Za kolik a kde? Akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3400
14.2.14 19:22
@lenik22 píše:
Registrujete se, zaplatíte členství, které má platnost 30 dní. Každý den, budou na stránkách probíhat aukce - každý den, bude jeden výherce poukázky. Takže za poplatek 50,– můžete vyhrát nákup třeba za 450,– a to už je sleva vyšší jak 20Kč.Takže, každý den jedna aukce na poukaz v hodnotě 150,– a každý den jeden výherce aukce. Pokud budete mít nejvyšší nabídku každý den vy a tudíž vyhrajete, máte za poplatek 50,– nákup v hodnotě 4500,–.

No a ta poukázka se platit nebude? Takže když budu dražit poukázku za 150 a vyhraji ji za 130?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.2.14 19:27

Vše co se týká stránek a systému jak budou fungovat mám vyřešeno. Teď řeším, jak by to mělo fungovat, aby to zaujalo zákazníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 19:29

@Barusak78 tak jsi 30kč v mínusu a musíš vyhrát aspoň ještě jednu aukci za 120 a budeš na nule a s každou další vyhranou aukcí „vyděláváš“ utopie!!!

• Citovat
  • Upravit
133
14.2.14 19:30

Barusak: Nevěřím tomu, že by někdo nabídl takto vysokou částku. Lidi se budou držet při zemi. Takže budou nabízet co nejméně :) Samozřejmě částku, kterou v aukci nabídnete, budete muset zaplatit - pokud aukci vyhrajete. Tudíž je v zájmu každého zákazníka, aby zaplatil co nejméně, ale zároveň měl nejvyšší nabídku. O tom aukce jsou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
14.2.14 19:31
@Kyarra píše:
@Barusak78 tak jsi 30kč v mínusu a musíš vyhrát aspoň ještě jednu aukci za 120 a budeš na nule a s každou další vyhranou aukcí „vyděláváš“ utopie!!!
:D :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 19:32
@lenik22 píše:
Vše co se týká stránek a systému jak budou fungovat mám vyřešeno. Teď řeším, jak by to mělo fungovat, aby to zaujalo zákazníka.

Vyřešeno to evidentně nemáte, když to teprve vymýšlíte. Kdo bude první mezi dvěma sty zákazníky, kteří přihodí stejnou částku a za všechny přihodí automat? A hlavně, když bude jedna dražba denně, tak to moc nevyděláte :nevim:

• Citovat
  • Upravit
133
14.2.14 19:32
@Kyarra píše:

Mluvme o reálných částkách, které bychom přihodili. Nevěřím tomu, že by někdo přihodil 130,– aby ušetřil 20,–. O tom to není. Sumy se budou pohybovat maximálně do poloviny ceny poukázky. Více ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
14.2.14 19:33

Tak není to nic nového pod sluncem, na internetu už existují stovky variací. Principy vysvětluje např. http://en.wikipedia.org/…_fee_auction nebo http://cs.wikipedia.org/…%C3%A1_aukce (aukce s platbou za příhoz).

Ačkoliv se to jmenuje aukce, podstatou je to spíše loterie. Takže když budete hrát sportku nebo si koupíte stírací los, uděláte stejně dobře (nebo možná lépe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 19:33
@lenik22 píše:
Barusak: Nevěřím tomu, že by někdo nabídl takto vysokou částku. Lidi se budou držet při zemi. Takže budou nabízet co nejméně :) Samozřejmě částku, kterou v aukci nabídnete, budete muset zaplatit - pokud aukci vyhrajete. Tudíž je v zájmu každého zákazníka, aby zaplatil co nejméně, ale zároveň měl nejvyšší nabídku. O tom aukce jsou :)

Takže když se lidé budou držet při zemi, vydraží to za 20 Kč, tak jste vy 130Kč v mínusu + zaplatíte ještě poštovné!!!

• Citovat
  • Upravit
201
14.2.14 19:36
@Kyarra píše:
Takže když se lidé budou držet při zemi, vydraží to za 20 Kč, tak jste vy 130Kč v mínusu + zaplatíte ještě poštovné!!!

Proto chtějí ten paušál 50,– za měsíc. Pak už se spoléháš na to, že se do systému přihlásí dost lidí. Ale je to riziko, spolehlivější „stroj na peníze“ jsou klasické „penny auctions“ kde neplatíš paušál ale platíš za příhoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 19:37

@Chlap74 Souhlas, pokud 1000 lidí zaplatí registraci, má provozovatel 50 000. Ale vítěz je jen jeden, 999 dalších má útrum a příště nepřijdou…Nakonec zjistí, že šance výhry je tak nízká, že se to nevyplatí…

• Citovat
  • Upravit
133
14.2.14 19:43

To, že ještě domýšlím jak bude shop fungovat, neznamená, že nemám vyřešeno, kdo stránky udělá - o tom jsem se v diskuzi bavit vůbec nechtěla.

Další věc. Vím o stránkách, kde se platí za příhoz a přijde mi to až přehnané dolování peněž ze zákazníků - proto ten paušál. Navíc nechci vykořisťovat lidi a proto s přibívajícími zákazníky bude i více aukcí za den - takže čím více aukcí, tím více šancí na výhru. Nechci zákazníky okrádat, chci aby mi zákazníci přicházeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
14.2.14 19:44
@lenik22 píše:
To, že ještě domýšlím jak bude shop fungovat, neznamená, že nemám vyřešeno, kdo stránky udělá - o tom jsem se v diskuzi bavit vůbec nechtěla.Další věc. Vím o stránkách, kde se platí za příhoz a přijde mi to až přehnané dolování peněž ze zákazníků - proto ten paušál. Navíc nechci vykořisťovat lidi a proto s přibívajícími zákazníky bude i více aukcí za den - takže čím více aukcí, tím více šancí na výhru. Nechci zákazníky okrádat, chci aby mi zákazníci přicházeli.

A taky chceš vydělat, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.2.14 19:45
@Kyarra píše:

Ano, to je riziko, které musím podstoupit. U každého podnikání jsou určitá rizika. Dokážu si určit pro a proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
14.2.14 19:45

A navíc mi připadá divné pořádat aukci třeba na šampon nebo granule pro psa…jo, když by to byl nějaký jedinečný kousek, tak to třena risknu i přes to riziko, že nevyhraju, ale s vidinou, že možná vyhraju šampon se slevou pár korun :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat