začátek těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
28.1.05 14:26

Ahoj Petuldo a ostatni holky,
konecne jsem se zaregistrovala. Procitam si tady ty diskuze asi tak 2 mesice.
Petuldo, dekuji za odpoved. U me pujde nejspis o zpozdeni v dusledku 1. vynechani HA - nez se telo opet vzpamatuje. Ale vite jaky to je, v kazdym to asi vzdycky dost hloda, co kdyby nahodou.
Urcite s tim testem jeste pockam. Budu informovat, jak jsem dopadla.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.05 17:38

už jsem zoufalá

ahojky, poradte mi , o tři dny se mi zpozdila ms a já už myslela že se snad zadařilo, ale najednou jsem začla špinit, tak dva dny.měla jsem bolesti jako při ms. ale nikdy se mi nestalo že by se mi zpozdila ms.mám akorát pořád větší prsa. mám strach že jsem třeba potratila..Nemáte taky takové zkušenosti??

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.1.05 05:42

Ahojte,
mali ste niektora tehotenske priznaky uz pred terminom MS?
Ja som teraz 27. den cyklu (OVU podla teploty prebehla 19. den cyklu) a uz asi tyzden mam nekutocne divne chute, nasledne vraciam a tie prsia - au au au..Ale nechce sa mi verit, ze by som bola tehotna, lebo pocas OVU a 3 dni pred nou + 3 dni po nej som bola mimo domu, takze tulenie sa v tych dnoch nekonalo..
 Smigi

• Citovat
  • Upravit
12.8.14 19:14

Ahoj ženy :) musím se pochlubit, jsem těhotná :) máme s manželem velkou radost :lol: chovám se, abych něco neudělala špatně:) chtěla jsem se vás děvčata zeptat, jak jste se chovaly vy :) bojím se, abych neudělala špatný pohyb a bojím se, abych nepotratila a straší mě to… Poradíte mi něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
12.8.14 19:23

@pavlablouda Chovej se tak, jak jsi se chovala jako netěhotná ;). V začátku těhotenství je to bohužel buď a nebo a jakákoliv přehnaná opatrnost je zbytečná. Buď se mimi udrží a nebo bohužel neudrží. A to většinou v ranném stádiu neovlivníš :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
12.8.14 20:11

Jsem těhotná po IVF, takže jsem přece jen byla opatrnější. Tak určitě bych nesportovala - neskákala apod. Začala zobat kyselnu listovou a prostě se vůbec trochu více hlídala. Je sice pravda, že když se nemá udržet neudrží se, ale na druhou stranu, někdy to neplatí, někdy to ovlivnit lze.
Já např. jsem od 6tt na rizikovém, protože se vedle objevil útvar navíc.
Tak si hlavně těhotenství užívej a gratuluji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
12.8.14 20:32

@pavlablouda Ahojky, já jsem taky na začátku a máme z toho obrovskou radost, ale jsem zastánkyně toho názoru, že by se žena na to neměla tolik soustředit(samozřejmě nepít, nekouřit atd ale to je jasný), a jak píše @eli196, nešla bych asi někam hopsat na cvičení, hlavně, když nejsem zvyklá cvičit. Ale jinak se chovám úplně normálně, protože někdy jsou všechny problémy zaviněný psychikou a stresem… Takže se na to moc nesoustředit, nepozorovat se a tak :) a přeju vám oběma ať všechno dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.8.14 07:48

@pavlablouda gratuluji :kytka:. Já to zjistila v pondělí - chovám se stejně jako vždycky, jen jsem zdvojnásobila dávku listovky a ze tří káv denně mám jednu, max. dvě. A žádný alkohol. Jinak všechno při starém, sportuju taky skoro stejně jako dřív. Ono ze začátku je to vždycky buď - anebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.14 13:48

dotaz

Ahoj maminky, podle mého výpočtu bych měla být v 6tt, k dr jdu až za 14 dní. Bricho mi stále pobolívá jako bych to měla dostat a tu a tam mi pobolívá každý vaječník. Příznaky nemám skoro žádné jen bolest prsou. No a dneska ráno sem si nahmatala na levé straně (trosku víc ke středu) bouličku. Byla trochu vidět i okem. Tak sem trochu dostala strach, jesli by to nemohlo být mimoděložní těhu. Jen potřebuju uklidnit.

• Citovat
  • Upravit
4462
12.9.14 13:56
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, podle mého výpočtu bych měla být v 6tt, k dr jdu až za 14 dní. Bricho mi stále pobolívá jako bych to měla dostat a tu a tam mi pobolívá každý vaječník. Příznaky nemám skoro žádné jen bolest prsou. No a dneska ráno sem si nahmatala na levé straně (trosku víc ke středu) bouličku. Byla trochu vidět i okem. Tak sem trochu dostala strach, jesli by to nemohlo být mimoděložní těhu. Jen potřebuju uklidnit.

tak předpokládám, že jsi se objednala, ale dr tě nevezme dřív. V tom případě a v případě mimoděložního by tě břicho mohlo začít bolet a to víc než je zdrávo a běžně únosné. Tedy. Obecně vzato, kdyby sji měla nějaké větší bolesti, krvácení a podobně utíkej ihned. JInka vyčkej. Přeji zdraví a co možná zdravé i miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.9.14 13:58

Aha oni jsou tu asi tři diskuze na podobné téma? Pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.12.14 15:34

Ahoj holky, ve středu jsem byla u své gynekoložky a ta mi potvrdila že jsem v 5. nebo 6. týdnu. Nedá se nějak spočítat kdy jsem otěhotněla? Měli jsme teď s přítelem docela krušné období :? Poslední menstruace se dostavila 27.10 ale gynekoložka mi tvrdí že je možné že už jsme v té době byla nejspíš v tom. Poradí mi někdo? :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
6.12.14 18:02
@Táňa90 píše:
Ahoj holky, ve středu jsem byla u své gynekoložky a ta mi potvrdila že jsem v 5. nebo 6. týdnu. Nedá se nějak spočítat kdy jsem otěhotněla? Měli jsme teď s přítelem docela krušné období :? Poslední menstruace se dostavila 27.10 ale gynekoložka mi tvrdí že je možné že už jsme v té době byla nejspíš v tom. Poradí mi někdo? :nevim: ;)

Podle menstruace jsi v 6. týdnu, to souhlasí. Pochybuji o tom. že jsi při ms už byla v tom…bylo by to starší těhu..Ono se to počítá od poslední ms, což je jediné známé datum, protože datum ovulace je někdy těžko zjistitelné. Takže reálně je plod starý třeba 4.týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
6.12.14 18:16

@Táňa90 klidně jsi mohla otěhotnět třeba den nebo dva pred ms, stává se to často :) dr by ti měla na další kontrole říct přesněji ve kterém tt jsi :) me na kontrole řekl ze jsem „asi v šestém“… S tím ze kontrola byla v pondělí a podle ms to vycházelo pátek předtim na 6 tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.10.15 11:42

Ahoj holky, potřebuji poradit, jestli s tím máte také zkušenosti? Teď jsem akorát čerstvě otěhotněla (jsem 1. měsíc těhu), měla jsem píchání a jakoby bodání v podbřišku, což mi MUDr. oznámil, že je to normální a v pořádku, nešpiním, nekrvácím, což je taky OK, ale co mě děsí je, že od včera mi nepíchá ani nebodá v břiše prostě nic…ustálo to vše.. tak jestli je to normální? Máme za sebou roky snažení, 4.neúspěšné IUI a jedno IVF z kterého to vyšlo. Prošli jsme si toho dost a ještě děti s manželem nemáme a právě proto mám o první miminko moc velký strach aby jsme o něj nepřišly :,( Někouřím, nepiju alkoholické nápoje, stravu jím jakou v těhu mám jíst a listovku beru už pár let…bojím se abych o tom nepřišla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí