Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Pokud to chceš ofiko, tak bez šance.
proč bezu šance?
Tak pokud ofiko v byte kde bydlis a jeste tam mas 2 psy tak ani nahodou. Mas tam detske wc a detske umyvadlo? Je toho mraky a v byte neuspejes… Davam dceru do soukrome skolky a vidim co vse to obnasi. Neni to sranda
@Kačka H to je asi faktm, já to s těmi psi přehlédla. Já si ani neumím představit vést klub, hlídst psy, kteří b stejně byli někde zavření..no, je to odvážné, co si zkusit nějaké protory najmout od obce za rozumné peníze?
@Kalla1412 píše:
proč bezu šance?
Jak už bylo popsáno níže, nedostatečné zázemí, co se týče wc, umývárky, také kuchyň na přípravu jídla nemůže být ta, co máme klasicky doma. A ty psy, to už ani nepočítám.
Od města samozřejmě jdou pronajmout prostory, ale i ty, musí splňovat přísné hygienické normy. Ono není to sranda.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co vše je nutné když bych si chtéla otevřít doma dětský klubík..hlídání dětí od 1-5let mám pedagogické vzdělání a jsem momentálně na mateřské s 2,5 letou holčičkou majiteli bytu by to nevadilo, ZL mám, ale jde mi hygienu atd byt mame totiž 2plus 1 a 2 male pejsky