Zahýbá mi, jinak je vzorný

Anonymní
15.7.17 22:28

Zahýbá mi, jinak je vzorný

Dobrý večer, téma zadávám anonymně, nechci, aby o našich problémech věděli známí, takže prosím anonym zachovat nebo diskuzi smazat.
Je mi 38 roků, manželovi 40. Manželé jsme 8 roků, máme 8mi a 2leté dítě.
Manžel je dobrý muž, stará se o nás vzorně, nemáme žádné finanční závazky, protože manžel má nadstandardní příjem, je hodný a rozumíme si. Děti a mě má troufámsi tvrdit velice rád.
Problém je v tom, že jsem v jeho peněžence našla lístek z nočního klubu. Je velice často pracovně mimo domov. V sexu jsem si doposud myslela, že nijak nestrádá, sex máme pravidelně cca 3× do týdne.
Jsem velice tradiční člověk a nevěru velmi odsuzuji. Nevím vůbec, co mám dělat, jak se zachovat, na ten lísteček jsem přišla včera a od té doby brečím a přemýšlím co dál, zda mám na něj ihned udeřit(je pracovně mimo).
Jak byste se zachovaly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
15.7.17 22:33

Z jakého nočního klubu? Tak pokud máte tak dobrý vztah, tak se ho zeptej. Nejhorší je si v hlavě dělat vlastní scénáře a z toho následně závěry…ale tedy nevím, co mu řekneš, že jsi dělala v jeho peněžence. Já tedy chlapovi všude lezu běžně a on mi také - prostě vezmi si to tam a tam :D Ovšem ne všude je to zvykem. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.17 22:38
@kozisek píše:
Z jakého nočního klubu? Tak pokud máte tak dobrý vztah, tak se ho zeptej. Nejhorší je si v hlavě dělat vlastní scénáře a z toho následně závěry…ale tedy nevím, co mu řekneš, že jsi dělala v jeho peněžence. Já tedy chlapovi všude lezu běžně a on mi také - prostě vezmi si to tam a tam :D Ovšem ne všude je to zvykem. 8)

U nás to zvykem je, muž má dvě peněženky, jednu, kterou máme doma v komodě a kde jsou peníze na chod domácnosti, běžně z ní beru peníze, druhou peněženku nosí s sebou a do té já nelezu, účet zkrátka z nočních klubu, možná je to od něj nějaký fór, zkusím se ho zeptat, hlavně uvidím, jak se bude tvářit, nezdá se mi, že by byl tak nepozorný. Mám strach. :(

• Citovat
  • Upravit
14642
15.7.17 22:39
@Anonymní píše:
Dobrý večer, téma zadávám anonymně, nechci, aby o našich problémech věděli známí, takže prosím anonym zachovat nebo diskuzi smazat.
Je mi 38 roků, manželovi 40. Manželé jsme 8 roků, máme 8mi a 2leté dítě.
Manžel je dobrý muž, stará se o nás vzorně, nemáme žádné finanční závazky, protože manžel má nadstandardní příjem, je hodný a rozumíme si. Děti a mě má troufámsi tvrdit velice rád.
Problém je v tom, že jsem v jeho peněžence našla lístek z nočního klubu. Je velice často pracovně mimo domov. V sexu jsem si doposud myslela, že nijak nestrádá, sex máme pravidelně cca 3× do týdne.
Jsem velice tradiční člověk a nevěru velmi odsuzuji. Nevím vůbec, co mám dělat, jak se zachovat, na ten lísteček jsem přišla včera a od té doby brečím a přemýšlím co dál, zda mám na něj ihned udeřit(je pracovně mimo).
Jak byste se zachovaly vy?

Tady je každá rada drahá. Pokud tě to tolik trápí, což je pochopitelné, nezbude ti nic jiného, než počkat, až se manžel vrátí domů, a na rovinu se ho zeptat, co to má znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.7.17 22:39

@kozisek šla si pro kreditku, ne? :lol:
Zakladatelko, že byl v nočním klubu ještě nemusí znamenat nevěru, ne? třeba tam byl s kolegou na služebce, dali vínko a šli na kutě :nevim:
Já bych se toho svého prostě zeptala, jakýpak chození kolem horké kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.17 22:42

Byl tam jeden účet z nočního klubu, ve druhém příspěvku jsem se přepsala. Jeden jediný, což nemusí nic znamenat, ale já nevím, nikdy jsem tohle neřešila, ani se s nevěrou přímo nesetkala.

