Žádná intimita po dítěti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
1.6.25 10:29

Žádná intimita po dítěti

Ahoj, máme 6. měsíční dcerku a kromě jejího nepřibírání (5,1kg v půl roce - řešíme na rizikové poradně) je to zdravá usměvavá tvrdohlavá vzteklá slečna :-)

Doma ale řešíme problém ohledně intimity. Od narození (císařem) jsme měli sex asi max. 4× rychlovku když malá usnula, ale poslední asi 2 měsíce už vůbec nic. Problém je že úplně nic, manželka se mě ani nedotkne.

Doma se jí snažím co nejvíc pomáhat, beru si i malou aby měla čas na sebe, snažím se manželce dělat radost (dárky, výlety apod…), ale když už se najde volný čas a miminko spí, tak kouká do mobilu nebo si dělá svoje aktivity (chápu, musí se taky odreagovat).

Chápu že hormony a že nemusí mít díky malé chuť na sex (díky PCOS ho teda neměla moc ani před otěhotněním - v průměru tak 1×/měsíc), a i já úplně netrvám na sexu protože malá dává fakt zabrat, ale jsou i jiné možnosti. Vlastně od narození dcery žijeme spolu jak kamarádi a já mám pocit, že můžu doma vše udělat, zařídit postarat se a jít si lehnout na hotel - kdybychom mezi sebe v posteli dali prkno, tak to ani nepoznáme…

Dokonce jsem jednou doma řekl, že začínám přemýšlet o erotické masáži/tantra… a manželka mi řekla že by mi to schválila abych netrpěl, jenže to já nechci…

Je pravda že má celý život problém s nadváhou a nemá se za to ráda a po porodu má 10kg nahoře a má svůj rekord (já taky, co je malá na světe, tak jíme špatně, protože není moc čas na pravidelnost a vaření), takže se ještě sama sobě víc hnusí a říká že se musí hnusit i mě, ale to není pravda, beru jí jaká je a pořád jí to opakuju, snažím se jí podporovat v hubnutí a pod, ale zatím se to moc nedaří…

Nevím co dělat, začíná se to projevovat na mé náladě a přenáším to i na ní, skoro raději chodím ven s malou a nebo do práce. Domů, nebo na víkendy se přestávám těšit…

Bývá tento stav normální, nebo co s tím? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8993
1.6.25 10:34

Tak normální to není, ale chuť na sex neměla ani před těhotenstvím, tak se není čemu divit. Dočasné to teda zřejmě není a lepší už to taky nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33129
1.6.25 10:47

Jestli na sex nebyla ani před dítětem, tak nemůžeš čekat že se to zázrakem změní.
Ona má ale asi i problém s tou váhou, třeba se před tebou stydí, vadí jí jak vypadá a myslí si že pro tebe není přitažlivá. Tak se nevylouvej na to, že není čas vařit zdravě, zabere to stejný čas jako to nezdravé. Oba se sebou něco udělejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
1.6.25 11:06

Tady je největší problém to, že se tě ani nedotkne, že jste jak dva kamarádi. Když nemá chuť na sex, dá se to i něčím omluvit (hormony, váha, dítě apod.), ale že se aspoň nepřitulí v posteli, neudělá ti dobře (když nema potřebu sexu, tak ti to čas od času přece může vynahradit jinak…) - to už je opravdu špatně. Nepůjde to bez toho, aniž byste si vy dva upřímně a v klidu promluvili… Ale pokud jí před porodem stačilo tak jednou do měsíce a ty máš potřebu výrazně vyšší, tak to nejspíš lepší už nebude a ve vašem případě jste možná měli jít dávno od sebe a hledat si vhodnější protějšky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
1.6.25 11:17

Souhlasím s příspěvky výše - pokud na sex nebyla před těhotenstvim, nelze očekávat že se to po porodu změní…. s tím jídlem se to taky dá udělat - nepíšeš jak konkrétně špatně jíte, ale přece se dá nakupovat zdravé věci a uvařit z nich ne - časově to nezabere více času než nějaké nezdravé věci? Nebo existují krabičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6894
1.6.25 11:24

Chlape, takových, jako jsi Ty, jsem už vyslechla mraky.
Chtěla Tě před dítětem 1× za měsíc? Hmmm, tak je jasné, že po porodu už vůbec. Častý model, bohužel. Věř, že tohle je a bude vážné. Zkus s ní promluvit, ale vidím to bledě. Vzal sis prostě nekompatibilní kus a brzy Ti to poleze na mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15092
1.6.25 11:28

Až bude chtít druhé, tak tě zas na chvíli připustí a pak budeš bez sexu už do smrti. Cos jako čekal? Na sex nebyla už před tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6894
1.6.25 11:32
@karkarka píše: Více

Bohužel máš pravdu, tak to je. Mám takových chlapů kolem sebe hodně. A ony prostě nemůžou - mají odpor, mají jiné priority - rodina.. pořád dokola. Pak milenky, atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2036
1.6.25 11:34

Řešíte zdravotní problémy vaší dcery, tak se nediv, že nemá hlavu na sex. Sex 4× během prvního půl roku od porodu je úplně v pohodě. Ale!

Jestli na sex podle tvých představ (frekvence, provedení.. ) nebyla před porodem, nejspíš nebude ani po porodu. a v tomhle se věci mění spíš k horšímu než naopak.

Až se zdravotní stav vaší dcery stabilizuje, zkus si s partnerkou promluvit o tom, jestli vůbec existuje varianta, kdy by ten sex fungoval k tvojí spokojenosti.

Pravděpodobně se dozvíš, že ne. Máš pak možnost buď snížit svoje očekávání ohledně sexu, aby se potkalo s tím co je schopná naplnit tvoje partnerka, anebo, pokud nechceš dělat kompromisy ohledně svých potřeb, se partnerkou rozejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27550
1.6.25 13:50

No její jediný volný čas je když dítě spí i když jedete na výlet tak sebou táhne dítě o které se musí starat, to není volný čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35464
1.6.25 13:55
@karkarka píše: Více

Tesat do kamene! A doplnil bych jenom, že i ženské, co před porodem s tím nemusely mít velký problém, ale neshukaly jak fretky, tak po porodu to ještě více omezí a po dalším dítěti to utnou úplně. Rozmnožovací funkci si splnily, tak proč by zbytečně ztrácely čas na tak zbytečnou věc, jakou je sex! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15021
1.6.25 15:34

@raptor89 Ne normalni stav to neni, u vas to, ale nebylo normalni ani pred ditetem, takze neni se čemu divit. Jste manželé měli by jste to řešit otevřeně. Pokud má problem ohledně postavy, připadá si nepřitažlivá, tak by možná pomohlo chválit a lichotit, dát najevo, že tě vzrušuje, přitahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.25 20:43

Ta váha je úplně normální, obě děti měly v roce 7,9kg, jedna z 2kg a jedna z 3,8kg…a jinak ji pomož doma, nech ji odpočinout, namasíruj ji a ono to přijde…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.25 07:37
@jege píše: Více

Slyším to často, ale teda ty ženy nemají nějaký půd sebezáchovy a nebojí se, že je chlap opustí? Ono přece není nic příjemného zůstat pak s dětmi sama.

• Citovat
  • Upravit
105278
2.6.25 10:34
@Anonymní píše: Více

tak určitě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie