Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý večer,
docela by mě zajímalo, za jak dlouho co jste začali brát GYNEX jste otěhotněli.. a zda jste měli normálně ovulaci vždy když jste brali gynex (já ho beru tento měsíc poprvé, doufám, že ovulku budu mít, protože minulý cyklus jsem jí neměla a menstruaci mi vyvolal po dvou dnech právě gynex, naštěstí
).
Děkuji
Brala jsem ho 2měsíce, srovnal mi cyklus na 42dní, ovu byla výrazná.. ale neotěhotněla jsem. když jsem ho brát přestala, tak se mi cykly zkrátily na 32dní a ovu není tak výrazná (ale hlavně, že je).. na co mi gynex fakt pomohl, tak na pleť, ta se mi po něm zlepšila ![]()
Edit: teda ne 2měsíce, 2cykly(protože u mě se 1cyklus nerovná 1měsíc) ![]()
@atominnka - páááni..no já minulý cyklus měla první po vysazení HA.. a byl snad kolem 50-ti dní.. šílený-ovulku jsem neměla:/.. už jsem byla objednaná i na vyvolávačku, ale pak jsem začala brát gynex a menstruace přišla-snad zázrak.. možná mi pomohl gynex, možná ne.. to nevím, ale doufám, že gynex bude alespoň u mě zázrakem-četla jsem v mnoha diskuzích a někdo ho doporučil, jiný ne.. tak uvidím..doufám ![]()
Ahoj, já ho užívám už od prosince, protože po revizi jsem 2 měsíce nedostala ms… A znovu otěhotnět můžu až teď, takže teprve uvidím, jak gynex pomáhá
Každopádně taky doufám, že to půjde nejlíp hned ![]()
@VerunkaM - já mám strašně malou trpělivost:D:D doufám, marně věřím, že už ms nedostanu.. teď někdy mám pravděpodobně ovulaci- měřím si BT, ale teprve první měsíc, takže to nepoznám jen tak..:/
Tak ja ho nemuzu doporucit ale ani nedoporucit. Je pravda, ze ja tenkrat zacala s gynexem a ms taky dosla za 2-3dny. Drzim palce, at se co nejdriv povede. My uz se snazime od zari a nic.
Ahoj…x mesicu jsem po vysazeni prasku nemela ms jednou prisla sama po nejakych 72 dnech
zacala jsem s gynexem - prvni tehotenstvi hned po prvnim cyklu. Bohuzel mimi se neudrzelo.Po revizi jsem ho zase nasadila a po 2. Ms po 34 dnech v jednom cyklu je vysledek v metriku.
takze temer okamzite. K tomu jsem pila kontryhel.
@Lorelai1806 - kontryhel taky piju, tak snad se zadaří..ještě beru listovku:D
Taky jím kyselinu listovou a taky omega 3,6,9. Ten čaj si taky musím koupit
všichni ho pijou, ale když já jsem ve všem tak nezodpovědná - neumím všechny ty věci brát pravidelně ![]()
@Lorelai1806 je mi to líto
potratila jsem v říjnu a pořád mě to trochu trápí. Doufám, že už se to u tebe ani u mě nebude opakovat ![]()
Gynex beru tři týdny zatím, mám týden do menstruace a je mi dost špatně, křeče v podbřišku, pocit jakoby měla přijít už menstruace, tak uvidím, po gynexu jsem měla první týden dost výtoky, asi jsem se čistila
@VerunkaM
I mne je lito, ze te to muselo potkat. Ale neboj. Jakmile budes drzet ten uzlicek v naruci, na vsechno spatne zapomenes. Jsem dukazem toho, ze to jeste nemusi nic znamenat. Ted mi doma spinka 4 mesicni holcicka a narodila temer presne rok po potratu
Drzim pesti, at vsechno vyjde, jaksi prejes ![]()
@Habibi4 - tak to jsme na tom stejně.. beru gynex taky třetí týden.. nevím, zda mám očekávat ms- před HA jsem měla kolem 30-ti dnů cyklus..při HA (pět let) jsem měla 28 dní a po vysazení první měsíc k 60-ti dním… doufám, že gynex mi pomůže když né k otěhotnění, tak alespoň k menstruaci včas..
Jinak já mám výtoky pořád, takže to nemůžu tak brát, ale už druhý den mě když jdu třeba píchne v podbřišku, tak uvidím co z toho bude.. Těhotenský testy doma nemám, ale vím, že po třech týdnech braní gynexu se má udělat než začnu další cyklus jakoby..tak asi si ho budu muset dojít koupit
![]()
@Terulisekk píše:
@Habibi4 - tak to jsme na tom stejně.. beru gynex taky třetí týden.. nevím, zda mám očekávat ms- před HA jsem měla kolem 30-ti dnů cyklus..při HA (pět let) jsem měla 28 dní a po vysazení první měsíc k 60-ti dním… doufám, že gynex mi pomůže když né k otěhotnění, tak alespoň k menstruaci včas..
Jinak já mám výtoky pořád, takže to nemůžu tak brát, ale už druhý den mě když jdu třeba píchne v podbřišku, tak uvidím co z toho bude.. Těhotenský testy doma nemám, ale vím, že po třech týdnech braní gynexu se má udělat než začnu další cyklus jakoby..tak asi si ho budu muset dojít koupit![]()
Hrozně mě bolí bradavky jako nikdy v životě, myslela jsem si, jestli to není ovulace, ale je to už týden, tak to těžko, koncem příštího týdne mám dostat MS tak uvidíme
@Habibi4 jé.. no tak to držím palce!! ozvy se co a jak.. ať najdeš na testíku //…
![]()