• Citovat
  • Upravit
53190
15.7.17 22:45

Normalne se ho zeptej! Jestli to nechal v penezence, kam bezne chodis pro penize na chod domacnosti, pak je to bud:
A) zertik
B) neco, co mu neprislo dulezite (treba opravdu jen pivko s kamosem, kdyz uz jinde bylo zavreno
C) snaha upozornit na neco, co mu doma vadi. Hloupym zpusobem, ale alespon nejakym.Nebo taky snaha vyvolat zarlivost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.7.17 22:46
@Anonymní píše:
Byl tam jeden účet z nočního klubu, ve druhém příspěvku jsem se přepsala. Jeden jediný, což nemusí nic znamenat, ale já nevím, nikdy jsem tohle neřešila, ani se s nevěrou přímo nesetkala.

A na tom uctu bylo co? Nejaky popis zbozi/sluzby? Celkova castka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.17 22:50
@unuděná píše:
A na tom uctu bylo co? Nejaky popis zbozi/sluzby? Celkova castka?

Byly tam tři položky - 2× za alkohol, 1× nealko.

Ano, mohl tam jít jen něco popít, což se mi samo o sobě nezdá nebo i pokračovat v jiných službách. :( Budu na něj muset udeřit, jinak se nedozvím nic, ovšem, jestli bude říkat pravdu, je věc druhá.

• Citovat
  • Upravit
68
15.7.17 22:52

Určitě počkat než se domů vrátí..Pak si s ním o tom normálně promluvit, třeba tam šel jenom na drink. Určitě bych nedělala hned konečné závěry dokud si osobně nepromluvíte…Hlavně mu nic zatím nepsat, když mu to napíšeš tak se na Tebe připraví a když počkáš, tak v ten moment určitě poznáš jestli Ti lže nebo mluví pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.7.17 22:54
@Anonymní píše:
Byly tam tři položky - 2× za alkohol, 1× nealko.Ano, mohl tam jít jen něco popít, což se mi samo o sobě nezdá nebo i pokračovat v jiných službách. :( Budu na něj muset udeřit, jinak se nedozvím nic, ovšem, jestli bude říkat pravdu, je věc druhá.

Aaale ;) neboj, to nebude tak zhave, jak ti to prijde. Kdyby v necem pokracoval, bude se jiste citit provinile a schova vsechny dukazy, urcite by nenechal uctenku v penezence. Tipuju, ze si tam fakt dal jen to piti, mozna okouknul slecny a sel dom. Neprislo mu to nijak dulezite, tak tam uctenku proste nechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.17 22:57

Nevím, no…má cenu to řešit? Chápu, že jsi rozhozená, ale když se ho zeptáš, tak ti pravděpodobně něco nakecá a ty tomu budeš věřit, protože chceš…a on si dá příště majzla. Nechala bych to pěkně vyhnít a pěkně bych si promyslela strategii, ale chápu, že když je člověk v té situaci, těžko se to řeší s chladnou hlavou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.17 22:59
@unuděná píše:
Aaale ;) neboj, to nebude tak zhave, jak ti to prijde. Kdyby v necem pokracoval, bude se jiste citit provinile a schova vsechny dukazy, urcite by nenechal uctenku v penezence. Tipuju, ze si tam fakt dal jen to piti, mozna okouknul slecny a sel dom. Neprislo mu to nijak dulezite, tak tam uctenku proste nechal.

Taky bych to tak videla. Zakladatelko, divala ses na internet jak ten klub vypada a pusobi? Z fotek a popisu si muzes udelat predstavu, jak (ne)pravdepodobne je tam jen chvili posedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.17 23:02
@Mirka Dušínová píše:
Nevím, no…má cenu to řešit? Chápu, že jsi rozhozená, ale když se ho zeptáš, tak ti pravděpodobně něco nakecá a ty tomu budeš věřit, protože chceš…a on si dá příště majzla. Nechala bych to pěkně vyhnít a pěkně bych si promyslela strategii, ale chápu, že když je člověk v té situaci, těžko se to řeší s chladnou hlavou :(

Nevim… Vztah kde se podobne momenty nechavaji vedome vyhnit, by mohl byt brzy ohrozen na funkcnosti. Tohle bych nedelala. Manzel je pro me pritel, neni to osoba, se kterou bych jednala strategicky na ukor sveho pocitu a vzajemne duvery. Asi to ma kazdy jinak, jen muj pohled na vec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
15.7.17 23:04

Zeptala bych se ho v klidu a přímo. Nemyslím že to bude tak horké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí