Za jak dlouho vás přejde vztek na dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
3.8.16 18:48

@Any83 Ano je to rozdíl ale já jsem to nedělala abych ho trestala ale protože prostě jsem byla naštvaná a už to opravdu přepísk, já prostě na uklidnění potřebuju čas a jiná už nebudu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
3.8.16 19:43

@Kry5t0fek ale učíš to své dítě :nevim: pak se s ním v pubertě třeba nedomluvíš, nebo to budeš mít stížené, když s tebou nebude mluvit (jako ty nemluvíš s ním). Já myslím, že s tímhle se pracovat dá, je to věc, kterou člověk může zvládnout rozumem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
3.8.16 19:56

@Any83 Já vím že rozumná nejsem :D a jsem klasickej ješitnej a pyšnej Lev stejně jako můj syn a je to sakra znát když se střetnou dva Lvi :lol:… Každý má někdy své dny :nevim: někdy mě nechá vše klidnou a jsou zase dny kdy mě štve celý svět a toto ty děti sakra vycítí a zlobí ještě o 100% víc :)… I když jsem matka jsem fůrt jen člověk a nemůže být každy den posvícení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
3.8.16 20:30

@Kry5t0fek manžel je také lev a za pár posledních let se mu podařilo své ego fakt hodně potlačit. Na syna se teda ještě nikdy neurazil :nevim: a to je lev jak vyšitý. Na znamení bych to neházela, je to čistě o ochotě na sobě pracovat.
My všechny jsme jen člověk a nervy máme taky jen jedny, jde o to, jak se člověk s danou situací „popere“, resp. jak se na ni dívá a následně ji zpracuje. Tvé nervy mohou při stejné situaci zůstat naprosto v klidu a nebo se napnout k prasknutí, záleží jen na tobě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
3.8.16 20:40

@Any83 Však jak píši záleží celkově na okolnostech, rozhodně u nás trucování není na denim pořadku ;)… Máme kámoše který je narozený o 3 dny později jak syn a je také Lev a povahově úplně jiný, u nás je to kombinace všeho my jsme prostě živá a temperamentní rodina :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí