Začátek těhu pojeďte si pokecat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
649
8.3.19 08:53

Ahoj holky, můžu se k vám vtírnout? Podle MS jsem dnes 5+1, příští týden ve čtvrtek na kontrolu do CAR, byla jsem totiž v únoru na Ket :D bude to naše první miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
8.3.19 08:57

@maplinka Ahooj :D :hug: :mavam: Už bys měla na další kontrole slyšet srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
8.3.19 08:59

@Marlovee ahojky :mavam: to netuším, budu v ten den přesně 6tt :think: sama jsem zvedava. A jaký to byl včera pocit na kontrole? Já už se nemuzu dočkat totiž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
8.3.19 09:00

@maplinka určitě můžeš.. taky čekám první..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.19 09:00

Jinak já nemám vůbec na nic chuť, nemám ani nějak hlad.. teď přemýšlím co k snídani a fakt nevím :roll:
A smrdí tu smetí nebo co :poblion:

• Citovat
  • Upravit
107
8.3.19 09:04

@Marlovee no ja bych měla mít podle MS, pokud správně počítám, teď 6+3, teda, jestli počítám správně, to se teprve učím :D s přítelem jsme se tak nějak začali snažit už v říjnu - spíš jsme si nedávali moc pozor, v prosinci jsem měla týden zpoždění a silné podezření, bohužel krev to vyvrátila, byli jsme tak zklamaný, že jsme se rozhodli, že už chceme a začali jsme se snažit, nečekala jsem, že to půjde hned takhle z kraje :lol: po vysazení HA jsem měla velký problémy s MS, tak jsem si myslela, že to bude trvat déle :) přítel se mi skoro rozbrečel radostí, strašně už dítě chce, všichni jeho mladší kamarádi už děti mají, nebo hodně brzy mít budou, takže už po něm taky toužil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
8.3.19 09:04

Já buď nemám chuť na nic, kolikrát ani nevěcerim nebo nesmím obed. A včera jsem měla chuť na krabi tyčinky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.3.19 09:08

@Anonymní
Já jsem na tom stejně :) taky to neudržím, chtěla jsem mu dát včera k svátku botičky a dala jsem mu je už v den, kdy jsem to zjistila :D nedokázala jsem si představit, že to budu ještě 2 týdny tajit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
8.3.19 09:08

@Katys08 tak to jsme na tom skoro stejně podle MS mám 6+4, ale podle doktora míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.3.19 09:09

@Sallema tak já měla ještě před pár dny chuť úplně na všechno a teď? Musím se do jídla úplně nutit, abych do sebe aspoň něco dostala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.3.19 09:09

A copak byste si přáli? Holčičku? Chlapečka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.3.19 09:11

@Sallema já jdu na kontrolu až v úterý, takže realitu se teprve dozvím :) úplně se klepu strachy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.19 09:12

@Katys08 na mě by to hned poznal, zaprvé ví kdy to mám tak nějak dostat a taky že jsem tak unavená, to by se blbě vymlouvalo.
Ale nějak mě uklidňuje, že je mi hůř než minule tak snad to tě tontokrát dopadne. Už jsem dost stará a další roky už čekat nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
2096
8.3.19 09:12

Já bych chtěla holčičku a přítel spíše kluka.. ale máme tři synovce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.19 09:13

Já už doma holku mám, takže nejspíš kluka. Ale je mi to nějak jedno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky