Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, to jsme na tom stejně. Já to tedy vím už třetí týden. Teď v pondělí mi potvrdil na 80% těhotenství, akorát ještě nebilo srdíčko.. taky jsem poprvé těhotena.
ahoj holky, taky jsem poprve a podle ms jsem 6+1, jak to mate vy?
Ahoj holky, já to vím úplně čerstvě
Včera pozitivní test a dneska potvrzení z krve a gestační váček. Momentálně vystřídalo stres zda se opravdu embryjko uchytí (máme za sebou IVF) zase stres jiný, aby se hezky vyvíjelo a za čtrnáct dní už šlo slyšet a vidět srdíčko
Tak si budeme společně držet palce
A k těm pocitům… cítím se absolutně netěhotně
Co vy, objevily se už nějaké příznaky, nebo jak jste zjistily těhotenství?
@Katys08 @Sallema
Tak já bych měla být na konci 6tt, zatím jsem u doktora nebyla, jsem objednaná na úterý
jsem hrozně nervózní… Mám teď v rodině nějaké problémy, takže se snažím myslet pořád na prcka a nestresovat… O to víc se bojím, aby bylo všechno v pořádku ![]()
Jinak co příznaky… Mám už asi o 2 čísla větší prsa, citlivá jak blázen, od včerejška šílený nechutenství a už od zpoždění neukojitelnou žízeň, což samozřejmě doprovází co 15 min běhání na záchod ![]()
Ahoj. Já zítra začínám 6tt. Trošku cítím prsa na dotyk a občas trochu zaboli břicho jinak vůbec nic. Mám za sebou SP v listopadu v 8tt a biochemicke v únoru. Takže pořád mám v hlavě takový vykricnik. K doktorce jsem ještě nevolala, chci jít až v 8tt abych měla jistotu že něco bude snad vidět. Občas si tedy udělám test a zesílil takže jsem aspoň o chlup klidnější a zbytek už zařídí stejně priroda
![]()
Podle posledni MS 7 TT, ale podle ultrazvuku asi 6 TT. Bolí mě prsa, jsem neustále unavená.
@Marlovee, měla zpoždění už tři dny tak jsem zkusila test tam byla slabá čárka, ale bylo to odpoledne. Pak druhý den ráno byla silnější, tak jsem se zkusila objednat k doktorovi. Potom test jsem zkusila v sobotu a ukázala příteli.. jen mi vadí káva, motá se mi hlava a chvílemi je mi na zvráceni, ale není to ještě úplně hrozne..
Taky se ráno budíte unavenější, než jste šli večer spát?
a co tebe to, jak jsem vždycky rozlámaná
nejsem zvyklá spát na zádech a teď to prostě jinak nejde, na boku je mi hned špatně
prostě super ![]()
@Marlovee jinak zjistila jsem to při zpoždění duchem na testíku
ale tušení jsem měla už předtím… Bolelo mě břicho, ale nějak jinak a měla jsem už hroznou žízeň
každá to prožíváme trochu jinak, tobě teprve příznaky nejspíš přijdou a nebo taky ne, jsou i holky, který, kdyby nepřibíraly, tak ani neví, že jsou těhu ![]()
Já jsem dneska 5+0 takže na začátku, k lékaři se chystám tak za týden až dva. Před rokem už jsme jednou těhotná byla, ale nedopadlo to v 8tt. Už jedno dítě doma mám. Jsem unavená a bolí mě prsa, občas je mi odpoledne zle ale ne nijak hrozně ještě, jen takový blbý pocit. Tak uvidíme, snad to tentokrát dopadne dobře.
@Katys08 Ono když jsem to teď spočítala od poslední menstruace, vychází to na 5. týden, čili je to ještě brzy, možná jsem jen více unavená
Ale když jsem viděla tu dálnici na testu, málem jsem měla infarkt, samozřejmě radostí
![]()
@Katys08 píše:
A jak na to reagovaly vaše drahé polovičky?
No manžel to vzal normálně, já se s tím tajit neumím a prostě jsem mu ráno řekla, že jsem těhotná. Ale jsme oba klidnější než minule, tak nějak se asi bojíme zatím něco plánovat.
Taky jsem neustále unavená, vzbudím se a nejraději bych šla za chvíli hned zase spat.. a přítel ten nijak zvlášť nereagoval, byl spíše v šoku. Ani já jsem nemyslela že to vyjde tak brzo..