Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, můžu se k vám vtírnout? Podle MS jsem dnes 5+1, příští týden ve čtvrtek na kontrolu do CAR, byla jsem totiž v únoru na Ket
bude to naše první miminko ![]()
@maplinka Ahooj
Už bys měla na další kontrole slyšet srdíčko?
@Marlovee ahojky
to netuším, budu v ten den přesně 6tt
sama jsem zvedava. A jaký to byl včera pocit na kontrole? Já už se nemuzu dočkat totiž ![]()
Jinak já nemám vůbec na nic chuť, nemám ani nějak hlad.. teď přemýšlím co k snídani a fakt nevím ![]()
A smrdí tu smetí nebo co ![]()
@Marlovee no ja bych měla mít podle MS, pokud správně počítám, teď 6+3, teda, jestli počítám správně, to se teprve učím
s přítelem jsme se tak nějak začali snažit už v říjnu - spíš jsme si nedávali moc pozor, v prosinci jsem měla týden zpoždění a silné podezření, bohužel krev to vyvrátila, byli jsme tak zklamaný, že jsme se rozhodli, že už chceme a začali jsme se snažit, nečekala jsem, že to půjde hned takhle z kraje
po vysazení HA jsem měla velký problémy s MS, tak jsem si myslela, že to bude trvat déle
přítel se mi skoro rozbrečel radostí, strašně už dítě chce, všichni jeho mladší kamarádi už děti mají, nebo hodně brzy mít budou, takže už po něm taky toužil ![]()
Já buď nemám chuť na nic, kolikrát ani nevěcerim nebo nesmím obed. A včera jsem měla chuť na krabi tyčinky ![]()
@Anonymní
Já jsem na tom stejně
taky to neudržím, chtěla jsem mu dát včera k svátku botičky a dala jsem mu je už v den, kdy jsem to zjistila
nedokázala jsem si představit, že to budu ještě 2 týdny tajit ![]()
@Katys08 tak to jsme na tom skoro stejně podle MS mám 6+4, ale podle doktora míň
@Sallema tak já měla ještě před pár dny chuť úplně na všechno a teď? Musím se do jídla úplně nutit, abych do sebe aspoň něco dostala ![]()
@Sallema já jdu na kontrolu až v úterý, takže realitu se teprve dozvím
úplně se klepu strachy ![]()
@Katys08 na mě by to hned poznal, zaprvé ví kdy to mám tak nějak dostat a taky že jsem tak unavená, to by se blbě vymlouvalo.
Ale nějak mě uklidňuje, že je mi hůř než minule tak snad to tě tontokrát dopadne. Už jsem dost stará a další roky už čekat nemůžu.
Já bych chtěla holčičku a přítel spíše kluka.. ale máme tři synovce
Já už doma holku mám, takže nejspíš kluka. Ale je mi to nějak jedno.