Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám se, když tak smažte. Celý profesní život se snažím podporovat výjimečné žáky, a teď pic kozu do vazu. Kdybyste někteří z vás chtěli podpořit petici pro zachování celostátních soutěží ????
www.czechscience.cz
Jdu podepsat. Zrovna včera jsem hledala, jestli už existuje nějaká petice.
Muj podpis zde už je
nechápu, jak si to můžou dovolit. Děkuji za sdílení! ![]()
@HaDuha ještě by bylo dobré, kdyby šla stránka s dopisem sdílet na FB.
Děkuji moc všem. Já celý život pracuji s nadanými dětmi. Vyhledávání, inspiruji, motivuji, vozím po celé republice. A to v rámci našeho malého regionálního gymnázia. A teď takový zářez… Mám hodně velký problém nebrat si to osobně. Na FB mě to maže.
@HaDuha píše:
Omlouvám se, když tak smažte. Celý profesní život se snažím podporovat výjimečné žáky, a teď pic kozu do vazu. Kdybyste někteří z vás chtěli podpořit petici pro zachování celostátních soutěží ????
www.czechscience.cz
Děti (vlastní i svěřené v práci) se mi studentských soutěží aktivně účastní, považuji je za velmi důležité.
Sakra, zovna tohle opatření mi připadá silně kontraproduktivní… ![]()
Je to nesmysl. Těch nadaných žáků a studentů fakt nejsou takové davy, aby představovali velké riziko. Navíc přesně jak se píše v tom dopise, organizačně se to dá zvládnout tak, aby se dodržely bezpečné vzdálenosti a minimalizovala možnost nákazy.
A zakázat to předem, když nikdo neví, jak se bude situace vyvíjet… Někdo asi nechce podporovat příliš chytré děti, ony by se pak mohly třeba o to víc ptát a vybočovat z davu… ![]()