Začátek těhotenství- přibírání

499
2.4.20 14:39

Začátek těhotenství- přibírání

Ahoj maminky,

jdu si pro zkušenosti :hug: jsem teprve v 8 týdnu a mám čtyři kila nahoře :(. Jsem z toho celkem nešťastná, nejím vůbec velké porce, ale pravdou je, že mám pořád chutě, tak si dám třeba zelí a na to jogurt, nebo nanuk a olivy a tak. Spíše zobu vše možné. Ale rychlý příbytek mě trochu děsí, navíc mám břicho jako v pátém měsíci mi přijde :roll: a teď jsem četla, ze jsem snad měla přibrat 1 kilo 8o S takovou budu na konci malý tučňák :nevim: měla jste to taky tak nějaká? Zastavilo se to? Nebo mám proste přemoci ty chutě a začít jíst správně a pravidelně. Což teda se mi teď zdá jako nadlidský úkon :zed: páč ráno je mi ze všeho na zvraceni a pak mám zase chuť na všechno, ale jen trochu od každého a takhle se mi to střídá celý den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
2.4.20 15:12

Ono je to fakt různý, někdo přibírá děsive poslední trimestr, někdo nikdy, někdo na začátku,… Kolem mě zas holky co probraly 30kg jsou teď jak tyčky… Každý tělo je jiný. Ale pokusit se stravavat se trochu zdrave na škodu nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.4.20 16:20

Ahoj. Já končím 16tt, a nahoře mám zatím jen 2kg, ale bez zvracení, prostě není moc chuť k jídlu. Každá to má jinak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
2.4.20 16:20

Tady to pozobávání všeho možného je nejhorší. Ono to vypadá že je to jen troška tohodle a troška tohoto..ale když si pak vezmeš celkový kalorický příjem tak je to mega bomba. To že tělo přibývá v souvislosti s těhotenstvím neznamená že nepřibývá i sádlo :lol: které ti zůstane a těžce se ho budeš zbavovat. Buď se přemož a jež vyváženě nebo prostě to bude tak jak to bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cheyanne
2.4.20 17:38

Já začala přibírat také okamžitě. Jakoby se tělo potřebovalo okamžitě obalit tukem :roll: pak asi dva mesice žádný nárůst, no a teď jsem ve 24tt a kolik mám nahoře tu ani napsat nemůžu… každopádně se snažím myslet pozitivně a nehroutit se z toho.

• Citovat
  • Upravit
929
2.4.20 20:47

Je to fakt strašně individuální, někdo přibere rychle v první půlce těhotenství, další pak na konci. Já třeba přibírala taky v začátku a to jsem měla nevolnosti, pak trošku a teď ke konci hubnu :D samozřejmě ne záměrně, proste to tak funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
2.4.20 21:49

Z mé zkusenosti bych se hlidala. Ja takhle pribirala a pribirala…a ted se toho nemuzu zbavit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí