Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díváme se na zahájení OH v Paříži a musím říct, že ne to nejhorší, co jsem kdy viděla. Nejde o déšť. Ale je to chaoz, pel mel všeho bez ladu a skladu.
Myslím, že to ukazuje dnešní neschopnost poskládat něco dívatelného..
Co vy na to?
Je to misung ale me to docela bavi, ty nastupy na stadiony uz byly docela okoukane ![]()
Mimoni pred chvili me pobavili hodne ![]()
Akorat ta multi kulti svedska trojka mi prisla dost mimo, a to se na bilou zenu stredni tridy a stredniho veku povazuji za docela woke ![]()
@Beruska999999 píše: Více
To jo, musi to byt vsude za kazdou cenu. Hyperkorektnost.
@vokishka píše: Více
No spis mi cele to tema prislo trochu zvlastni vzhledem k prilozitosti, ale budiz no…Konec koncu probehla nejaka zprava, ze si ti sportovci pomezi souteze pry docela uzivaji i v teto oblasti
![]()
Charles de Gaulle na BMX je taky prca ![]()
@alisekR píše: Více
Mně osobně to přijde jako příjemná změna. Než aby všichni chodili a mavali, takhle přijedou lodí, je to fajn ![]()
Ja jsem sama doma a nemusim se bat komentaru o trapne matce, takze jsem si ted paradne zatancila s tim rapperem a modni prehlidkou ![]()
@alisekR píše: Více
Je to jine, jenom jsem cekala nejake svetelne efekty, ohnostroje..
Na začátku jsem si taky říkala, co to je, ale musím říct, že mě to docela dost baví
.
Mě to bavilo. Ale já se vždycky dívám na zahájení a baví mě to, jen Tokio jsem totálně ignorovala, prostě to byla na ho*no doba i když za to samozřejmě nemohli.
Samozřejmě už čtu na netu jak je to úchylné a kdesi cosi, ale ani mi nepřijde, tak by se měli diskutující rozhodnout, zda je Francie už chalífát nebo úchylní progresivisti ![]()
Nápad dobrý, ustát to z hlediska bezpečnosti, to smekám klobouček. Fakt se člověk u těch nástupů nenudil.. Ale lady Gaga příšerná, kankánové tanečnice hrozný. Nám se nejvíc líbil doprovod baleťáka, ti tanečníci. Na nich bylo vidět, že si to párkrát vyzkoušeli.
A známý psal, že děti vyhodil do pokojíčku už když tam stříkala krev u Marie Antoinetty, takže LGBT sex vysvětlovat nemusel.
A co říkáte na to naše oblečení? Nakonec to na té lodi bylo (možná i díky počasí a lijáku) takové nevýrazné. Docela by mě zajímalo, jestli chudáci sportovci dostali všichni befelem, že si pláštěnky musí sundat, aby teda bylo vidět… Ostatní sportovci to měli jištěné pláštěnkami a určitě jim bylo lépe.
Jeste si rikam, jestli ty plaste nejsou i trochu vodoodpudive treba?
Nicmene…ono se to tam stejne ukazalo jen na chvili a navic jeste nekdo ma takove podobne modre fleky ![]()
Já trpěla u té módní přehlídky, užila jsem si ten synchronizovaný tanec ve vodě a ten kůň po vodě a rozsvícená křídla mostů taky dobrý, Imagine vkusné, naopak kankán mi přišel, že se rozcvičujou před vystoupením, a Gaga měla pitomou písničku. Mileneckou trojku jsem nepochopila, příště bude našlápnuto na gangbang?