Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Veve79 je to studia a apartmány Marietta, Zakynthos Tsilivi.Nam se tam líbilo, k moři to bylo zkratkou ani ne 5 minut a na jídlo jsme teda chodili do vedlejšího hotelu, ale to nám také nevadilo.My jsme měli polopenzi a eventuálně by se dalo něco na oběd uvařit na pokoji.Plaz písečná a sem tam kameny. Zalezi v jaké části jsme zrovna byli ![]()
Vetřu se, bývá Louis Zante Beach přeplněný Čechy, nebo se to vlivem ceny vyselektuje?
Holky, můžu se taky vetřít s dotazem? Kupujete teď ve first minute nebo čekáte na lasty? Ja pořád váhám, co je lepší, protože teď mi sice ceny přijdou vysoký, ale vím, že minulý rok nebyl výběr lastů nic moc
chceme taky Zakynthos ke konci června, a pak ideálně ještě korfu v srpnu nebo září
@veronikaa1 vždycky First a klidně už v dvakrát jsme koupili v prosinci a dvakrát v listopadu
@veronikaa1 také kupujeme first minute.Teda ted podruhé. Ja mám totiž strach, že když budu shánět na last minute, tak nebude pro 4 clenou rodinu zase až takový výběr jak třeba pro 2 a taky chlap je omezen dovolenou…já to zatím nerěším jsem na RD ![]()
Taky kupujeme first minute. Takže už od listopadu máme podepsanou smlouvu.
Na last minute bych měla strach, že seženu něco odpovídajícího pro 2 dospělé a 2 děti.
Máme koupený zájezd do hotelu Strofades Beach v Tsilivi, hotel je hned u pláže. Kupujeme vždy first, chceme si vybírat a pro 4 členou rodinu je už tak trochu omezený výběr.