Za kolik a kde? Akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
14.2.14 17:23

Tohle je další věc, kterou bych chtěla vyřešit. Pokud by zákazník nevyhrál v žádné aukci, tak by dostal dárek v hodnotě 50,–…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.2.14 17:24

Víte, mám nějaký nápad a chtěla bych ho s pomocí potencionálních zákazníků dovést k dokonalosti a ne hned po prvních negativech zavrhnout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.2.14 17:30

Já nechápu to, že za největší nabídku vyhraju poukaz. Jako, že za 150 kč poukaz zaplatim 149 jen abych ho vyhrála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.2.14 17:37

Ne ne, nejvyšší nabídka může být třeba i 19,– (jen typuji) nemusí to být 149,– to by ani nikdo nepřihodil. Typuji že by zákazník přihodil max. polovinu ceny poukazu. Prostě ten kdo dá nejvyšší nabídku vyhrává. Ale není problém změnit pravidla a vyhrál by aukci ten, kdo dá nejmíň ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.2.14 17:41

A ostatní nabídky bych viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.2.14 17:46

Ne, to právě ne.. ale po výhře v aukci, bych zveřejnila cenu, která vyhrála, aby si ostatní mohli skontolovat zda nepřihodili více, či méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 17:53

@lenik22 Tak pokud to chápu, tak zaplatím např. 50 kč poplatek, 80 v aukci a tím získám třeba poukaz na 150 - tedy za 130 mnou zaplacených dostanu hodnotu 150. Až potud ok, ale více by mě jako zákazníka zajímaly ty ceny produktů, protože jinde to třeba seženu i bez aukce za méně…a pokud bych aukci nevyhrála, tak o dárek bych asi nestála, předpokládám, že by to byla nějaká ptákovina…Nějak mi to připadá trochu komplikované, takže mě o nenadchlo. A hlavně představa, že každý den třeba musím soutěžit v aukci… :(

• Citovat
  • Upravit
133
14.2.14 18:04

Ceny produktů by byli úměrné, cenám v obchodech. Samozřejmě bych se snažila o co nejnižší ceny produktů. Nemohu však prodělávat. Za kolik nakoupím zboží, za tolik bude v e-shopu. A v aukcích nemusíte soutěžit každý den. Teď mě napadlo, že by bylo možné naplánovat si na každý den kolik přihodíte a zadat to na váš profil na stránkách. Naplánujete si na týden: v pondělí přihodím 20,–, v úterý 10,–, ve středu 35,– atd. na celý týden. Pak se za týden mrknete co jste vyhrála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 18:36

@lenik22 Chápu, ale ani tak mi to nepřijde zajímavé. Moje logika jako zákazníka, který hledá určitý produkt je, že si porovnám ceny různých e-shopů a najdu tu cenově nejvýhodnější nabídku. Na rovinu - nebývám věrná jednomu obchodu. navíc zboží většinou potřebuji (chci) hned, nebudu čekat, až a jestli vůbec vyhraju aukci :nevim: jen píšu svůj názor, třeba to mají ostatní jinak :nevim: Zeptám se třeba ještě manžela, dá na to chlapský názor…

• Citovat
  • Upravit
Kyarra
14.2.14 18:43

@lenik22 Tak můj muž- cituji: Buď budete ztrátová (prodělávat na poukazech a dárcích) nebo budete muset mít vyšší ceny :nevim: Další otázka: Když se aukce zúčastní třeba 1000 lidí, je velmi pravděpodobné, že třeba 200 bude mít stejnou částku (výherní) - co pak?

• Citovat
  • Upravit
133
14.2.14 18:51

Pokud bude více lidí s výherní částkou, vyhrává ten, kdo ji poslal jako první. A pokud se zúčastní aukce 1000 lidí, tak rozhodně ztrátová nebudu a nebudu muset mít ani vyšší ceny ;) Pokud se zúčastní aukce třeba jen 10 lidí, pak ztrátová na poukazech budu, ale to už je riziko podnikání. Potřebuji něčím zaujmout tak, aby se aukcí zúčastnilo co nejvíce lidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.2.14 18:53

Čím více bude zákazníků, tím více bude aukcí denně a za vyšší hodnotu poukázek, tím pádem větší výhody pro zákazníka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
14.2.14 18:59

Nějak jsem asi natvrdla, ale abych mohla nakoupit musím zaplatit předem nejake členství a pak se tahat s někým o nějaké poukázky A Možná vyhraji slevu 20Kč? No upřímne, to asi zadám do vyhledávače kde to mají levne a skladem a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.2.14 19:12

Registrujete se, zaplatíte členství, které má platnost 30 dní. Každý den, budou na stránkách probíhat aukce - každý den, bude jeden výherce poukázky. Takže za poplatek 50,– můžete vyhrát nákup třeba za 450,– a to už je sleva vyšší jak 20Kč.

Takže, každý den jedna aukce na poukaz v hodnotě 150,– a každý den jeden výherce aukce. Pokud budete mít nejvyšší nabídku každý den vy a tudíž vyhrajete, máte za poplatek 50,– nákup v hodnotě 4500,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 19:16
@lenik22 píše:
Registrujete se, zaplatíte členství, které má platnost 30 dní. Každý den, budou na stránkách probíhat aukce - každý den, bude jeden výherce poukázky. Takže za poplatek 50,– můžete vyhrát nákup třeba za 450,– a to už je sleva vyšší jak 20Kč.Takže, každý den jedna aukce na poukaz v hodnotě 150,– a každý den jeden výherce aukce. Pokud budete mít nejvyšší nabídku každý den vy a tudíž vyhrajete, máte za poplatek 50,– nákup v hodnotě 4500,–.

No ruku na srdce, je velmi nereálné, že bych vyhrála každý den já :roll: Navíc, pokud bude za oněch 1000 lidí přihazovat automat, jak se určí, kdo byl první? :think: Jo a pohled ajťáka - kdo vám ty stránky naprogramuje, aby to fungovalo? To není jen tak, pokud nemáte doma programátora, tak se nedoplatíte…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat