Zákaz vycházení mimo obec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23998
2.3.21 17:29
@Katka372 píše:
Ahoj, jsem jediná, koho tohle nařízení fakt štve? Jsme z malé vesnice, 2km od domova máme krásnou cyklostezku, ale už není v obci. Tady máme jen zablácené polňačky. Ani les tu nemáme. Kočárkem mám vesnici prošlou za 20min. Lidi z města, můžou po celém městě a my skoro nikam. Prijde mi to jako diskriminace. Jen jsem si tak postěžovala :?

Když se chceš venčit s kočárkem, tak je snad jedno, jestli přejdeš Prahu z jednoho konce na druhej, nebo vaší vesnici 50× tam a zpátky nééé… :nevim: 8)
A jsi na tom líp, určitě máte čistší vzduch, než kdyby ses courala ve městě kolem čtyřproudovky plný aut… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
2.3.21 17:43
@Katka372 píše:
@Bábrdl jasný mi to fakt není. A lidi z Prahy vůbec nemusí právě jen kolem sídliště. Kraje Prahy jsou pěkný i lesnatý. Přijde mi to prostě nespravedlivý. U nás opravdu není kam jít, když to budu dodržovat, což by se mělo.

Nelituj se, varaz kamkoli po okrese a mas klid.

Příspěvek upraven 02.03.21 v 18:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
2.3.21 17:46

@bse.pedro tak ve městě můžete někam popojet ne. No nic, nečekala jsem takový pobouření z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.3.21 17:56
@Katka372 píše:
@bse.pedro tak ve městě můžete někam popojet ne. No nic, nečekala jsem takový pobouření z toho

https://www.idnes.cz/…ce-zpravy_pp

Tvoje starosti na jejich hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
2.3.21 18:00

@Bábrdl ano, chápu. Ani to nemusim otevírat. Ještě to označ těm, co mě nabádaj to porušovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23998
2.3.21 18:04
@Katka372 píše:

Nejsem z města a město mi nechybí… A Praha už vůbec ne… Tu by klidně mohli zašpérovat natrvalo a zavézt hnojem… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101780
2.3.21 18:10

@Katka372 No, jednak to není mimo obec, ale mimo katastry obce, takže to v mnoha případech zahrnuje i celkem široké okolí, jasně najdou se vyjímky, ale třeba my jsme díra, co nemá ani 300 obyvatel a i tak katastry obce mají přes 9km2 a na tom už se člověk celkem v pohodě vyvenčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
2.3.21 18:10

Ty jsi jak malý dítě s tou svou nespravedlností. :roll: A že byla loni na jaře za tvrdého lockdownu, kdy se nesměl opouštět domov vůbec, uvězněna spousta rodin v panelákových bytech o rozměrech třeba 70 M2 to ti určitě nevadilo, co? Ale ty teď dva dny nemůžeš kam se ti zachce a už můžeš puknout závistí vůči lidem z města :lol: přečti si občas noviny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
2.3.21 18:15
@Serpentini píše:
Ty jsi jak malý dítě s tou svou nespravedlností. :roll: A že byla loni na jaře za tvrdého lockdownu, kdy se nesměl opouštět domov vůbec, uvězněna spousta rodin v panelákových bytech o rozměrech třeba 70 M2 to ti určitě nevadilo, co? Ale ty teď dva dny nemůžeš kam se ti zachce a už můžeš puknout závistí vůči lidem z města :lol: přečti si občas noviny :lol:

Sim tě a když že, se to nesměl opouštět domov? To jsem nezaznamenala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
2.3.21 18:20

Vy jste fakt dobrý. Když tady někdo fňuká, že má ponorku na mateřský a že mu hrabe z covidu, tak je to v pořádku. Tohle je v podstatě to samí a jsem za největšího dementa asi. Radši už to neřešte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
2.3.21 18:21

@Lama Lama myslím že to bylo. To mi jich bylo náhodou líto. My máme aspoň zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
2.3.21 18:21

@Lama Lama Já ti to dohledávat vážně nebudu, nemám na to čas. :roll: Mohlo se jen do práce, z práce a na nákup jen jedna osoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
2.3.21 18:23

Mimochodem ve spoustě měst byly a i teď jsou zamčená dětská hřiště, venkovní sportoviště a uzavřené některé volnočasové objekty. Tak si nemyslím, že je co závidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
2.3.21 18:28

Taky to mám tak, kdyby Hamáček apod. bydleli o vesnici s 20 barákama, tak si to rozmyslí.
Vymýšlí jednu volovinu za druhou, už se to nedá ani sledovat. Člověk aby pořád sledovat, co ten den může dělat. S těma závodníma jídelnama to byla taky dobrá komedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.3.21 18:28
@Katka372 píše:
@Bábrdl ano, chápu. Ani to nemusim otevírat. Ještě to označ těm, co mě nabádaj to porušovat.

Hele, z logiky věci. Pokud se projdeš po cylostezce, která je kousek za katastrem obce, tak se přeci nenakazíš.

Smyslem toho opatření je zpomalit šíření nákazy, která je teď na postupu. Vzhledem k tomu, že apely na rozum nepomáhaly, což yblo vidět i tady na emiminu (přeci kvůli rýmě nezůstanu doma), tak se snaží snížit mobilitu lidí nařízením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí