Začátek těhu pojeďte si pokecat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.3.19 11:05
@Asijetotu píše:
@Sasanka jarní přiznám se, nevydržela jsem do zítra. Už je znatelně silnější než kontrolni :D tak už jsem v klidu :mrgreen: omlouvám se za takový rozruch :D

Tak přesně o takovéhle čárce mluvím!! :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
8.3.19 11:06

Holky pro upřesnění, otěhotnění je po umělém oplodnění, čili víme přesně den kdy se embryo zavedlo. Před zavedením prošlo embryo genetickým vyšetřením, při kterém už podle chromozomu poznají pohlaví. Při zavedení embrya vám nesmí říct o jaké pohlaví se jedná, avšak když se těhotenství potvrdí, na přání vám ho sdělí. Jenže my jsme s přítelem zazmatkovali, on s tím souhlasil, já ne, jenže doktor nám to bez váhání okamžitě vyklopil, ono vás to v ten moment tak dojme, že vlastně ani toho doktora nemáte sílu zdrbat :lol: Je to HODNĚ zvláštní pocit, být tak krátce těhotná a vědět už pohlaví dítěte, radost veliká, ale starost, aby prospívalo tak jak má je OBROVSKÁ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
8.3.19 11:27
@Marlovee píše:
Holky pro upřesnění, otěhotnění je po umělém oplodnění, čili víme přesně den kdy se embryo zavedlo. Před zavedením prošlo embryo genetickým vyšetřením, při kterém už podle chromozomu poznají pohlaví. Při zavedení embrya vám nesmí říct o jaké pohlaví se jedná, avšak když se těhotenství potvrdí, na přání vám ho sdělí. Jenže my jsme s přítelem zazmatkovali, on s tím souhlasil, já ne, jenže doktor nám to bez váhání okamžitě vyklopil, ono vás to v ten moment tak dojme, že vlastně ani toho doktora nemáte sílu zdrbat :lol: Je to HODNĚ zvláštní pocit, být tak krátce těhotná a vědět už pohlaví dítěte, radost veliká, ale starost, aby prospívalo tak jak má je OBROVSKÁ :think:

Vždycky je jednodušší si vypěstovat vztah, když TO se změna na ON nebo ONA. Každopádně držím palečky. :hug: Moje máma si před zhruba pěti lety prošla třemi kolečky IVF a prý to bylo něco strašného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 11:44
@Marlovee píše:
Holky pro upřesnění, otěhotnění je po umělém oplodnění, čili víme přesně den kdy se embryo zavedlo. Před zavedením prošlo embryo genetickým vyšetřením, při kterém už podle chromozomu poznají pohlaví. Při zavedení embrya vám nesmí říct o jaké pohlaví se jedná, avšak když se těhotenství potvrdí, na přání vám ho sdělí. Jenže my jsme s přítelem zazmatkovali, on s tím souhlasil, já ne, jenže doktor nám to bez váhání okamžitě vyklopil, ono vás to v ten moment tak dojme, že vlastně ani toho doktora nemáte sílu zdrbat :lol: Je to HODNĚ zvláštní pocit, být tak krátce těhotná a vědět už pohlaví dítěte, radost veliká, ale starost, aby prospívalo tak jak má je OBROVSKÁ :think:

Ju, pak mi to došlo, že to bude tím, když si psala dobu snažení.
Ničím se nestresuj, vše bude v pořádku!
Tak už máte jméno pro kloučka? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
8.3.19 15:48

@Sasanka jarní Jméno? To vůbec :lol: my jsme doufali v miminko a nad tímhle jsme zatím moc nepřemýšleli, ale od začátku našeho vztahu, kdykoliv se řešily děti a jejich jména, tak jsme si vždycky dělali srandu, že naše dítě bude Pedro :lol: :lol: Tak jsme si na to teď vzpomněli, když nám zděšeně tchýně řekla, že jsme si doufám dělali vždycky srandu s tím jménem :lol: Samozřejmě vybereme lepší :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 15:58
@Marlovee píše:
@Sasanka jarní Jméno? To vůbec :lol: my jsme doufali v miminko a nad tímhle jsme zatím moc nepřemýšleli, ale od začátku našeho vztahu, kdykoliv se řešily děti a jejich jména, tak jsme si vždycky dělali srandu, že naše dítě bude Pedro :lol: :lol: Tak jsme si na to teď vzpomněli, když nám zděšeně tchýně řekla, že jsme si doufám dělali vždycky srandu s tím jménem :lol: Samozřejmě vybereme lepší :pankac: :)

Po tatínkovi se vám dávat nechce? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
8.3.19 16:32

@Sasanka jarní Tatínek má krásné jméno, jmenuje se Hynek, ale vadí mi, že není nějaká hezká krátká zdrobnělina tohoto jména, zároveň to jméno pořád někdo komolí :think: :) No uvidíme :lol: Vy už jména vymýšlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 17:07
@Marlovee píše:
@Sasanka jarní Tatínek má krásné jméno, jmenuje se Hynek, ale vadí mi, že není nějaká hezká krátká zdrobnělina tohoto jména, zároveň to jméno pořád někdo komolí :think: :) No uvidíme :lol: Vy už jména vymýšlíte?

Teda to je krásný jméno, do toho bych šla :palec:
Kluk Jiřík po tátovi a holka Janička po babičce, máme krásně české příjmení Trnkovi :kytka: a moje mamka měla toto příjmení zamlada, takže by byla úplně po ní, takže ta doufá v holčičku :dance:
Jinak jak sem psala, my se rozhodli počkat s tímto krásným překvapením až úplně do konce :lol: si to úplně představuji, jak vyklouzne a já budu naklánět hlavu všude různě, abych viděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
8.3.19 18:19

Ahoj holky ja sem po druhe tehotna poprve v 2. Mesici tehotenstvi samovolny potrat a vcera sem nasla ducha a dneska se krasne vybarvuje podle kalkulaxky sem cca v 6. Tejdnu a musim vam rict ze mam zaludek jako na vode tak snad to uz konecne vyjde… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.3.19 18:50

Ahojte, tak ja 3tt :lol: Zatim nešlo nic vidět, jen zvýšená sliznice a pozitivní testy. Za 3 tydny mam kontrolu. :lol: Nevim zda je to normální ale tahá me bricho. Takovez jam kdyby bylo moc natahle :mrgreen: A nevsugerovavam, mela jsem to už předtím. Kdyby mi nebylo blbě z nízkého tlaku a nesnedla mojemu zmrzlinu (kterou normalne nejim) tak to nepoznam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
8.3.19 19:22

@Sasanka jarní Jee, když to tak hezky popisuješ, skoro ti to překvapení závidím ;) :D My máme taky typické české příjmení, takže s výběrem křestního jména se budeme držet těch českých, mimochodem, Jiří je moc krásné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.3.19 20:30

@Sasanka jarní já teda nezvracím, zatím, ale špatně mi ráno je, když se nenasnídám :( a teda hodně špatně začínám snášet smrad v hromadný městský, to není úplně to pravý orechový. My si to říct necháme, asi bychom to nevydrželi :D upřímně ti závidím, že už máš ten začátek za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.3.19 20:41

@Marlovee taky máme české příjmení, já teda vždycky chtěla chlapečka Tomáška, ale toho mi přítel nedovolí, sám je taky Tomáš a nechce, aby se dítě jsmenocalo stejně :( holčička se mi líbí Lucy, ale jelikož máme české příjmení, tak ještě nevíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.3.19 20:43

Jinak mám dnrska nový „fantastický“ vedlejší účinek :lol: začala se mi parádně odlupovat pleť, vypadám jak had, nemáte někdo stejnou zkušenost? Popřípadě radu, co na to můžu použít, abych přestala vypadat jako bych měla lupénku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.3.19 20:44

Jinak jsem moc ráda, že se to tu takhle krásně rozjelo :srdce: je nás tu spousta, to jsem ani nečekala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí