Za týden mi bude 40let, bojím se že nenajdu druhou polovičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
15.7.26 18:21
@wo2 píše: Více

To si piš, můžu potvrdit :D ale zase zažiješ spoustu dobrodružství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
15.7.26 19:10
@jita22 píše: Více
:mrgreen: no tak to rozhodně!!! i taková, o které absolutně nestojíš :mrgreen: my si tady v tom r. 2023 s holkama, co se zrovna taky seznamovaly, psaly z těch schůzek zážitky, občas to bylo až děsivé…
Já určitě dělala chybu, že jsem to brala hrozně moc vážně… hodně jsem od toho čekala… Dnes po těch zkušenostech už bych to brala jen jako nezávaznou zábavu, protože je tam tolik lhářů a zadaných chlapů, zoufalců a podvodníků, že je fakt skoro zázrak najít…

On tam můj protějšek byl totiž teprve jen cca týden, co se odhodlal (utekla mu manželka za mladším a nechala mu doma puberťáka, tak zpracoval šok a řekl si, že sám prostě nebude a riskne to), byl ze sousedního okresu, já to projížděla podle svých filtrů denně, tak jsem si ho rovnou odlovila, protože jako jeden z mála byl 100% použitelný :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
15.7.26 19:18
@Lucy75 píše: Více

Jj, je to o štěstí jestli narazíš na někoho normálního, ti se dlouho neohřejí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
15.7.26 20:00
@Lucy75 píše: Více

Jéé to máme takové podobné…Můj tam teda byl, asi půl roku, po tom co ho do háje poslala manželka po skoro 30 letech vztahu…a už to chtěl vzdát…já jsem tam byla asi 3 dny, když jsem poslala do háje jednoho (po 5 letech od rozvodu, kterého jsme znala 5 let a jen si telefonovali a on mě přemluvil se vidět) s tím, že jsme byla hrozně otrávená, byl o víc jak 20 let starší, mohl by mě nosit na rukou a nebylo to ono…tak jsem si řekla, že jen tak z hecu si po něm trochu " spravím chuť. Psalo mi tam pár chlapů, a le já jen tady tomu jednomu poslala úsměv. On už to chtěl v té době vzdát, že tam byl taky jen proto,, aby zpracoval šok…:-). Jsme spolu teda jen chvíli přes rok a půl, ale je to hrozně moc hezké.
A přesně máš pravdu. Za mě je to to nejdůležitější, brát to jako zábavu z větší části, prostě si trochu hrát…Ne, že bych někdy někomu lhala nebo oblbovala, ale prostě psát si a jít na to rande s tím, poznám uvidím, pobavím se a nic se neděje, když budu dál sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová