Začít znovu řídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
30.5.19 13:25
@smurfka píše:
já se nedivím..většina nehod je kvůli rychlosti…člověk který jede normálně, svou vinnou nic nezpůsobí..člověk který jede jako prase, je jedno kde jede..jestli ve městě nebo na dálnici..

Jo jo na dálnici jde o život… Já čtu pořád o nehodách na okreskách a ty chodci srazeny ve městech, vlastně jo, autu to zničilo jenom ty plechy, to potom jo. Jako jestli má někdo problém jet plynule v pravem pruhu 110 a ve městě je pak jak ryba ve vodě? Ha ha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.5.19 13:37
@Bubla_Bučková píše:
Jo jo na dálnici jde o život… Já čtu pořád o nehodách na okreskách a ty chodci srazeny ve městech, vlastně jo, autu to zničilo jenom ty plechy, to potom jo. Jako jestli má někdo problém jet plynule v pravem pruhu 110 a ve městě je pak jak ryba ve vodě? Ha ha…

asi tak..

• Citovat
  • Upravit
31292
30.5.19 13:50

Unikla mi informace, proč se manžela musí dovolovat, půjčovat si auto, když sis ho koupila?

Jinak rady už padly, jezdi sama. Ke kamarádce, na nákupy, na kafe, jezdi pros tě i jen „za roh“, tím se naučíš nejlíp. Nabídni se rodině nebo kamarádkám jako odvoz (těm, který tě nemají potřebu buzerovat). Děti odevzdej manželovi na hlídání a jeď sama. Já takhle třeba ráda jezdila večer na nákupy do větších center, která jsou otevřená třeba do půlnoci. Klidná jízda i po centru města.
Až to dostaneš do ruky, tak se ti pojede líp i s dětma (prostě je nevnímej, oni to chvíli přežijou, pokud zrovna neslyšíš, jak se dáví rohlíkem).
Jo, a manželovi vyřiď, že když nemůže pochválit, tak ať aspoň mlčí, že jeho blbýma kecama, co ti tak akorát vymluví díru do hlavy, se líp řídit nenaučíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
30.5.19 13:58
@Anonymní píše:
Jako zaparkovat vesmes vzdycky zaparkuju. Co mi dela potize je najezd na dalnici-bojim se, ze se tam srazim…ze auto za mnou bude rychle a ja se tam nevejdu

hele tak zrovna nájezd na dálnici krátkodobě zvyšuje tep i mě, řidičské matadorce (jezdím denně, nějakých 16 let, ale na dálnici minimálně).
Ber to tak, že je nájezd dlouhý, je dost času se zařadit, základ je se v tom připojovacím pruhu dostatečně rychle rozjet, pak tam vpluješ jak nůž máslem.
Navíc si vidět, 99% normálních řidičů o tobě ví, a když je to možný, přejedou do vedlejšího pruhu, aby ti umožnili jednodušší napojení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
30.5.19 17:15
@Bubla_Bučková píše:
Jo jo na dálnici jde o život… Já čtu pořád o nehodách na okreskách a ty chodci srazeny ve městech, vlastně jo, autu to zničilo jenom ty plechy, to potom jo. Jako jestli má někdo problém jet plynule v pravem pruhu 110 a ve městě je pak jak ryba ve vodě? Ha ha…

Tak já reagovala na to, že jízda na dálnici je lehká a není třeba se soustředit. A to je opravdu životu nebezpečná blbost. Na řízení je třeba se soustředit vždy. Nikde jsem nepsala, že ve městě je to easy a není třeba se soustředit. A upřímně za poslední měsíce se mi nestalo, že bych mohla jet na dálnici plynule 110 v pravém pruhu. Možná tak 90 za kamionem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí