Žádná výchova ze strany otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
13.9.13 13:10
@Anonymní píše:
To mám strach, že už budu sama. Už prostě pochybuji, že někdy potkám fajn chlapa. Štěstí? Láska? Pochopení? To je u mne jenom pojem ze slovníku. A navíc nejsem nejmladší a kdo bych chtěl babu za horizontem s 2 dětma?
Nejsem vadná, nebo náročná a tak, ale prostě štěstí se mi vyhýbá…

O staré chudinky opravdu nikdo nestojí, ale o fajn veselé šmrncovní baby co už nechcou jen „maminovat“, ale žít podle sebe, tak o ty je zájem stále. Jde hlavně o tu „jiskru v oku“, pořád mě těší ty jednoznačné pohledy mužů všech věkových kategorií (a to mi už nabíhá 5. křížek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
13.9.13 13:11

Ha tak jsemto dočetla celé, a radím rychle od něj uteč. Za chvíli ti začne ubližovat více než jenom psychicky a uvidí to kluci a budou dělat to samé. Radši sama než sním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.9.13 13:17
@BaraF píše:
O staré chudinky opravdu nikdo nestojí, ale o fajn veselé šmrncovní baby co už nechcou jen „maminovat“, ale žít podle sebe, tak o ty je zájem stále. Jde hlavně o tu „jiskru v oku“, pořád mě těší ty jednoznačné pohledy mužů všech věkových kategorií (a to mi už nabíhá 5. křížek).

Svatá pravda..,,ublíkanou,, maminu co má v hlavě jenom děti opravdu asi nikdo chtít nebude.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
13.9.13 15:37

Tvůj manžel si svojí neschopnost nebo možná nějaký svůj problém vylévá na Tobě tím, že se Tě snaží srážet, podkopává Tvé sebevědomí a to, že se ještě stále „držíš“ ho ničí. To ale nemusí být věčně, cítím z Tebe, že začínáš uvažovat o tom, že má možná pravdu, věta tipu „kdo by mě chtěl s 2 dětma a když už nejsem nejmladší…). Ty jsi taky osobnost a nemáš právo se nechat ničit hloupými řečmi. Je to něco podobného jako když chlap mlátí ženskou..taky jí pak řekne, že si za to může sama a ona tomu časem začne věřit a přestane hledat pomoc, přestane v tom vidět to, že má nemocného partnera…a Tvůj chlap ví, že jeho zbraň proti Tobě, je dělat zle přes děti. Jak už tady psaly holky, i kdybys měla být nějaký čas sama nebo i pořád..,nebylo by to lepší? Viděla bys, jak by se pročistil vzduch. Můj přítel třeba taky někdy úplně nesouhlasí, když se třeba zlobim na děti, ale nikdy mě nepodrazí před dětmi. Třeba až spí, tak řekne, jestli to třeba bylo nutný až tak zvedat hlas nebo řekne, jak by to a to udělal on. Na to mu řeknu, fajn buď s dětmi např. celý víkend jen Ty, vař, uklízej, dělej, že neslyšíš jejich handrkování, vyzkoušej syna, jestli je připravený na pondělí a nauč se něco s naší předškolandou (děti 10 a 6 let) a pak mi řekni, jak sis bezvadně odpočinul a až děti usnou, dělej se mnou ještě večer opičky :D. A tak se taky jednoho dne stalo. Já víkend sloužila a on s jel s dětma na chatu. V neděli, když jsme se zas sešli…téměř nemluvil a byl utahanej, umluvenej, vyřízenej z naší vztekliny předškolačky-prý co to s ní je?,na chatě zůstalo neumyté nádobí-už prý neměl sílu..v duchu jsem se smála jako blázen. Od té doby já něco řeknu a když dcera třeba vzdoruje, přítel mi řekne, nechoď tam, jdu já..a už slyším "né maminka sem nepůjde, neumíš poslouchat, odmlouváš, tak tu budu místo maminky já…“ A i když jsem třeba přísnejší a méně ústupnější než taťka, stejně jsme s dětmi spíš kamarádi, děláme plno blbostí, ale hranice slušnosti musí být odsud posud.Moc Ti držím palce, aby se Ti to nějak vyřešilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
13.9.13 18:08

Musím říct, žes manželovi předložila kupu návrhů a tudíž to vidím na rozchod a snahu o vídání otce jednou za 14 dní. V tomto případě by mi nějaký psycholog mohl vyčíst, že způsobuji dětem trauma, když omezím výchovné :zed: působení takového otce!
Pokud jde o ty jiné věci, které jsi napsala, tak já musím říct, že odsuzuji nevěru v maximální míře. Ale říct mi partner nebo já jemu, že by ho/ mě nikdo nechtěl, tak první věc, kterou bych udělala, je to, že bych si našla milence.
Následovalo by, že bych o něm protějšku řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
13.9.13 19:00

Vidím to jednoznačně, ač se snažíš jak chceš, z kluků budou nemakačenka, zadlužení až po uši, bez východy. Holka utíkej od takového chlapa.

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
13.9.13 19:18

Tatínek klukům svou nevýchovou ubližuje škodí.. děti potřebují hranice. zkusila bych dát nůž na krk - poslední hovor na toto téma s tím co se staner když se něco nezmění a pokud by nepomohlo… víš co máš dělat - v zájmu dětí.

• Citovat
  • Upravit
36556
13.9.13 20:25

Holky, já vám nevím. Kluci řeknou, že chtějí být u táty, nebo si otec vymůžu střídavku a zakladatelka je ještě ve větším pytli. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.13 09:06

Zakladatelka

No ta střídavka může být problém. Já budu vyžadovat, a tatínek se poveze. U mne budou dostávat špatné známky, protože on se s nimi učit nebude a hlavně po nich nic taky chtít nebude a proto budou k němu utíkat a já budu furt ta „zlá“. Já nevím, jestli se na toto taky třeba u soudu dívá a dle mého se to strašně špatně prokazuje. :(
Takže mám i obavy, abych nepřišla takto a tímto o děti :,(
Bohužel takový příklad střídavé péče vidím právě přímo „life“. U tatínka jedničky (protože se maminka stará a dohlíží), otočí se týden, jdou děti k matce a děcko nosí 3,4, protože tatínek nedohlížel. Ale na na první pohled to vypadá, že matka se nestará… Jinak nevím o střídavce nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 09:11

@klafina123
No to mě můj manžel nikdy neuzná. Nikdy nepřiznal, že to podělal, nebo něco udělal špatně atd. natož si vzít ponaučení.
Jo u nás je to taky tak nějak - já kupu starostí, doma vše na prd (slušně napsáno) a on si ještě myslí, že s ním budu dělat opičky a pitominky. Přitom by stačilo, aby on začal něco dělat a zapojil se a začal se chovat normálně.
Nejhorší je, že on vše, prostě vše popře! Popře pravdu a vše překroutí na mne, jako že já za to můžu. :(

• Citovat
  • Upravit
3733
16.9.13 09:17

Ve vašem případě by byla střídavka na prd. A to si myslím, že by měl poznat i soud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.13 09:25

Zakladatelka

@hefilka píše:
Když čtu úvodní příspěvek, tak jediné co mě napadlo, že si tatínek připravuje půdu pro rozvod. Protože jinak si nedokážu vysvětlit, protč by tohle inteligentní člověk (tvůj manžel) dělal.

No moji kamarádku to napadlo taky - že se chce rozvést, a dělá ze sebe kreténa, abych to už nevydržela podala žádost o rozvod, který on nechce platit a aby on byl ten chudinka - vždyť on se tak snažil, a byl nejlepší manžel a tatínek a partner atd. a ona se rozvedla. A hlavně aby měl volný čas, zaplatil by max. alíky a hurá do světa! A ví, že svoje děti uvidí, jednou za XX-tou dobu a zase se povinnosti přelijí na mne a on bude v poho.
Mě přijde, jako by se snažil zbavit všech povinností a závazků (co to je dát příkaz k úhradě, že?) a mít fajn život. Když by chtěl střídavku, tak to by bylo jako teď, akorát by klukům nasadil do hlavy: podívejte, jde to taky i bez maminky, a lépe a tím pádem mě může kluky odtáhnout. A toho se strašně moc bojím. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 09:43
@Vermion píše:
Ve vašem případě by byla střídavka na prd. A to si myslím, že by měl poznat i soud…

Jenže on je manžel hééérečka - předevšema se přetvařuje, jak je výbornej atd. Nevím, jak se to nazývá, ale popíši to na situaci:
Měla jsem výhrady vůči škole, kam chodí syn. Nelíbí se mi tam nějáké věci, jak je má škola zavedené. Když jsem to manželovi říkala, tak se mnou nesouhlasil. Vyloženě vše, co jsem řekla, tak popřel - že je to dobrý, a normální a že já jsem ta píp, která má debilní logiku. (přímo to neřekl, ale vyznělo to) Za 14 dní, jsme seděli venku se známými - jeho známými a došla na to řeč. A oni se vyjádřili, že je to na houby atd. Z větší části se mnou souhlasili. A můj manžel hnedka jako že je to na houby ten přístup té školy a že by to tak nemělo být atd. Prostě najednou to viděl stejně jako já. Už před známými neventiloval, natož prosazoval ten svůj názor. A takhle je to se vším. Snad to pochopíte, špatně se to popisuje, co myslím. Šlo o to, že budouva školy je zavřená, aby se do ní nedostali cizí lidé. To chápu. Ale když si potřebujete vyzvednout dítě, nebo se dostat za paní učitelkou, do školy se nemáte šanci dostat a stojíte tam třeba i 3/4 hodiny. A nato jsem řekla, že by tam měl být někdo, kdo tam bude sedět a pouštět nebo to děcko třeba zavolá, zavolá učitelce atd. A to tam není a na toto mi manžel odpověděl, že vlastně já jsem ta kráva, nelogická, ale ti známí měli stejnej názor, nebo hodně stejnej. A v tu ránu manžel začal házet machra, že když by si potřeboval vyzvednou děcko, tak se tam nedostane atd. Najednou to bylo na houby, ale když jsem to řekla já, tak to na houby nebylo a bylo to bezva. Snad to z té situace pochopíte, opravdu se to špatně popisuje. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 09:50

@Vermion
No a na základě tady té přetvářky a toho všeho divadla mého manžela, pochybuji, že mi dá soud za pravdu, protože manžel to popře a bude tvrdit, jak si vymýšlím atd.
Já mu dneska nevěřím ani pozdrav, ale ti, ostatní mu tady toto žerou i s navijákem. A mají ho za úplně něco jinačího. Za toho super, nej, nej, nej.
Ale že se manžel doma chová jako idiot a kretén, už nevidí a neuvidí.
A proti tomuto nelze podle mne bojovat, špatně se to prokazuje atd.

• Citovat
  • Upravit
3733
16.9.13 09:55

Tak snad by se k tomu měla vyjádřit i škola, ne? Než bude opravdu na vše pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí