Zácpa po všech UM- už nevím co dál

3355
22.1.19 20:15

@podaji a zkouší masírovat bříško, dávat hodně past koníky, nebo třeba cvičení na balónu… Je hodně možnosti jak podpořit pohyb střev a tím i vyprazdňování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Twixinka
22.1.19 20:20

Ja jsem malou do deseti mesicu kojila,pak jsme presli na UM Kendamil a nikdy zadny problem ;) nebo takhle obcas to bylo tuzsi a mala hodne tlacila,ale stacilo dat svestkovou stavu a mala kadila jak Amina :mrgreen: je pravda,ze ona nikdy nemela problemy s briskem,diky bohu :) tedy kdyz pominu brani antibiotik a to mela naopak sileny prujem :roll: jinak mala hodne pije,za den da klidne litr vody + 2× UM po 150 ml ;)

• Citovat
  • Upravit
3233
22.1.19 20:22

Po Nutrilonu 1 mi malá kakala cca jednou za 4 dny. Po přidání zeleninových prikrmu se to změnilo a kaka 2× - 3× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.1.19 20:26

@podaji podle.me neni hlavne dobre to tak casto stridat, telo si.nemuze ani zvyknout :think: .
Zrovna ten Hipp si dost chvali,ze je s probiotiky.
V Nemecku si nejvic chvali Hipp a Bebivitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
22.1.19 20:31

Sotva si telo zvykne na nejaky UM ty uz ho vystridas za jiny, tak se nediv. Zkus to vic zredit. Dej tam o 15ml vody vic. Zustan ted proste u toho, co mas ted. To telo dostalo od zacatku podle me zahul jak prase. + davej na piti pres den caj, zkus biogaia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
22.1.19 20:33
@Káťa19 píše:
@podaji podle.me neni hlavne dobre to tak casto stridat, telo si.nemuze ani zvyknout :think: .
Zrovna ten Hipp si dost chvali,ze je s probiotiky.
V Nemecku si nejvic chvali Hipp a Bebivitu

No právě já jsem také na něj spoléhala. Ale týden v kuse brečel krkal, tlačil a nic. Takhle to vypadá hrozně, ale ta mléka byla vystřídána během sedmi měsíců. Jak tu uváděl někdo cvičení výše. Tak cvičíme každý den, masiruju. Koně pase snad i ze spaní a přes den věčně válí sudy a leze takže pohybu má dost. Dávám hodně cuketu dýni zkrátka vodovou zeleninu. Nic ho neprozene ani ta švestková stává co vypil teplou naráz skoro 100ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
22.1.19 20:37
@Micaella22 píše:
Sotva si telo zvykne na nejaky UM ty uz ho vystridas za jiny, tak se nediv. Zkus to vic zredit. Dej tam o 15ml vody vic. Zustan ted proste u toho, co mas ted. To telo dostalo od zacatku podle me zahul jak prase. + davej na piti pres den caj, zkus biogaia

Biogaia měl cca 4 měs a efekt žádný proto jsem vyměnila za jiná probiotika. A s tím střídáním. Každé mléko mel cca měsíc a půl kromě Sunaru když byl malinký tam jsem to střídat nechtěla takže ten asi 3 měs a nic. Myslím že po měsíci se změna projevit už musí. A vím že se to nemá střídat, není to moje první dítě, ale mám ho nechat trpět když vidím že to prostě nesedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
22.1.19 20:49

Tak mu převař plnotučné mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.1.19 20:50

@podaji tak to je fakt divny :( a co na to Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.19 20:54

UM jsem jenom dokrmovala při kojení a i tak malá trpěla na zácpy - prvně jsme měli Nutrilon a asi po 3 měsících jsem ho vyměnila za Hipp combiotic a začala jsem dávat šťávy z jablek. Zácpy se zlepšily. Nicméně malá se sama odstavila v 5 měsících a musela jsem přejít výhradně na UM, takže vyprazdňování nic moc i když už měla celkem dost příkrmů. Problémy skončily když jsem v 6 měsících přešly na kravské mléko z farmy. Já vím, že laktační poradkyně z toho nebudou odvařené :) nicméně v naší rodině tím prošly všechny děti bez úhony a ani moje pediatrička k tomu neměla výhrady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
22.1.19 20:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
22.1.19 21:00
@Káťa19 píše:
@podaji tak to je fakt divny :( a co na to Dr?

No že to zatím nebude řešit když se v podstatě vykadi sám, ale musíme mu pomoc ve vaně teplou vodou. Prý až začne jíst více ovoce o jogurty a pořád by se to nelepšilo tak by to začla řešit. Hmmm tak uvidíme. Pomalu začnu dávat to ovoce…
Naše babča taky navrhla tak mu dej prevareny kozí mlíko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
22.1.19 21:02

@podaji jako já nedat děckam kravské mléko,tak.mi umřeli hlady :nevim: um odmítali úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.1.19 21:02

A co zkusit kyšku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
22.1.19 21:17
@Ennny píše:
@podaji jako já nedat děckam kravské mléko,tak.mi umřeli hlady :nevim: um odmítali úplně

Můžu se zeptat kolik prckum bylo? Předpokládám že jste dávala plnotučné čerstvé. Prevarovala jste? Kolik toho tak vypily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová