Za kolik a kde? Akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xpisk03
22.6.13 14:16

@mocca v kolika jsi začla s učením na nočník?

• Citovat
  • Upravit
4029
23.6.13 11:38

@xpisk03 poslala jsem SZ, abych nezahlcovala téma nočníkováním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
3.7.13 20:06

Dámy, nevíte, kde je teď akce na raid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.7.13 15:15

Podívej se na www kupi cz a zadej co hledáš do vyhledávače a pokud to někde je v akci tak ti to vypíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
2.8.13 17:02

Oranžové pampers vlhčené ubrousky - Rossmann od pondělí v akci za 89,90 - 4 v balení ;).

• Citovat
  • Upravit
4619
11.2.14 19:17

Holky, chodím na iletaky.cz, když si najedu horní ikonu, vpravo, Kupujte.cz, otevře se mi vyhledávání různých potravin, ale vždy jen ve velkoobchodech. Máte nějaké stránky, kde by bylo možné určitou potravinu najít třeba v Coopu, Hrušce, Lidlu, Bille, Albertu a podobně?
Dík. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
11.2.14 19:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
11.2.14 20:34

@Mysch dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
12.2.14 10:58

@Aniralk
Není zač… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.2.14 18:01

Levné nákupy

Dobrý den,
ráda bych se se svým nápadem vmísila do této diskuze. Jelikož se týká levného nákupu. Dostala jsem nápad a ráda bych znala vaše reakce.
Pracuji na e-shopu, ve kterém se bude nakupovat za poukazy. Poukazy si zákazník bude moci nakoupit v aukci, takže kdo dá nejvyšší nabídku, vyhrává poukaz. Aby se však zákazník mohl aukce o poukaz zúčastnit, musí si zakoupit členství za 50,– na měsíc.
Takže to shrnu, zákazník se musí nejprve registrovat, pak zaplatit 50,– za členství, zúčastnit se aukce a pokud vyhraje, má poukázku doma a může nakupovat.
Aukce bude trvat 24 hodin a po skončení automaticky začne další, takže každý den někdo vyhraje poukázku na nákup. Poukázky budou ze začátku v hodnotě 150,–, ale mám v plánu časem hodnotu poukázek zvyšovat a také bude aukcí více na den. To vše podle počtu registrovaných zákazníků.
Také bude poštovné zdarma :)
V obchodě si zákazník bude moci nakoupit drogerii, potřeby pro domácí mazlíčky, poukázky do obchodních domů a v neposlední řadě také věci pro děti a maminky. Zboží také chci postupem času rozšiřovat.
Přijde vám to jako dobrý nápad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
13.2.14 21:16

A kde mame to levny? Ne, me to nenadchlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
13.2.14 23:26

Taky to moc nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
14.2.14 15:49

@lenik22 přijde mi to jako pěkná blbost, promiň… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.2.14 17:07

Myslela jsem si, že jsem to napsala celkem srozumitelně. Přišlo mi to jako dobrý nápad.

Za členství zaplatíte pouze 50,– za měsíc. Aukce se koná každý den o poukaz na nákup v e-shopu v hodnotě 150,–. Takže už jen tím, že aukci vyhrajete jednou za měsíc vlastně vyděláte. Pak také můžete vyhrát např. 3× a to pak máte poukaz v hodnotě celkem 450,– za pouhých 50,– které dáte měsíčně za členství. Podle mě je to dost výhodné… nevím zda jsem to napsala tak, aby každý pochopil mou myšlenku..

Prostě si koupíte členství v hodnotě 50,– a pokud vyhrajete každý den v aukci, tak máte za měsíc poukázky v hodnotě 4500,–. To má být ten levný nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
14.2.14 17:15

@lenik22 a když nevyhraju tak jsem zaplatila 50kč tobě :potlesk:
nevím mě to nenadchlo, kupuji jen to co vidím na vlastní oči :dance: s mohu vyzkoušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat