Zaměstnání v těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zaměstnání v těhotenství
Ahoj, prosím chtěla jsem se zeptat jsem druhý měsíc v těhotenství a momentálně pracuju jako servírka. Bohužel se hospoda po novém roce na 3 měsíce zabít a kvůli rekonstrukci, slíbil mi že pro mě bude mít jiné místo. Bohužel mi včera řekl že pro mě nic nemá. Tim pádem si musím sehnat něco jiného. Prosím poraďte mi kam vezmou těhotné. Ústecký kraj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Nikol204 píše:
Ahoj, prosím chtěla jsem se zeptat jsem druhý měsíc v těhotenství a momentálně pracuju jako servírka. Bohužel se hospoda po novém roce na 3 měsíce zabít a kvůli rekonstrukci, slíbil mi že pro mě bude mít jiné místo. Bohužel mi včera řekl že pro mě nic nemá. Tim pádem si musím sehnat něco jiného. Prosím poraďte mi kam vezmou těhotné. Ústecký kraj.
skoro kamkoliv, pokud jseš ve 2. měsíci, tak to na pohovoru neříkej
s trochou štěstí se ti to podaří skrýt do
konce zkušebky
třeba práce v obchodě by nemusela být fyzicky náročná, pokud to teda
není obchod, kde budeš tahat 20 kg, popř. práce na recepci, ve vrátnici,
v callcentru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak záleží jakou máte smlouvu. Normálně je to jeho problém, že chce rekonstruovat. Může vás nechat doma s 60% platu nebo ukončit poměr a dát vám odstupné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius já tu jsem na černo a jsem na úřadě vedená divné je i to že mi dal příslib že u něj od března nastoupím na smlouvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nikol204 tak pokud to máš bez smlouvy začni hledat práci hned a v té hospodě můžeš skončit ze dne na den, jakmile budeš mít něco nového…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nikol204 píše:
@Cenarius já tu jsem na černo a jsem na úřadě vedená divné je i to že mi dal příslib že u něj od března nastoupím na smlouvu.
No to máš blbý, těhotnou tě nikde chtít nebudou a přece jsi mu
nevěřila, že tě za půl roku zaměstná, vždyť ti ani nemusel dát
výplatu a ještě když nemáš oddeláno
se snažit na pracáku o dítě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pikola peníze mám vždy po uzavření směny. A jinak mám odděláno 2 a půl roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nikol204 píše:
@pikola peníze mám vždy po uzavření směny. A jinak mám odděláno 2 a půl roku.
Ale nárok na mateřskou asi mít nebudeš, jen rodičák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pikola to je asi právě to proč bych chtěla nejak si přivydělává. Ale nevím kde mám začít, na netu toho je sice hodně ale polovina z toho fejk nebo chtějí nějaký prachy předem a to se mi moc nelíbí, proto bych právě chtěla nějaký jistoty jestli tu někdo nějaký má.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nikol204 píše:
@pikola to je asi právě to proč bych chtěla nejak si přivydělává. Ale nevím kde mám začít, na netu toho je sice hodně ale polovina z toho fejk nebo chtějí nějaký prachy předem a to se mi moc nelíbí, proto bych právě chtěla nějaký jistoty jestli tu někdo nějaký má.
Jestli neumis nic extra, tak tě nikde těhotnou chtít nebudou. Ale s tím jsi přece mohla počítat když jste chtěli teď dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pikola jsem vyučená cukrarka a pracovala jsem většinou ve fabrice, restaurace, tiskárna, a jako brigadně v krámě no, jinak mimco bylo dosti neplánované. Ale stalo se a přece to nedám pryč. Jen prostě nechci být doma když jsem v pořádku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nikol204 píše:
@pikola jsem vyučená cukrarka a pracovala jsem většinou ve fabrice, restaurace, tiskárna, a jako brigadně v krámě no, jinak mimco bylo dosti neplánované. Ale stalo se a přece to nedám pryč. Jen prostě nechci být doma když jsem v pořádku
No tak zas asi tak neplánovaně to asi nebylo když se snažíte od léta
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pikola je to rok 2018 a
s přítelem a kterým sem mimco chtěla mě o vánocích zbil a druhý den
vyhodil. Takže s ním nejsem. Mám nového a prostě se to stalo byla to
zřejmě doslova jedna kapka no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pikola píše:
No tak zas asi tak neplánovaně to asi nebylo když se snažíte od létahttps://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…
Ze te to bavi se nervovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Podle utz mladší těhotenství
- Nepravidelný dlouhý menstruační cyklus - ovulace, těhotenství
- Pohyb v těhotenství
- Ponocování v těhotenství
- Jemné a zplihlé vlasy v těhotenství, poraďte prosím šampon
- Hyperstimulační syndrom a ukončení těhotenství