Zabijačka v bytovce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
276
1.6.17 18:24

@Šmoulice Já si nejsem jistá, od jakého počtu obyvatel se z vesnice stává město, ale znám několik měst, kde mají 5 tisíc obyvatel. Rozdíl mezi nimi a vesnicí nevidím, každý tam má slepice, pár bytovek a místo obecního úřadu „úřad města“, to je asi jediný rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.17 18:26

Něco málo přes 17tis., né že by to na věci něco měnilo…

• Citovat
  • Upravit
74219
1.6.17 18:53
@Anonymní píše:
@Kelsey tak právě proto snad bydlí ve městě v bytě a ne na vesnici :mavam:

Asi maji v te bytovce dobrou partu lidi, umi se domluvit, usporadat zabijacku, kdyz si kazdy spocita, ze je to vyhodnejsi nez nakupovat v obchode, no proc ne. A nejspis jednu :mrgreen: narusitelku, ktere neco smrdi a vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.17 19:56

Milé rejpalky, můj manžel pochází z vesnice a už od malička při zabijačkách pomáhá dědovi, takže jich už viděl několik desítek. Jednou se nám poštěstilo jet navštívit mamku dva dny po zabíjení a takovou prasárnu (slušně řečeno) prý nezažil. Pokud nevěříte zakrváceným stěnám, podlaze, smradu, zbytkům vnitřností před barákem - FAJN, ale nebyly jste tam takže si vyprošuju blbý keci na adresu mé matky, jak vy tvrdíte - precitlivělé městské husičky :mavam: evidentně jste nepochopily, že nejde o zabijačku a její výhody, ale o fakt že jí provádí prasata, který si po sobě neumí uklidit :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1966
1.6.17 19:59
@Anonymní píše:
Milé rejpalky, můj manžel pochází z vesnice a už od malička při zabijačkách pomáhá dědovi, takže jich už viděl několik desítek. Jednou se nám poštěstilo jet navštívit mamku dva dny po zabíjení a takovou prasárnu (slušně řečeno) prý nezažil. Pokud nevěříte zakrváceným stěnám, podlaze, smradu, zbytkům vnitřností před barákem - FAJN, ale nebyly jste tam takže si vyprošuju blbý keci na adresu mé matky, jak vy tvrdíte - precitlivělé městské husičky :mavam: evidentně jste nepochopily, že nejde o zabijačku a její výhody, ale o fakt že jí provádí prasata, který si po sobě neumí uklidit :mavam:

Tak ten bordel někdo nadělal. Je to na prd, ale některá tu psala-sousedy si nevybírame :mrgreen:.

Příspěvek upraven 01.06.17 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
1.6.17 20:24

Fuj vy jste ještě více nechutně zlé, než to chcíplý prase. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
1.6.17 20:51

Já jsem z velkoměsta, hlavní silnice u baráku a každý rok prase a většinou se zabíjelo během roku 40-60 králíků :mrgreen: a střeva se házela do popelnice :lol: Vždyt je to super mít vlastní zdroj masa, vím čím krmím a cenově taky fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
2.6.17 05:46
@Barbucha3 píše:
Fuj vy jste ještě více nechutně zlé, než to chcíplý prase. :poblion:

No a co bys jako delala? Nahazela jim do oken cvrčky? Já mám souseda, keryho bych taky hrozně rád liskl přes šišku až by se mu protocily panenky,–rozsvítilo se panu ING. a nemůžu to udělat, pac by dělal, že je mrtvej, spočl by ňákej pátek v nemocnici, do toho fízli…a já možná bez práce.„Prej na blbečky bez hole nechoď“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33339
2.6.17 08:03
@Anonymní píše:
Milé rejpalky, můj manžel pochází z vesnice a už od malička při zabijačkách pomáhá dědovi, takže jich už viděl několik desítek. Jednou se nám poštěstilo jet navštívit mamku dva dny po zabíjení a takovou prasárnu (slušně řečeno) prý nezažil. Pokud nevěříte zakrváceným stěnám, podlaze, smradu, zbytkům vnitřností před barákem - FAJN, ale nebyly jste tam takže si vyprošuju blbý keci na adresu mé matky, jak vy tvrdíte - precitlivělé městské husičky :mavam: evidentně jste nepochopily, že nejde o zabijačku a její výhody, ale o fakt že jí provádí prasata, který si po sobě neumí uklidit :mavam:

Jenže tvoje matka je asi jediná komu to vadí, takže se s tím asi nedá nic dělat :nevim: jedině se odstěhovat, jiná možnost asi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
2.6.17 09:22

Jen zvědavý dotaz - zabít prase asi nemůže kdokoliv ne? Jen řezník??? Je to třeba někam hlásit? zvířata jsou myslím evidovaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
2.6.17 09:57

@Klarindas http://www.blesk.cz/…0-tisic.html

u nás teda ale řezník vždy byl i na porcování atd…protože ikdyž umíme maso odřezat od kosti velmi dobře, řezník je zkrátka řezník ;)

• Citovat
  • Upravit
74219
2.6.17 09:58
@Klarindas píše:
Jen zvědavý dotaz - zabít prase asi nemůže kdokoliv ne? Jen řezník??? Je to třeba někam hlásit? zvířata jsou myslím evidovaná…

Otec ma ovce prihlasene, reznik neni, zabiji si sam. Maji nejake ty znacky co se jim davaji. To pak napise, posle jim seznam kolik a ktere konkretne uz nejsou.
Ale reznik netreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
2.6.17 10:01

Jinak pro zakladatelku, pokud je to tak jak píše, že po sobě nechávají binec, zdi od krve atd…tak mě by to třeba taky vadilo, mám ráda čisto a pořádek, ale co se týká vnitřností v křoví…jako já když vyvrhnu slepici tak to nechám slipkám ve výběhu, oni si oďobou co chcou a ráno už tam nic není, potkani, kuna atd se o to postará…pochybuji že vnitřnosti z prasete leží v křoví bůh ví jak dlouho… Jediné co teda můžu tvojí mámě doporučit, je pokud jí to vadí tak a´t to uklidí, vím že je to blbý a hned každýmu vyletí v hlavě „a proč mám uklízet něco co není moje“ no jako bohužel, když ostatní jsou hovádka tak se nedá nic dělat, nebo ať to namete na lopatu zybtky, kýbl zaprasí od té krve a zůčastněným to vyleje na rohož :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.17 11:02

@barrbucha mama to tak samozřejmě dělá, že uklízí..v bytovce je na chodbě rozpis o úklidu spol. prostor, tj. chodby, sklepa, pradelny atd. a uklizi se vždy v neděli, ale oni tam ten svinčík prostě nechají až do té neděle a pak to na někoho vyjde..myslím, že jí nejvíc vadí, že když doma malovala a zbyla jí barva, tak vybilila i tu chodbu a teď je zas jak prase…vnitřnosti pochopitelně v křoví dlouho neleží - příroda se postará, ale házet to tam když mají vedle popelnice :nevim: pak se ram akorát sbíhají psi, kočky a hejna much…

• Citovat
  • Upravit
852
2.6.17 11:18
@Anonymní píše:
@barrbucha mama to tak samozřejmě dělá, že uklízí..v bytovce je na chodbě rozpis o úklidu spol. prostor, tj. chodby, sklepa, pradelny atd. a uklizi se vždy v neděli, ale oni tam ten svinčík prostě nechají až do té neděle a pak to na někoho vyjde..myslím, že jí nejvíc vadí, že když doma malovala a zbyla jí barva, tak vybilila i tu chodbu a teď je zas jak prase…vnitřnosti pochopitelně v křoví dlouho neleží - příroda se postará, ale házet to tam když mají vedle popelnice :nevim: pak se ram akorát sbíhají psi, kočky a hejna much…

tak at máma zkusí napsat tu hygienu, nebo spíš veterinu, za to nic nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný