Za jak dlouho jste otěhotněly po Gynexu?

6971
9.3.13 21:48

Za jak dlouho jste otěhotněli po GYNEXU?

Dobrý večer,
docela by mě zajímalo, za jak dlouho co jste začali brát GYNEX jste otěhotněli.. a zda jste měli normálně ovulaci vždy když jste brali gynex (já ho beru tento měsíc poprvé, doufám, že ovulku budu mít, protože minulý cyklus jsem jí neměla a menstruaci mi vyvolal po dvou dnech právě gynex, naštěstí :oops: ).
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
9.3.13 22:17

Brala jsem ho 2měsíce, srovnal mi cyklus na 42dní, ovu byla výrazná.. ale neotěhotněla jsem. když jsem ho brát přestala, tak se mi cykly zkrátily na 32dní a ovu není tak výrazná (ale hlavně, že je).. na co mi gynex fakt pomohl, tak na pleť, ta se mi po něm zlepšila :pankac:

Edit: teda ne 2měsíce, 2cykly(protože u mě se 1cyklus nerovná 1měsíc) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
9.3.13 22:25

@atominnka - páááni..no já minulý cyklus měla první po vysazení HA.. a byl snad kolem 50-ti dní.. šílený-ovulku jsem neměla:/.. už jsem byla objednaná i na vyvolávačku, ale pak jsem začala brát gynex a menstruace přišla-snad zázrak.. možná mi pomohl gynex, možná ne.. to nevím, ale doufám, že gynex bude alespoň u mě zázrakem-četla jsem v mnoha diskuzích a někdo ho doporučil, jiný ne.. tak uvidím..doufám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
9.3.13 23:10

Ahoj, já ho užívám už od prosince, protože po revizi jsem 2 měsíce nedostala ms… A znovu otěhotnět můžu až teď, takže teprve uvidím, jak gynex pomáhá :) Každopádně taky doufám, že to půjde nejlíp hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
9.3.13 23:18

@VerunkaM - já mám strašně malou trpělivost:D:D doufám, marně věřím, že už ms nedostanu.. teď někdy mám pravděpodobně ovulaci- měřím si BT, ale teprve první měsíc, takže to nepoznám jen tak..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.3.13 23:20

Tak ja ho nemuzu doporucit ale ani nedoporucit. Je pravda, ze ja tenkrat zacala s gynexem a ms taky dosla za 2-3dny. Drzim palce, at se co nejdriv povede. My uz se snazime od zari a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
9.3.13 23:21

Ahoj…x mesicu jsem po vysazeni prasku nemela ms jednou prisla sama po nejakych 72 dnech 8o zacala jsem s gynexem - prvni tehotenstvi hned po prvnim cyklu. Bohuzel mimi se neudrzelo.Po revizi jsem ho zase nasadila a po 2. Ms po 34 dnech v jednom cyklu je vysledek v metriku. :mrgreen: takze temer okamzite. K tomu jsem pila kontryhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
9.3.13 23:23

@Lorelai1806 - kontryhel taky piju, tak snad se zadaří..ještě beru listovku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
9.3.13 23:33

Taky jím kyselinu listovou a taky omega 3,6,9. Ten čaj si taky musím koupit :D všichni ho pijou, ale když já jsem ve všem tak nezodpovědná - neumím všechny ty věci brát pravidelně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
9.3.13 23:34

@Lorelai1806 je mi to líto :( potratila jsem v říjnu a pořád mě to trochu trápí. Doufám, že už se to u tebe ani u mě nebude opakovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
10.3.13 00:03

Gynex beru tři týdny zatím, mám týden do menstruace a je mi dost špatně, křeče v podbřišku, pocit jakoby měla přijít už menstruace, tak uvidím, po gynexu jsem měla první týden dost výtoky, asi jsem se čistila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
10.3.13 09:36

@VerunkaM
I mne je lito, ze te to muselo potkat. Ale neboj. Jakmile budes drzet ten uzlicek v naruci, na vsechno spatne zapomenes. Jsem dukazem toho, ze to jeste nemusi nic znamenat. Ted mi doma spinka 4 mesicni holcicka a narodila temer presne rok po potratu :) Drzim pesti, at vsechno vyjde, jaksi prejes :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
10.3.13 09:38

@Habibi4 - tak to jsme na tom stejně.. beru gynex taky třetí týden.. nevím, zda mám očekávat ms- před HA jsem měla kolem 30-ti dnů cyklus..při HA (pět let) jsem měla 28 dní a po vysazení první měsíc k 60-ti dním… doufám, že gynex mi pomůže když né k otěhotnění, tak alespoň k menstruaci včas..
Jinak já mám výtoky pořád, takže to nemůžu tak brát, ale už druhý den mě když jdu třeba píchne v podbřišku, tak uvidím co z toho bude.. Těhotenský testy doma nemám, ale vím, že po třech týdnech braní gynexu se má udělat než začnu další cyklus jakoby..tak asi si ho budu muset dojít koupit :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
10.3.13 15:46
@Terulisekk píše:
@Habibi4 - tak to jsme na tom stejně.. beru gynex taky třetí týden.. nevím, zda mám očekávat ms- před HA jsem měla kolem 30-ti dnů cyklus..při HA (pět let) jsem měla 28 dní a po vysazení první měsíc k 60-ti dním… doufám, že gynex mi pomůže když né k otěhotnění, tak alespoň k menstruaci včas..
Jinak já mám výtoky pořád, takže to nemůžu tak brát, ale už druhý den mě když jdu třeba píchne v podbřišku, tak uvidím co z toho bude.. Těhotenský testy doma nemám, ale vím, že po třech týdnech braní gynexu se má udělat než začnu další cyklus jakoby..tak asi si ho budu muset dojít koupit :roll: :oops:

Hrozně mě bolí bradavky jako nikdy v životě, myslela jsem si, jestli to není ovulace, ale je to už týden, tak to těžko, koncem příštího týdne mám dostat MS tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
10.3.13 16:53

@Habibi4 jé.. no tak to držím palce!! ozvy se co a jak.. ať najdeš na testíku //… :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková