Za počůrání na holou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
20.6.12 21:37
@RyBANA píše:
A proč by nemohla být, když vidím co se tady po blbém dotazu na ni snese za kritiku, tak se anonymu vůbec nedivím :lol:A že s eptá, přece hned neznamená, že to provozuje :roll:

to je preci jedno, uz jen ze to nekoho napadne…si klepu na celo, teda konrektne u tohodle.
A pokud chce byt anonymni a neni k tomu vylozene duvod, ntak nevim duvod, proc bychom nemohly chtit, o koho jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.6.12 21:38
@Anonymní píše:
Holky a co pes, ten se taky naučí čůrat venku, tak, že když se počůrá doma dostane, tak dítě by se to mohlo taky tak naučit ne?

tohle mi nepřipadá jako věta napsaná s přesvědčením, že je to blbost :think:
Ale to je jedno. Dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.6.12 21:41

Och, jak kdyby to pomohlo, když se odtajní…že si jako v jiné diskuzi řeknete jo to je ta blbka co se ptala na tamto? No nic, raději končím - vidím, že to nemá smysl.

Anonymko hodně štěstí, příště se raději ptej jen na to co je všeobecně schváleno, ušetříš si spoustu zbytečností :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.6.12 21:41
@gabriela82 píše:
8o to bych se bála, že mu zadělám na daleko horší problémy..Příspěvek upraven 20.06.12 v 19:33

jako rozhodně bitím nic nevyřeší, ale zarazilo mě to že si zadělá na horší problémy… Celá naše generace vylučuje zcela normálně, tiky nemáme, ale pleny už jsme obvykle neměli v roe a půl. A živě si dovedu představit jak nás to rodiče učili

• Citovat
  • Upravit
19494
20.6.12 21:42
@RyBANA píše:
Och, jak kdyby to pomohlo, když se odtajní…že si jako v jiné diskuzi řeknete jo to je ta blbka co se ptala na tamto? No nic, raději končím - vidím, že to nemá smysl.Anonymko hodně štěstí, příště se raději ptej jen na to co je všeobecně schváleno, ušetříš si spoustu zbytečností :mrgreen:

stejne tak nepomuze, kdyz bude anonymni :-D mne na tom vytocilo, ze by nekdo mlatil stene, o tom je presvedcena, ze se to tak dela…a ptala se, jestli by to nefungovalo na deti - tak mi doslo, ze to nedela, ze to byla ta otazka. Ale je to jedno, tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.12 21:43
@careynka píše:
to je preci jedno, uz jen ze to nekoho napadne…si klepu na celo, teda konrektne u tohodle.
A pokud chce byt anonymni a neni k tomu vylozene duvod, ntak nevim duvod, proc bychom nemohly chtit, o koho jde

no tak asi k tomu svuj duvod mam proc byt anonym a nehodlam ho tady teda sdelovat :) adminum klidne vse vysvetlim, z jakeho duvodu a neni jeden, ale tady se teda zpovidat nebudu…

• Citovat
  • Upravit
19494
20.6.12 21:43
@sophinka píše:
jako rozhodně bitím nic nevyřeší, ale zarazilo mě to že si zadělá na horší problémy… Celá naše generace vylučuje zcela normálně, tiky nemáme, ale pleny už jsme obvykle neměli v roe a půl. A živě si dovedu představit jak nás to rodiče učili

tak ja teda pri nejaky stresu se jako mala pocurala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
20.6.12 21:44
@Kačenkaaaa píše:
Suik má 22 měsícu..jak jsem byla na 18měsíční prohlídce dětská říkala že jak pujdeme na 2 letou tak chce at je bez plen :roll:

Syn se jich zbavil až ve 2,5 letech. Občas se mu staly nehody a zlomilo se to až 3. rokem. Bití na holou nic neřeší, jen se zadělá na jiné, psychické problémy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.12 21:44
@RyBANA píše:
Och, jak kdyby to pomohlo, když se odtajní…že si jako v jiné diskuzi řeknete jo to je ta blbka co se ptala na tamto? No nic, raději končím - vidím, že to nemá smysl.Anonymko hodně štěstí, příště se raději ptej jen na to co je všeobecně schváleno, ušetříš si spoustu zbytečností :mrgreen:

:) :hug: ja od této diskuze dostala to co jsem chtěla, vaše názory, jen jsem bohužel nečekala, že to dojde až do této fáze…to by mě teda nenapadlo :oops:

• Citovat
  • Upravit
19494
20.6.12 21:45
@Anonymní píše:
no tak asi k tomu svuj duvod mam proc byt anonym a nehodlam ho tady teda sdelovat :) adminum klidne vse vysvetlim, z jakeho duvodu a neni jeden, ale tady se teda zpovidat nebudu…

vsak to po tobe ani nikdo nechce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.6.12 21:47
@careynka píše:
tak ja teda pri nejaky stresu se jako mala pocurala

myslím tím, že jako dospělí jsme normální. Znova opakuji, že s bitím rozhodně nesouhlasím.

• Citovat
  • Upravit
19494
20.6.12 21:49
@sophinka píše:
myslím tím, že jako dospělí jsme normální. Znova opakuji, že s bitím rozhodně nesouhlasím.

tak to asi pak clovek pochopi, ale detstvi je dlouhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.6.12 21:51

A jak dlohou to takovymu psovi kerej nedostane pres prdel trva nez dozraje k nocniku? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.6.12 21:52
@mikitaa píše:
A jak dlohou to takovymu psovi kerej nedostane pres prdel trva nez dozraje k nocniku? :mrgreen: :mrgreen:

no covece, to je otazka do pranice :-D ale muj pes chodi kakat i na kvetinace a dospel k tomu sam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
20.6.12 21:59

Zcela souhlasím.

@RyBANA píše:
A proč by nemohla být, když vidím co se tady po blbém dotazu na ni snese za kritiku, tak se anonymu vůbec nedivím :lol:A že s eptá, přece hned neznamená, že to provozuje :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze