřejmě to tak být nemusí ![]()
@Vrk Ahoj my začínáme čerstvě 2rok snažení
Člověk už zkouší ledacos ![]()
To je teda mazec, že 6měs nebyla MS
@Lorelai1806
Prosim tebe, jak dlouho po revizi jsi Gynex nasadila a jak jsi ho užívala. Jsem po revizi v 9 tt a chci co nejdriv kusit otěhotnět. Děkuji za odpověď
Zdravím všechny,
chtěla bych trochu oživit diskuzi o Gynexu. Užívám ho třetí měsíc a zatím nic, ale mám pocit, že na mě působí pozitivně i po psychické stránce. Není to žádná sláva, ale něco na tom bude. Cyklus mívám pořád kolem 26 dnů, ale po tom co jsem začala Gynex užívat cítím i levý vaječník, což jsem předtím neměla.. Kombinuju to s Mojžíškou s mobilizací pánevního dna.. no ale je to už 10 měsíců a zatim ani tuk..
Ahoj holky, jste tu některá, které se podařilo otěhotnět po více měsících užívání gynexu? Beru už dva cykly, teď jsem začala třetí, už po prvním mi srovnal cyklus, ale // nikde. Mám ještě vydržet?