Zachování celostátních soutěží

669
22.8.20 20:16

Zachování celostátních soutěží.

Omlouvám se, když tak smažte. Celý profesní život se snažím podporovat výjimečné žáky, a teď pic kozu do vazu. Kdybyste někteří z vás chtěli podpořit petici pro zachování celostátních soutěží ????
 www.czechscience.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11864
22.8.20 20:40

Jdu podepsat. Zrovna včera jsem hledala, jestli už existuje nějaká petice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
22.8.20 20:46

Muj podpis zde už je :) nechápu, jak si to můžou dovolit. Děkuji za sdílení! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
22.8.20 20:48

@HaDuha ještě by bylo dobré, kdyby šla stránka s dopisem sdílet na FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
22.8.20 20:58

Podepsano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
22.8.20 21:05

Podepsáno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
22.8.20 21:27

Děkuji moc všem. Já celý život pracuji s nadanými dětmi. Vyhledávání, inspiruji, motivuji, vozím po celé republice. A to v rámci našeho malého regionálního gymnázia. A teď takový zářez… Mám hodně velký problém nebrat si to osobně. Na FB mě to maže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
22.8.20 21:42

Tak už jsem to vložila i na FB. Snad chvíli vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
22.8.20 23:03
@HaDuha píše:
Omlouvám se, když tak smažte. Celý profesní život se snažím podporovat výjimečné žáky, a teď pic kozu do vazu. Kdybyste někteří z vás chtěli podpořit petici pro zachování celostátních soutěží ????
www.czechscience.cz

Děti (vlastní i svěřené v práci) se mi studentských soutěží aktivně účastní, považuji je za velmi důležité.
Sakra, zovna tohle opatření mi připadá silně kontraproduktivní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
23.8.20 00:13

Je to nesmysl. Těch nadaných žáků a studentů fakt nejsou takové davy, aby představovali velké riziko. Navíc přesně jak se píše v tom dopise, organizačně se to dá zvládnout tak, aby se dodržely bezpečné vzdálenosti a minimalizovala možnost nákazy.

A zakázat to předem, když nikdo neví, jak se bude situace vyvíjet… Někdo asi nechce podporovat příliš chytré děti, ony by se pak mohly třeba o to víc ptát a vybočovat z davu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová